1. Oplev Lexus
  2. Performance
  3. F-filosofi
 

F-FILOSOFI

Ydeevne handler om meget mere end den kraft, en bil leverer. Det handler om en rendyrket oplevelse – både fysisk og følelsesmæssigt.

EN PASSION FOR YDEEVNE

Vi tager ære i at skabe fantastiske oplevelser. Oplevelser der skærper sanserne, vækker passin, løfter dine færdigheder som fører og forener dig med bilen og vejen. Den tilgang kalder vi 'F-Philosophy'. Når du oplever en F-model, får du en køreoplevelse langt ud over det sædvanlige.
 

FØDT PÅ RACERBANEN

Hvordan skaber man biler, som er unikke og spændende at køre? Man udvikler og forfiner dem på racerbanen. Vi tester alle vores biler, der hvor motorsportsikoner får pulsen til at stige, slår rekorder og kommer først over målstregen.

FUJI SPEEDWAY & NÜRBURGRING

Størstedelen af vores testarbejde foregår på Japans legendariske Fuji Speedway. Det er en af verdens mest krævende racerbaner og inspirationen bag navnet F-Philosophy.

Derudover tester vi også vores biler på den berømte Nürburgring i Tyskland. Som en hyldest til denne bane, skabte vi en Nürburgring Edition af vores LFA. Den er ikke bare noget helt specielt – den er også utroligt sjælden. Der blev nemlig kun produceret 50 eksemplarer.

Det var også på Nürburgringen, at den nye Lexus LC-luksuscoupé fik sin højt profilerede debut. Den blev afsløret i paradekørslen inden 24-timersløbet på Nürburgring.

SUPERSTAMTAVLE

Lexus LFA er en superbil på alle tænkelige måder. Den styrker vores tradition for innovation, der er inspireret af racing. Et godt eksempel på en ambitiøs vision realiseret med stor ekspertise. LFA afspejler den passion, der motiverer os til at flytte grænser.

LFA skaber den ultimative forbindelse mellem fører og bil. Bilens revolutionære egenskaber afspejles også i andre Lexus-modeller blandt andet F modellerne. Vi bestræber os på, at alle Lexus’ modeller leverer den mest udsøgte og medrivende performance. Derfor er racerbanen vores innovationslaboratorium.

F-MODELLERNE

Vores mål er at alle Lexus’ modeller skal levere den mest udsøgte og medrivende ydeevne. Derfor er racerbanen vores innovationslaboratorium.

F SPORT

Med F SPORT får hvilken som helst Lexus et strejf af vores F-Philosophy. Din foretrukne model får et løft i form af skarpere design og diskret justering af støddæmperne, som giver en mere sporty kørsel.