1. Biler
  2. Pre-order
ELEKTRISK UDVIKLING

LEXUS RZ 450e

Den nye RZ er designet til at sætte en ny standard for førsteklasses køreoplevelser. Den er udviklet med den nyeste og mest avancerede teknologi indenfor elbiler. Elbilen lanceres i januar 2023, og hvis du vil være den første, der får muligheden for at opleve, prøvekøre og bestille bilen, kan du allerede nu reservere din plads i køen. Det er helt uforpligtende.

 Lexus RZ 450e

Lexus RZ er udviklet under 'Lexus Driving Signature'-filosofien, og så er det den første Lexus SUV, der er skabt udelukkende som en elbil. Sæt dig bag rattet i den nye Lexus RZ og mærk, hvordan design, luksuriøs komfort og innovativ teknologi kan gøre en verden til forskel. Skabt til dig. Skabt til fremtiden. 

OPLEV DEN FØR ALLE ANDRE

Vil du først i køen, når RZ lanceres? Klik på nedenstående link og reservér din plads nu. Reservationen giver dig mulighed for at være én af de første til at opleve, prøvekøre og bestille bilen, når den lanceres i januar 2023. Der er ingen forpligtelser forbundet med reservationen.

Er du nysgerrig på at vide endnu mere om RZ? Her kan du hente vores produktbrochure, se video eller tilmelde dig nyhedsbrevet om RZ. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OM DEN NYE ELECTRIC RZ