1. Garanti & serviceydelser
 2. Vedligeholdelse
 3. Hybrid Helbredstjek
 VEDLIGEHOLDELSE

HYBRID HELBREDSTJEK

Få det maksimale ud af din hybridbil med et årligt tjek hos din lokale forhandler for at sikre, at det førsteklasses hybridsystem i din Lexus præsterer optimalt.

PIONERER INDEN FOR HYBRIDBILER

Hos Lexus er vi pionerer inden for hybridbiler. Vi stræber efter at sikre, at din hybridbil bliver ved med at præstere så effektivt som muligt. Derfor tilbyder vi et Hybrid Helbredstjek, så din Lexus kan blive ved med at køre med maksimal ydeevne.

EKSPERTER I HYBRIDTEKNOLOGI

Når din hybridbil trænger til et eftersyn, anbefaler vi, at du kun overlader den til et serviceværksted autoriseret af Lexus. Vores teknikere har alle gennemført Lexus Certified Training og har stor ekspertise inden for hybridbiler. De holder sig konstant ajour med hybridteknologi og påkrævet videreuddannelse for at bruge de mest avancerede systemer og udstyr. På den måde sikrer vi, at din Lexus altid får den opmærksomhed, som den fortjener.

HYBRID HELBREDSTJEK

Et årligt tjek af hybridteknologien i din bil er et glimrende valg, hvis du vil sikre, at systemet bliver ved med at fungere optimalt og med fuld effektivitet. Vi foretager en vurdering af hele hybridsystemet og udarbejder en udførlig rapport med alle de informationer, som du skal bruge for at forstå dets driftsstatus. Hvis systemet kræver reparation eller justeringer, tager vi en snak med dig om det og fremlægger de anbefalede tiltag.

TRYGHED

Et årligt Hybrid Helbredstjek er altid inkluderet i din service hos Lexus. Når du får foretaget regelmæssige tjek, kan du holde dig et skridt foran og give vores teknikere mulighed for at tage hånd om eventuelle problemer, inden de opstår.

HYBRID BATTERY EXTENDED CARE

Alle komponenter i Lexus Hybrid Drive er som standard omfattet af en fabriksgaranti, der gælder i fem år eller op til 100.000 km. Efter et gennemført Hybrid Helbredstjek bliver din Hybrid Battery Extended Care-pakke forlænget med et år (eller 15.000 km), og du får et certifikat, som du kan opbevare sammen med din servicedokumentation. Pakken kan forlænges en gang om året i op til 10 år efter bilens første registreringsdato. 

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM HYBRID HELBREDSTJEK

·       Hvis du har spørgsmål om vedligeholdelse af hybridbiler, kan du læse vores svar på ofte stillede spørgsmål herunder, kontakte os på +45 44 45 41 41 eller send os en mail på copenhagen@lexus.dk.

 • Kontakt os for at booke et Hybrid Helbredstjek på et tidspunkt, der passer dig bedst.

  En Hybrid Helbredstjek-rapport er en detaljeret oversigt over standen på din bil. Udover at fungere som et bevis på, at der er blevet udført service på din bil, hvilket forlænger garantien, fremhæver denne udførlige rapport også de områder i hybridsystemet, der eventuelt skal gøres noget ved i fremtiden. Du kan beholde rapporten og bruge den som reference og sammenligningsgrundlag efter dit næste Hybrid Helbredstjek.

  1. TJEK AF HYBRIDBATTERI 

  Systemet analyserer hybridbatteriets ydeevne.

  2. TJEK AF DRIVSYSTEM

  Systemet analyserer drivsystemets effektivitet.

  3. TJEK AF KØLESYSTEM

  Systemet analyserer kølesystemets effektivitet.

 • Det hører man ofte, men det er en misforståelse. Man behøver ikke at vedligeholde en hybrid oftere end en almindelig bil, og den kræver som regel mindre rutinevedligeholdelse og færre mindre reparationer end en konventionel motor.

  Præcis som det er tilfældet med alle andre biler, er regelmæssig vedligeholdelse den bedste vej til at holde din bil i bedst mulig stand. Jo mere du bruger din bil, desto oftere skal den til service. Kontakt os for at få at vide, hvad der er det optimale tidsinterval mellem serviceeftersyn, og hvad du ellers kan gøre for at sikre optimal stand af dit hybridbatteri og hybridsystemets øvrige dele.

  Lexus’ hybridbatterier er fremstillet til at leve op til de højeste standarder og designet til at holde så længe som muligt. Dit batteris levetid afhænger af brug og kørevaner, og igen har vedligeholdelse en enorm betydning for dit batteris levetid. Lexus’ hybridbatterier kan holde lige så længe som bilen, hvilket gør hybrid til et af de mest driftssikre alternativer mange år frem i tiden.

  Lexus har troet på og investeret i hybridteknologi siden 2004, og vi er stolte over at have udviklet vores hybridekspertise til perfektion. Den seneste innovation inden for hybridteknologi får miljøhensyn og køreglæde til at gå op i en højere enhed og gør Lexus’ selvopladende hybridmodeller til et klogt valg. Vi tilbyder markedets bredeste udvalg af hybridbiler for at gøre det nemmere end nogensinde at få hybridteknologi til at passe ind i din livsstil.