LC

LUKSUS-COUPÉEN

Lexus LC er en betagende førsteklasses coupé – designet og konstrueret til en helt ny æra.

MØD LC

Hvis der nogensinde var en bil, der havde magten til at efterlade et uforglemmeligt indtryk på alle dine sanser, ville det være Lexus LC. Vi har taget det prisbelønnede LF-LC-koncept og forvandlet det til en fantastisk bil. Lexus LC er ikke blot en 2+2 coupé, der vil imponere dig med sin smukke æstetik. Den er blevet perfektioneret af et team på over 4.000 designere, ingeniører og teknikere til at levere en helt fantastisk køreoplevelse.

    2017 lexus lc key features
 • Perfekt skulptureret coupé

  Lexus’ signatur-kølergitter komplementerer de unikke lyskonfigurationer, mens det kompakte design giver LC sin lave motorhjelm. Bagpå synker den elegante taglinje ned mellem brede hjulbuer, der forstærker bilens muskulære holdning.

 • Spændende drivlinje

  LC 500h har verdens første fire-trins Multi Stage Hybrid System. Dette kombinerer en 3,5-liters V6 benzinmotor, en avanceret elmotor og et Multi Stage Hybrid System, der leverer en yderst effektiv og alligevel dynamisk ydeevne.

 • Letvægtsmaterialer

  Vi har anvendt utrolig stærkt, letvægts Carbon Fiber Reinforced Plastic til komponenter som tag- og dørrammer. Dørene, bagagerumsdøren og motorhjelmen er lavet af letvægtsaluminium, og den fantastiske coupé-karosseriramme er lavet af særdeles strækbart stål.

 • Førerfokuseret cockpit

  Cockpitets ergonomiske intelligens giver dig selvtillid til at nyde sportslig kørsel. Kontrolknapperne og displayet er intuitivt placeret, lige hvor du har brug for dem. Mens hyppigt anvendte knapper, som fx Drive Mode Select, naturligvis er tæt på rattet.

 • Takumi-håndværk

  Oplev de enestående håndsyede detajler og nøje udvalgte materialer i hele LC. Fra gearstang i magnesium og fantastiske Alcantara® dørbeklædninger til den udsøgte, taktile gearknop i læder.

 • Intelligente teknologier

  Den LFA-inspirerede skærm med 3D-effekt, en ny multimedieskærm med Touch Pad og et stort Head-Up farvedisplay holder dig både informeret og underholdt.

 • LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

  HYBRIDBILEN, DER KAN LÆSE TANKER

  Multistage-hybridteknologien bruger kunstig intelligens til at forstå førerens intentioner og vælge det perfekte gear til den mest behagelige kørsel eller masser af spænding. Dette er hybridbilen, der kan læse tanker.

 • LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

  HYBRIDBILEN, DER SENDER PULSEN I VEJRET

  Dette er hybridbilen, der får pulsen op. Bilens 3,5-liters V6-benzinmotor og to effektive elmotorer samarbejder i perfekt harmoni og sender dig fra 0 til 100 på kun 4,7 sekunder. Ydeevnen vil tage pusten fra dig.

OPLEV LC

LC coupé er designet til at overgå alle forventninger, og den markerer starten på en ny og spændende æra i Lexus-historien. Intet blev overladt til tilfældigheder, da vi skabte den nye LC Luxury Coupé, og den går derfor heller ikke på kompromis med hverken teknologien eller teknikken under det forførende karrosseri.

OPLEV LC

Modellen ovenfor er ikke repræsentativ for serien.

ANDRE LEXUS-MODELLER