1. Oplev Lexus
 2. Teknologi
 3. Konceptbiler
 4. LF-ZC
FREMTIDENS SEDAN

LEXUS LF-ZC

EN KOMPROMISLØS FREMTID

Den nye elektriske konceptbil, Lexus LF-ZC, blev fornyligt offentliggjort ved Japan Mobility Show sammen med søsterbilen, Lexus LF-ZL. Takket være nedskaleringen og vægtreduktionen af bilens strukturelle komponenter, byder Lexus LF-ZC på et markant ydre. Konceptbilen drager også fordel af den konstante udvikling og optimering af Lexus Driving Signature, som altid afspejler den seneste udvikling af nye elektrificerede teknologier.

ELEKTRIFICERET DESIGN

Lexus LF-ZC repræsenterer evolutionen af Lexus' unikke identitet. Konceptbilen har et stærkt udtryk med sin lavtliggende og aerodynamiske form samt de distinkte funktioner, der er specifikke for elbiler. For at symbolisere den elektrificerede udvikling indenfor funktion og design er det spindelformede design strukket over hele bilen.


 • BÆREDYGTIG BEVÆGELSE

  Ved Japan Mobility Show blev Bamboo CMF Concept1 også præsenteret. Konceptet understreger Lexus' bæredygtige udviklingsmål og engagement i effektiv genanvendelse af værdifulde, naturlige ressourcer. Ved at bruge bambus, som det primære materiale i Lexus LF-ZC, opnås en balance mellem betydelig CO₂-absorptionskapacitet og vedvarende elegance. Bambus har været et materiale i japansk konstruktion og håndværk i århundreder.


 • SPÆNDENDE KØREOPLEVELSE

  Med næste generations BEV-batteri stræber Lexus efter at levere en overlegen ydeevne og effektivitet. Derfor har Lexus LF-ZC også en ca. dobbelt så lang rækkevidde som konventionelle biler. Batteriets flade form sikrer bilens lave tyndgepunkt, hvilket bidrager til bedre stabilitet og håndtering af bilen især under hurtigere kørsel og i skarpe sving. 


 • TEKNOLOGISKE FREMSKRIDT

  Lexus LF-ZC afspejler det japanske koncept om gæstfrihed, Omotenashi, som omhandler evnen til at forudse behov. Den nye Arene OS er en interaktiv oplevelsesplatform, der lærer og forudser dine behov ved at kombinere data om dine præferencer med AI-funktioner. AI-stemmegenkendelsen giver en oplevelse, der afspejler en menneskelig interaktion.

LEXUS ELECTRIFIED

Udviklingen og optimeringen af design og præstation går hurtigt i denne verden, og det er Lexus LF-ZC også præget af. Konceptbilen er fyldt med innovation og avanceret teknologi, og den er i sandhed et peljemærke for den fremtid, Lexus har planer om at realisere.

LF-ZC Specifikationer


 Samlet længde: 4.750 mm
 
 Samlet bredde: 1.880 mm
 
 Samlet højde: 1.390 mm
 
 Akselafstand: 2.890 mm
 
 Cd-værdi: Mindre end 0,2
 
 1 CMF - Farve, materiale og finish repræsenterer designelementer i bilproduktion.