1. Electrified/hybrid
  2. Brancheførende teknologi

BANEBRYDENDE ELBILSTEKNOLOGI

Lette at oplade og spændende at køre. Lexus elbiler en ægte kombination af performance og interiør skabt af eksperter med et ærodynamisk design.

FØRENDE TEKNOLOGI

Siden lanceringen af den første bil for over 30 år siden er Lexus blevet symbol på enestående design, kvalitet og håndværk. Og i tillæg hertil er vi førende indenfor udviklingen af el- og hybridbiler af højeste kvalitet.

I mere end 15 år har vi arbejdet på at udvikle ny teknologi for at forbedre køreoplevelsen og generelt gavne samfundet. Som verdensførende pionerer indenfor elbilsteknologi sætter vores udvikling standarden for en elektrificeret fremtid fx gennem vores Two-Stage Reduction Gear og Multi-Stage Hybrid System.

TAKUMI-MESTRE

Den topmoderne teknologi i vores elbiler kombineres med vores Takumi-mestres traditionelle tilgang til håndværk. Smukke, håndslebne lakeringer og elektriske komponenter samles i et cleanroom, hvilket sikrer, at alle vores elbiler lever op til den kvalitet, vi er kendt for.

Du kan læne dig tilbage i et håndsyet lædersæde, inspireret af den traditionelle, japanske håndværksteknik, sashiko, som giver sæderne både styrke og et flot udtryk.

Inden du modtager din nye bil, bliver den tjekket flere gange for at sikre perfektion. Vi lover klassisk, høj kvalitet i en moderne, elektrisk verden.

LF-30 KONCEPTBIL

Vi har ikke tænkt os at stoppe. Derfor har vi lanceret konceptbilen LF-30. Den er skabt til at give en hel ny køreoplevelse og byder på en bedre kontrol for føreren, en kabine med loungestemning alt sammen pakket ind i stilrent, futuristisk eksteriør. LF-30 tilbyder en helt unik køreoplevelse.