1. Nye Biler

LC

DEN ULTIMATIVE LUKSUS-COUPÈ

Fra

0.0

Starter fra
(inkl. moms)

Kontakt vores Lexus forhandler i København for prisen.

De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). CO2-værdier (og dermed registreringsafgift og udsalgspriser) kan afvige fra informationer fra før 1. april 2020 på grund af ændringer i beregningsmetoden.

Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for fejlberegninger, udstyrsfejl og øvrige fejlinformationer fx pris på alle modeller konfigureret i Car Configurator-applikationen. Vi tager forbehold for ikke at kunne levere en hvilken som helst model i hvilket som helst land – hvor der kan søges modeller i Car Configurator-applikationen. Kontakt Lexus for yderligere informationer/spørgsmål/forbehold.

1/ Vælg din motor
1/ Vælg din motor

2 Muligheder

2 Muligheder

2/ Vælg din modelvariant
2/ Vælg din modelvariant

6 Muligheder

6 Muligheder

MØD LC

Her er bilen, der efterlader et uforglemmeligt indtryk. Vi har taget det prisbelønnede LF-LC-koncept og forvandlet det til en fantastisk bil. Lexus LC er ikke blot en 2+2 coupé; den er blevet perfektioneret af et team på over 4.000 designere, ingeniører og teknikere til at levere en helt fantastisk køreoplevelse – og den vil helt sikkert imponere dig med sit stilrene udtryk.

Betagende Coupé

Lexus’ signatur-kølergitter komplementerer lygtedesignet, og bagpå synker taglinjen ned mellem brede hjulbuer, der forstærker bilens muskulære udtryk.

Nervepirrende drivlinje

LC 500h har verdens første fire-trins Multi Stage Hybrid System. Systemet består af en 3,5-liters V6 benzinmotor, en avanceret elmotor og et Multi Stage Hybrid System, der tilsammen skaber en yderst effektiv og dynamisk ydeevne.

 

Letvægtsmaterialer

I LC 500h er der anvendt stærkt, letvægts Carbon Fiber Reinforced Plastic til komponenter som tag- og dørrammer. Dørene, bagagerumsdøren og motorhjelmen er lavet af letvægtsaluminium, mens coupé-karosserirammen er lavet af strækbart stål. 

 

Førerfokuseret cockpit

Cockpittets intelligente ergonomiske design fremmer lysten til køre lidt mere sportsligt og dog kontrolleret. Kontrolknapperne og displayet er intuitivt placeret – lige dér, hvor du har brug for dem.

Takumi-håndværk

Oplev de enestående håndsyede detajler og nøje udvalgte materialer i hele LC'en. Fra gearstangen i magnesium, de lækre Alcantara® dørbeklædninger til den taktile gearknop i læder.

Intelligente teknologier

Den LFA-inspirerede skærm med 3D-effekt, en ny multimedieskærm med Touch Pad og et stort Head-Up farvedisplay holder dig altid informeret og underholdt under hele køreturen. 

HYBRIDBILEN, DER KAN LÆSE TANKER

Multi-Stage-hybridteknologien bruger kunstig intelligens til at forstå førerens intentioner og vælger udfra dette, det helt rigtige gear til den mest behagelige kørsel eller til masser af spænding. Dette er hybridbilen, der kan læse tanker.

HYBRIDBILEN, DER SENDER PULSEN I VEJRET

Dette er hybridbilen, der får pulsen op. Bilens 3,5-liters V6-benzinmotor og to effektive elmotorer samarbejder i perfekt harmoni og sender dig fra 0 til 100 på kun 4,7 sekunder. 

LC GALLERI

Hvert billede fortæller en historie. Det er her din rejse begynder med at udforske Lexus' betagende design og fantastiske håndværk.

ANDRE LEXUS-MODELLER

UX
UX Comfort SUV 5-dørs
Fra kr. 431.500

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/dk/da?model=ux%2C+nx%2C+rx%2C+rl%2C+es%2C+lL%2C+ls