1. Biler
 2. LBX
 3. Pre-Order

OPLEV DEN NYE LEXUS LBX

Vil du være den første, der får muligheden for at opleve, prøvekøre og bestille den nye Lexus LBX, kan du allerede nu reservere din plads i køen. Det er helt uforpligtende. Du kan også blot tilmelde dig vores nyhedsbrev for at blive informeret, når der er nyt om LBX.

TRE SIMPLE TRIN 

Vil du reservere din plads i køen, så følg blot de tre simple trin herunder. 

DESIGN

Design din nye LBX, så den passer præcis til dig.

DETALJER

Udfyld formularen med dine kontaktdetaljer, så du kan modtage informationer om LBX.

KONTAKT

Lexus kontakter dig, når der er nyt og når du har mulighed for at prøve bilen.

ALLE LBX STILARTER 


 • LBX COOL

  Foretrækker du at skille dig ud fra mængden - og efterlade dit aftryk i vrimlen? Værsgo' her er LBX Cool stilart; designet til dig, der gerne skiller sig ud.

   


 • LBX RELAX

  Holder du af de klassiske stile og tidløse silhuetter i kombination med moderne teknologi og innovation? Få klassisk luksus ind i din hverdag med Lexus LBX Relax.


 • LBX EMOTION

  Nyder du, når din bil afspejler din aktive hverdag og fritid? Kig på LBX Emotion stilart, designet til dig, der lever det aktive og pulserende liv.


 • LBX ELEGANT

  Sætter du pris på skønheden i det ekstraordinære og foretrækker du de underspillede æstetiske valg? Oplev det perfekte match med Lexus LBX Elegant.

DIN LBX STILART

Er du i tvivl om hvilken af de fire stilarter, der passer bedst til din livsstil, hjælper vi dig på vej. Klik herunder og tag quizzen. 

SPØRGSMÅL OG SVAR

Klik på spørgsmålet for at se svaret. 

Du bliver den første, der får mulighed for at opleve, prøvekøre og bestille den nye Lexus LBX. Det er helt uforpligtende. 

LBX lanceres i starten af 2024. Hvis du har lavet en reservation, vil du blive kontaktet af Lexus, så snart det er muligt at prøvekøre og bestille bilen.