1. Oplev Lexus
  2. Kvalitet
 

KVALITET

Hos Lexus sætter vi en ære i at levere kvalitet i særklasse.

LÆDDERSØMME & HÅNDSYET PRÆCISION

Vores imponerende læderarbejde udføres af de allerbedste Takumimestre. Inden de får lov til at gå i gang med betrækket til en Lexus, skal alle lærlinge igennem en 10-trins oplæring i 'Dojoen'. Ordet 'dojo' bruges ofte om navnet på en træningshal til kampsport. Hos Lexus er det vores helt særlige afdeling, hvor vi opdager og udvikler talent. Alt dette gør vi for at sikre, at hver eneste model lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

Stingene i vores interiør skal laves præcist – hver gang. Effekten er ikke til at tage fejl af. De håndsyede sømme står i smuk kontrast til den avancerede teknologi.

VÅDSLIBNING TIL ET FEJLFRIT FINISH

En perfekt overflade er behagelig at se på, men det kræver tid og tålmodighed at fremstille. Efter hvert lag grundlak bliver bilens eksteriør vådslebet i hånden.

Resultatet bliver kontrolleret af vores Takumimestre og digitale scannere, så intet bliver overset. For at opfylde vores høje standarder skal en overflade være helt glat og fejlfri.

Eksteriøret til hver eneste Lexus er derfor udviklet til perfektion. Resultatet af vores anstrengelser ses med det samme, når vores  lakerings- og slibeteknik skaber overflader, der er glatte og stråler i intense farver. 

FARVER I ET HELT NYT LYS

Structural Blue er en unik farve, som er kulminationen af næsten 15 års forsknings- og udviklingsarbejde. Gennem en innovativ lakeringsteknik er farvens reflektion øget til 100%, som skyldes de mange lag af nanostruktur. Dette har resulteret i en farve, som er mere intens og dynamisk end nogen anden.

KONTROLLERET KVALITET

Maskiner kan scanne for fejl, men ægte kvalitet skal overvåges og opretholdes af mennesker. Alle Lexus’ biler bliver poleret og kontrolleret af mennesker. Takumi-håndværk er ledestjernen i alt, hvad vi gør. I årenes løb har Takumimestrene videreudviklet deres berøringsfærdigheder; en nærmest overnaturlig evne til at "læse" en overflade med hænderne og sikre en fejlfri finish.

ELIMINERING AF FEJL

Takumimestrene sørger for, at hver eneste bil er perfekt udført. De ses oftest iført hvide handsker, som de bruger til at føle sig frem til selv de mindste fejl. De er trænet i at mærke uregelmæssigheder, der måler mindre end en millimeter.

Deres forstærkede sanser og skarpe fokus opnået gennem mange års træning og erfaring gør, at de ingenting overser.

MOTORER af højeste kvalitet

Vi bruger den nyeste teknologi til at teste vores motorer, så vi kan opnå de højeste standarder. Alt, der befinder sig under motorhjelmen, overvåges samtidig af en Takumimester.

Menneskehænder arbejder side om side med avancerede maskiner for at sikre, at hver motor overholder Lexus' høje kvalitetskrav.