1. Biler
  2. Coupe

CABRIOLET OG COUPÉ

Oplev den tordnende kraft af en V8-motor og det blændende design, der har taget designere, ingeniører og teknikere år at perfektionere. Man glemmer ikke sådan lige oplevelsen af at køre i en Lexus coupé eller cabriolet.

Vælg din Lexus Coupé

Vælge Lexus LC 500 eller LC 500h, hvis du er på udkig efter en coupé eller Lexus LC CV, hvis du er på udkig efter en coupé med kaleche. Se de bilmodellerne nedenfor. 

Hvad er en coupé?

En Lexus coupé er en sporty og eksklusiv biltype, som er kendt for sit stilfulde design, avancerede teknologi og kraftfulde motorer. En coupé er kendetegnet ved dens sporty look og størrelse, som er mindre end de fleste biltyper. Lexus LC cabriolet er en coupé med kaleche, som matcher bilens sportslige og elegante karakter. Biltypen er til dig, der ønsker en elegant sportsvogn med plads til det nødvendige. 

Hybrid Coupé 

Lexus er førende inden for udviklingen af el- og hybridbiler af højeste kvalitet, og vores hybrid coupé er ingen undtagelse. En hybrid coupé kører på en kombination af el og benzin, som automatisk tilpasses i forhold til kørslen. 

Finansiering af en Lexus Cabriolet og Coupé

Finansiér din Lexus cabriolet og coupé med et billån hos Lexus Financial Services. Vi tilpasser din finansieringspakke til dine behov og økonomi, så du får trygge og enkle løsninger.