1. Biler
  2. Sedan

SEDAN

En sedan fra Lexus byder på luksuriøst og karakteristisk design. Der er som altid kræset for håndværket for at skabe den ultimative køreoplevelse.

VÆLG DIN LEXUS SEDAN

Hos Lexus kan du vælge mellem ES og LS, når du er på udkig efter en sedan. Vælg den model, der passer til din livsstil og lær mere om CO₂-udledning, brændstofforbrug og priser. 

HVAD ER EN SEDAN? 

En sedan er kendetegnet ved at have et konventionelt, lukket karosseri med to eller fire sidedøre og A-, B- og C-stolper, som bærer taget. En sedan har desuden et bagagerum, som er lukket af for resten af bilen, så det ikke kan tilgås fra bagsædet. Om du er fører eller passager, kan du se frem til en helt igennem komfortabel køreoplevelse. 

Lexus’ første sedan blev introduceret på markedet tilbage i 1989, og vores senere tilkomne sedaner udvikler sig konstant for at imødekomme klimaet, teknologien og sikkerheden.

Sedan, coupé eller SUV?

Den vigtigste forskel mellem en sedan og en coupé er antallet af døre. En coupé er en bil med to døre, mens en sedan er en bil med fire døre. En sedan er den traditionelle bilform, hvor bagagerummet er adskilt fra selve kabinen. En sedan er ikke så rummelig som en SUV, men til gengæld opleves en højere komfort i kørsel, da en sedan ikke er så kantet bagtil. 

Forestil dig en sedan som beskrevet ovenfor, forlæng så taget helt ned til den bagerste del af bilen, og så har du en SUV. Forlængelsen af taget resulterer i, at karosseriet har den samme højde fra forruden og hele vejen ned, hvilket giver et stort bagagerum. En SUV er et populært valg til dig, som gerne vil have plads til både børn og fritidsaktiviteter.

Finansiering og privatleasing

Finansiér din Lexus sedan med et billån hos Lexus Financial Services. Vi tilpasser din finansieringspakke til dine behov og økonomi, så du får trygge og enkle løsninger.

Alternativt kan du privatlease din Lexus sedan. Med en privatleasingaftale hos Lexus får du mange fordele til en attraktiv, månedlig ydelse. Leasingperioden løber typisk over tre år og giver dig mulighed for at skifte din bil ud med jævne mellemrum.