about us 1

BESØG LEXUS KØBENHAVN

Du er altid velkommen i Lexus Brand Store, hvor du kan opleve vores modeller og høre mere om en bilfilosofi i særklasse.

LEXUS I DANMARK

        lexus f sport section02 03

ADRESSE & ÅBNINGSTIDER

Lexus Københavns Brand Store har nu åbent og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du finder os på:
Dynamovej 10
2860 Søborg

Vi har åbent i følgende tidsrum:

Mandag:      09:00 - 17:00
Tirsdag:       09:00 - 17:00
Onsdag:     09:00 - 17:00
Torsdag:      09:00 - 17:00
Fredag:        09:00 - 17:00
Lørdag:        Lukket
Søndag:        11:00 - 16:00

Har du et spørgsmål? Kontakt os på:
copenhagen@lexus.dk
+45 44 45 41 41

image001

FØLG MED, MED LEXUS

Fordyb dig i alt fra Takumi-kunsthåndværk til koncept-biler fyldt med banebrydende teknologi, her på vores hjemmeside. Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få det seneste nye fra Lexus direkte i din indbakke.

Du kan også følge os på de sociale medier. Læs vores forretningsrelaterede opdateringer påLinkedIn. Eller er det nye modeller, teknologier eller design, der interesserer dig, så kig over på Facebook eller Instagram. Og som pause fra den travle hverdag, kan du læne dig tilbage og opleve Takumi Living dokumentaren, som du finder på vores YouTube-kanal.

LexusDK AboutUs2

LEXUS-FORHANDLER I KØBENHAVN

Lexus sælges i Danmark fra vores forhandler i København. Den ligger på Dynamovej 10 i Søborg.

Her kan du opleve vores modeller og høre mere om en bilfilosofi i særklasse.

”Hos Lexus sætter vi kunden i centrum i alt, hvad vi gør. Vi arbejder ud fra det japanske princip om gæstfrihed, Omotenashi, der betyder at vi altid sørger for at møde den kundens specifikke ønsker og behandler enhver som en højt værdsat gæst i hjemmet,” fortæller den danske Lexus-chef, John B. Hansen.

Denne unikke kundeorienterede tilgang har været medvirkende til, at Lexus har opbygget et brancheledende ry for den højeste kundetilfredshed verdenen over og vundet flere anerkendte internationale priser som følge deraf, som fx AutoIndex i Norge og Which?s Årets bilmærke 2019 i Storbritannien.

Lexus er et forholdsvist ungt brand i bilbranchen og kan i år fejre 30-års jubilæum. Missionen var fra første færd i 1989 at bygge verdens bedste biler og det vakte stor opsigt, da Lexus samme år introducerede sin første model, luksus-sedanen Lexus LS400.

Her havde man stablet champagneglas i en pyramide på motorhjelmen af bilen, placeret bilen på et rullefelt og trykket speederen i bund. Glassene blev stående helt roligt på motorhjelmen trods motorens høje omdrejningstal – et klart bevis på en luksuriøs bil uden nogle vibrationer, selv med en højtydende motor. Lige siden har Lexus gang på gang markeret sig som et brand, der producerer biler af den højeste kvalitet.

LexusDK AboutUs3

LUKSUS LIVSSTILSBRAND

Men Lexus er ikke blot et luksusbilmærke. Lexus er nemlig et luksus livsstilsbrand, der rækker langt ud over bilverdenen. Lexus-ånden handler nemlig om andet end biler og har ydermere gennem årene inspireret unge, fremtidige praktikere til kreativitet og innovation gennem tiltag som fx Lexus Design Awards og kortfilmserien Lexus Short Films series.

Lexus er på mange måder en ægte pioner, men holder fast i vigtige traditioner, der ligger brandet helt nært som fx det førnævnte japanske gæstfrihedsprincip, Omotenashi.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du have mere information.

lexus on tour

LEXUS ON TOUR

Torsdag d. 9. december, besøger Lexus Danmark, AT Biler i Vejle med et udvalg af luksusbiler fra det danske modelprogram. Kom og mød os hos hos AT Biler, Haderslevvej 1, 7100 Vejle.