1. Garanti & serviceydelser
  2. Garanti
  3. Lexus relax
 GARANTI

LEXUS RELAX

Lexus Relax er et godt eksempel på den tillid, vi har til kvaliteten af vores biler. Når din fabriksgaranti udløber, kan du stadig være helt tryg. Vi tilbyder nemlig 12 måneders ekstra garanti, når du servicerer din bil hos os. Vi benytter kun certificerede teknikere, og der bruges udelukkende originaldele, hvis der er behov for udskiftning.

GARANTI PÅ OP TIL 10 ÅR ELLER 185.000 KM

Alle nye biler fra Lexus kan dækkes af op til 10 års serviceaktiveret garanti gennem Lexus Relax. Det starter med 3 års fabriksgaranti, som du opretholder med årlige serviceeftersyn. Efter de 3 år skal du blot sende bilen til service hos en reparatør autoriseret af Lexus. Herved får du hver gang yderligere 12 måneders garanti helt op til, at bilen bliver 10 år eller har kørt 185.000 km alt efter, hvad der kommer først. Føl dig tryg og slap af velvidende, at du og din Lexus er i gode hænder.

KØR UDEN BEKYMRINGER

Alle biler fra Lexus, hvor den 3-årige fabriksgaranti er udløbet, kan automatisk blive en del af Lexus Relax, så længe de opfylder nedenstående kriterier.

  • Din Lexus er over 2 år gammel eller har kørt mere end 85.000 km
  • Din Lexus har under et års tilbageværende fabriksgaranti
  • Din Lexus ikke er fyldt 10 år og har kørt under 185.000 km
  • Din Lexus får lavet servicetjek hos en reparatør autoriseret af Lexus

 

GARANTIENS LØBETID

Med Lexus Relax træder din 12-måneders garanti i kraft fra den dato, du har din bil til et serviceeftersyn hos en autoriseret Lexus-reparatør. Derefter er din garanti gyldig i 12 måneder.

For yderligere informationer kan du kontakte Lexus København på: copenhagen@lexus.dk eller +45 44 45 41 41