1. Oplev Lexus
  2. Flere oplevelser
  3. Design
 

UDFORDRENDE PERSPEKTIVER

Vær modig og stå for noget. Når det kommer til design og styling sætter vi altid kreativ excellence og æstetisk præcision først.

DESIGN MED MENING

Lexus-design er modigt og udfordrende. Vi udforsker hele tiden nye udtryk og forfølger nye ideer. Vi starter med de abstrakte idéer – de originale og konceptuelle af slagsen – som vi oversætter til visionært bildesign.

AT TRÆFFE MODIGE VALG

Lexus-design bygger på mod og tillid. På villigheden til at stille krav og skille sig ud fordi modige designløsninger skaber utrolige oplevelser. Det som virkelig bevæger os, stammer ikke fra det velkendte. Det skabes af modsætninger. Når du omfavner paradokser opstår nyskabende idéer.

ET GLOBALT PERSPEKTIV

Forskellige perspektiver, mangfoldige kulturer og lokale indspark skaber Lexus’ design. Vi er stolte af vores tre designcentre rundt om i verden. De arbejder både individuelt og på tværs af grænser, og tænker altid nyt og eksperimenterer i det uendelige. Det er her det ikoniske design til Lexus’ biler bliver til.

AICHI PREFECTURE, JAPAN

Hvad har RX, LC og LS til fælles? De er alle designet og skabt i Lexus Aichi Prefecture Design Studio. Designstudiet er indrettet til at rumme alle aspekter af designprocessen - fra grove skitser til 3D-renderinger og til næsten færdige prototyper.

På øverste etage finder du en unik test-hal skabt til Lexus. Takket være et tag, der kan løftes af, kan nye modeller ses og opleves i fuldt dagslys. På tredje sal finder du en virtuel reality-kabine og i stueetagen ligger fotostudiet. Og det er i dette designstudie, at Lexus’ legendariske biler skabes.

CÔTE D'AZUR, FRANKRIG

Lexus’ dedikerede europæiske designcenter ligger i Sophia Antipolis, kun et stenkast fra Middelhavets azurblå skær. Med alperne i sigte og Nice og Cannes kun en kort køretur væk, er det et perfekt landskab til at finde inspiration til skabelsen af innovativt design.

Lexus’ Europæiske designteam bor i ED2 - European Design Development - et 6.000 m2 stort hus. Designerne og modelskaberne arbejder sammen med Aichi Prefecture Design Studio i Japan. Her bliver nogle af verdens unikke konceptbiler til virkelighed. Eksempelvis som den innovative LF-SA, som blev udarbejdet af holdet til 2015 Geneva Motor Show.

NEWPORT BEACH, CALIFORNIEN

Den californiske forpost for Lexus’ globale designoperation hedder CALTY Design Research. Og navnet betyder noget. Som CALTYs præsident, Kevin Hunter, siger det: "Vi er ikke bare et styling-studie. Vi laver også en hel del forskning, og vi er stolte af det. Derfor er ordet Research stadig en del af studiets navn.”

Designstudien i Newport Beach har været et væksthus for Lexus’ kreativitet. Teamet fra Newport Beach skabte LC 500 og RX - to af Lexus’ mest banebrydende bilmodeller.

FORESTIL DIG FREMTIDEN

Vores dristige ideer bliver først til konceptbiler og så til produktionsbiler, men idéerne bliver også til mere futuristiske avantgarde-resultater. Vi genskaber grænseløs bevægelse og kørsel. Fra luften, til havet, til vejen – vi er åbne for at skabe biler til ethvert rum og ethvert øjeblik.

VISIONÆRE IDEER

Ubegrænset fantasi fører os til uventede og spændende steder. Vi udfordrer ingeniørarbejdet og omformer teknologien for at nå nye højder.

I de seneste år har vi bidraget til udviklingen af en Skyjet til sci-fi filmen ‘Valerian and the City of a Thousand Planets’, en sports yacht og et hoverboard. Alle radikalt anderledes i funktion og forenet af Lexus’ umiskendelige progressive tænkning.