1. Biler
  2. World Premiere
  3. LBX
GØR HVER DAG EKSTRAORDINÆR

LBX VERDENSPREMIERE

Mød Lexus LBX. Vores hidtil mest kompakte bil, der byder på uformel kant og spændende kørsel. LBX er designet til at afspejle din livsstil og er vores seneste bevis på, at vi stræber efter at gøre hver dag ekstraordinær. Den selvopladende hybrid, Lexus LBX, fås i fire unikke stilarter.

VERDENSPREMIERE

DETALJERNE BAG LBX

Den nye selvopladende hybrid, LBX, er et frisk pust til hverdagens mange køreture. Lexus LBX kombinerer performance og agilitet med lethed og effektivitet. Luksus redefineres med en stilfuld og kompakt bil, der ikke går på kompromis med hverken performance eller design. Oplev den høje standard, du kender fra Lexus, i et nyt look. Læs mere om detaljerne herunder.

MØD DE NYE STILARTER

MOD EN NY DESIGNÆRA

Lexus LBX har fået en overhaling af de kendte funktioner - og en iøjnefaldende ny front, som styrer Lexus ind i en ny æra. Det luksuriøse nye design kan ses i alt fra de skulpturelle konturer til interiørets farver. Lexus LBX kan tilpasses netop din livsstil og personlighed, og kommer i flere stilarter med mange muligheder for at skræddersy eksteriør og interiør. Så er spørgsmålet bare, hvilken LBX stilart, der passer til dig? 

ELEGANT STILART

LBX ELEGANT

Du sætter pris på skønheden i det ekstraordinære og foretrækker dine egne underspillede æstetiske valg. Oplev det perfekte match med Lexus LBX Elegant.

SOFISTIKERET STILART

LBX RELAX

Dit fokus er de klassiske stile og tidløse silhuetter i kombination med den moderne teknologi og innovation. Få klassisk luksus ind i din hverdag med Lexus LBX Relax.

DYNAMISK STILART

LBX EMOTION

Nyder du, når din bil afspejler din aktive hverdag og fritid? Kig på LBX Emotion stilart, designet til dig, der lever det aktive og pulserende liv.

DYNAMISK STILART

LBX COOL

Foretrækker du at skille dig ud fra mængden - og efterlade dit aftryk i vrimlen? Værsgo' her er LBX Cool stilart; designet til dig, der gerne skiller sig ud.

  • FIND DIN LBX

    Hvordan ser den ekstraordinære hverdag ud for dig? Afslappet? Eklektisk? Livlig? Uanset hvordan din hverdag ser ud, er der en LBX, der matcher din personlige livsstil.

    Tag vores korte quiz for at finde den LBX-stilart, der passer til dig.

TEKNOLOGI MED DIG I FOKUS

I den nye LBX kommer kvalitet i mange former. Med funktioner og teknologi, som man ikke forventer af en bil i kompaktklassen, går LBX ikke på kompromis med kvaliteten, og byder på sikkerhedssystemer, tilslutningsmuligheder og multimedieteknologi i særklasse.

INTUITIV PLACERING

DET BEDSTE OVERBLIK

Det førervenlige Tazuna-cockpit giver dig fuld kontrol. Det store head-up-display viser information på forruden, så du kan koncentrere dig om vejen, og Lexus’ første fuldt ud digitale 12,3” LCD-instrumentbræt tilpasser sig dine køreindstillinger.

LEXUS LINK+

HOLD FORBINDELSEN

Med Lexus Link+ har det aldrig været nemmere at føle sig forbundet og have kontrol over bilen. I appen på din smartphone kan du forudindstille klimaanlægget, dele den nye digitale nøgle med andre og få hjælp til at parkere din LBX, når pladsen er trang.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

SIKKERHED FREM FOR ALT

Tredje generation af Lexus Safety System+ gør din køreoplevelse mere sikker. Den proaktive Driving Assist griber fx ind for at undgå ulykker, mens det prisvindende Safe Exit Assist forhindrer dørene i at åbne, hvis det ikke er sikkert.

FØRSTEKLASSES MARK LEVINSON-LYDSYSTEM

OMGIVET AF FØRSTEKLASSES LYD

Skab et personligt lydrum med Lexus’ eksklusive audiopartner, Mark Levinson. Mens du kører, kan du lytte til musik i den bedste kvalitet med 13 optimalt placerede højtalere, integreret subwoofer og aktiv støjreduktion.

LBX I 360°

TAG PÅ EN VIRTUEL RUNDTUR

Er du klar til at se nærmere på LBX? Tag på en virtuel rundtur i LBX’ eksteriør og interiør med vores 360°-visning og skab dit eget udtryk.