LEXUS I DANMARK

LexusDK AboutUs1

LEXUS VENDER TILBAGE TIL DANMARK

Det japanske luksus livsstilsbrand, Lexus, vender tilbage til Danmark. Det har den danske importør af Lexus, Toyota Danmark A/S, offentliggjort.

På grund af COVID-19, har Lexus Danmark skullet revurdere de oprindelige planer om åbningen. Præcist hvornår lanceringen sker er derfor endnu ikke endeligt fastlagt. Men en ting er sikkert, vi ser frem til at kunne byde gæster velkomne på Dynamovej i Søborg.

Efter en pause i salget af fabriksnye biler fra Lexus, vender mærket stærkt tilbage med et udvalg af selv-opladende hybridbiler og deres første elbil, UX 300e. Lexus har siden 2005 produceret hybridbiler udstyret med banebrydende teknologi, som er anerkendt for både kvalitet og luksus.

”Vi har løbende holdt et vågent øje med udviklingen både rent politisk og på markedet generelt. Samtidig har Lexus gennemgået en markant udvikling både som brand og på produktsiden de senere år, så vi vurderer, at det efter nogle års pause nu giver rigtig god mening at gen-introducere Lexus i Danmark,” siger John B. Hansen, der står i spidsen for Lexus i Danmark.

image001

HOLD DIG OPDATERET OM LEXUS DANMARK

Mens du venter på re-lanceringen af Lexus i Danmark, kan du fordybe dig i alt fra Takumi-kunsthåndværk til koncept-biler fyldt med banebrydende teknologi, her på vores hjemmeside. Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få det seneste nye fra Lexus direkte i din indbakke.

Du kan også følge os på de sociale medier. Læs vores forretningsrelaterede opdateringer påLinkedIn. Eller er det nye modeller, teknologier eller design, der interesserer dig, så kig over på Facebook eller Instagram. Og som pause fra den travle hverdag, kan du læne dig tilbage og opleve Takumi Living dokumentaren, som du finder på vores YouTube-kanal.

LexusDK AboutUs2

LEXUS-FORHANDLER I KØBENHAVN

Salget af Lexus-biler vil ske med udgangspunkt hos én ny dedikeret Lexus-forhandler, med adresse på Dynamovej 10 i Søborg. Her bygges der et flot, nyt showroom efter Lexus’ globale retningslinjer med høje kvalitetskrav, så kommende kunder vil få en helt særlig kundeoplevelse.

”Hos Lexus sætter vi kunden i centrum i alt, hvad vi gør. Vi arbejder ud fra det japanske princip om gæstfrihed, Omotenashi, der betyder at vi altid sørger for at møde den kundens specifikke ønsker og behandler enhver som en højt værdsat gæst i hjemmet,” fortæller den danske Lexus-chef, John B. Hansen.

Denne unikke kundeorienterede tilgang har været medvirkende til, at Lexus har opbygget et brancheledende ry for den højeste kundetilfredshed verdenen over og vundet flere anerkendte internationale priser som følge deraf, som fx AutoIndex i Norge og Which?s Årets bilmærke 2019 i Storbritannien.

Lexus er et forholdsvist ungt brand i bilbranchen og kan i år fejre 30-års jubilæum. Missionen var fra første færd i 1989 at bygge verdens bedste biler og det vakte stor opsigt, da Lexus samme år introducerede sin første model, luksus-sedanen Lexus LS400.

Her havde man stablet champagneglas i en pyramide på motorhjelmen af bilen, placeret bilen på et rullefelt og trykket speederen i bund. Glassene blev stående helt roligt på motorhjelmen trods motorens høje omdrejningstal – et klart bevis på en luksuriøs bil uden nogle vibrationer, selv med en højtydende motor. Lige siden har Lexus gang på gang markeret sig som et brand, der producerer biler af den højeste kvalitet.

LexusDK AboutUs3

LUKSUS LIVSSTILSBRAND

Men Lexus er ikke blot et luksusbilmærke. Lexus er nemlig et luksus livsstilsbrand, der rækker langt ud over bilverdenen. Lexus-ånden handler nemlig om andet end biler og har ydermere gennem årene inspireret unge, fremtidige praktikere til kreativitet og innovation gennem tiltag som fx Lexus Design Awards og kortfilmserien Lexus Short Films series.

Lexus er på mange måder en ægte pioner, men holder fast i vigtige traditioner, der ligger brandet helt nært som fx det førnævnte japanske gæstfrihedsprincip, Omotenashi.

I Søborg vil man for alvor kunne mærke det højeste niveau inden for kundeoplevelse når Lexus slår dørene op i Danmark og gør det bliver muligt at købe fabriksnye biler fra det japanske luksus brand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du have mere information, når salget af fabriksnye biler åbner i Danmark.