1. Oplev Lexus
 2. Teknologi
 3. Konceptbiler
 4. LF-ZL
FREMTIDENS SUV

LEXUS LF-ZL

INTEGRERET MOBILITET

Konceptbilen, Lexus LF-ZL, giver et glimt ind i en fremtid, hvor mobilitet, mennesker og samfund integreres i højere grad end nogensinde før. Lexus LF-ZL afkoder dine kørevaner, og herefter er bilen i stand til at give dig personlige anbefalinger. Din køreoplevelse bliver således tilpasset din individuelle personlighed og kørestil. 

EKSTRAORDINÆR GÆSTFRIHED

Lexus LF-ZL byder på en prestigefyldt ejeroplevelse, der går længere end bilen selv. Konceptbilen er drevet af innovationen bag den næste generation af BEV-arkitektur samt softwareudviklingen fra den nye Arene OS-platform. Med sin rummelige, afslappende og optimerede kabine udnytter bilen alle fordelene ved den konstant forbedrende teknologi og innovation. Hermed udleves det japanske princip Omotenashi, der omhandler gæstfrihed gennem teknologiske fremskridt, i sandhed.


 • INTEGRERET LIVSSTIL

  For at skabe en mere personlig oplevelse anvendes den interaktive oplevelsesplatform, Arene OS. Systemet lærer at forudse dine behov ved at indsamle data fra bilens navigation og kameraer. Via en kombination af AI-funktionalitet og stemmegenkendelse forbindes den indsamlede information med digital information fra dine omgivelser. Hermed kan systemet blandt andet styre opladningsprocessen og strømforsyningen. På denne måde tilpasser LF-ZL sig til din livsstil.


 • FØRERFOKUSERET COCKPIT

  I cockpittet er funktionerne blevet samlet på digitale paneler inden for førerens rækkevidde. På venstre side finder du bilens operationelle funktioner såsom gearskift, valg af kørestil samt sikkerheds- og støttesystemer. På højre side kan du styre lyd, klimakontrol, telefon og AI-funktioner. Desuden projicerers informationer op på forruden, så fokus kan forblive på vejen forude, mens de digitale sidespejle minimerer forstyrrelser. 


 • AVANCERET SERVICE

  Med et avanceret stemmegenkendelsessystem, der anvender AI, får du en opmærksom og hurtig service, der minder om en menneskelig interaktion. Systemet lærer konstant af dine valg og præferencer, hvilket giver en bedre og mere personlig kørsel for hver køretur, du foretager. 

ELECTRIFICERET ELEGANCE

Lexus LF-ZL deler meget af sit design og sine elektrificerede features med søsterbilen Lexus LF-ZC. Som led i Lexus' dedikerede indsats for miljøet er bambus brugt som det primære materiale i begge konceptbiler. Fraværet af motorrummet og det lave tyngdepunkt fordobler bilernes rækkevidde takket være den forbedrede aerodynamik og vægtreduktion. Lexus LF-ZL visuelle identitet skaber et stærkt indtryk, hvor særligt spindelkroppen og de udsvingende baghjulsbuer skiller sig ud. 

LF-ZL SPECIFIKATIONER

 
Samlet længde: 5.300 mm
 
Samlet bredde: 2.200 mm
 
Samlet højde: 1.700 mm
 
Akselafstand: 3.350 mm
 
1 CMF - Farve, materiale og finish repræsenterer designelementer i bilproduktion.
 
2 Udstillingsbil.