1. Oplev Lexus
  2. Flere oplevelser
  3. Fremtidige visioner
 

FREMTIDIGE VISIONER

Dristig, modig, konceptuel tænkning er drivkraften bag Lexus’ design. Oplev nogle af de projekter der har kastet os ud i fremtiden. Hver og en med sin egen uforudsigelige energi. Vi gør det umulige, muligt.

SPORT YACHT

Som en engageret Master Driver kører Akio Toyoda ikke kun biler. Han er en eventyrer og finder alle transportformer inden for rækkevidde - og yachter er ingen undtagelse. Han er inspireret af ydeevnen og nemmanøvringen de fineste modeller kan byde på.

Han vidste at en ekspertstilet performance-yacht kunne blive en spændende og luksuriøs tilføjelse til Lexus livsstilen. Og med Lexus Sport Yacht blev det en realitet. Ahoj.

SLIDE

Mød SLIDE hoverboard - en ny form for bevægelse. Den futuristiske opgradering af skateboardet er udarbejdet af mesterdesignere. For at kunne skabe SLIDE blev vores centrale teknologier genudviklet og ægte teknologisk innovation tog fat.

Vi skulle samle stærkt, elektromagnetisk maglev-teknologi til et slankt, stømlinet bræt. Det betød, at vi skulle finde den rette kombination af superafleder, magneter og flydende nitrogen. Teamet udfordrede teknologiens muligheder og potentiale i hvert trin af processen.