1. Oplev Lexus
  2. Takumi living

TAKUMI-LIVSSTIL

Et liv med uendelig gentagelse.
Nedenstående dokumentar fortæller historien om fire Takumi-mestre og deres dedikation til et liv med uendelig gentagelse uden genveje. Den undersøger spørgsmålet om, hvordan det menneskelige håndværk vil overleve, når kunstig intelligens (AI) udvikler sig ud over menneskets egne evner.

INGEN GENVEJE

Der er kun én vej til overlegent håndværk, og den kræver ekstraordinær opmærksomhed på detaljer. Lexus gemmer fejl og markeringer på bilerne for at sikre, at deres medarbejdere ikke begår samme fejl flere gange. Fra testkørslen, før vejtesten, til lokalet, hvor fremtidens Takumi-mestre træner deres sanser, vil denne film vise, hvorfor intet er skabt som en Lexus.

UDØVELSEN AF 'GUERILLATESTNING' ER FOR AT TESTE TEAMETS FÆRDIGHEDER. DETTE ER BLOT EN AF DE MÅDER, HVORPÅ TAKUMI-MESTRENE HOS LEXUS HELE TIDEN TESTER OG TRÆNER DERES FÆRDIGHEDER.

SUPERMENNESKER

Efter flere timers praksis og træning udvikler Lexus' Takumi-mestre overnaturlige sanser. Syn der kan se til perfektion, hørelse der kan tune en motor, og en følesans der kan opdage ufuldkommenheder på en brøkdel af en millimeter.