1. Biler
 2. LC
 • Tallene er angivet for sammenlignelighedens skyld; sammenlign kun brændstofforbrug og CO2-tal med andre biler, der er testet efter de samme tekniske procedurer. Disse tal afspejler muligvis ikke virkelige kørselsresultater. Alle bilerne er attesteret i henhold til World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tallene (og dermed bilafgiften og de anbefalede priser "på vejen") kan afvige fra oplysninger, der er trykt før 1. april 2020, på grund af en ændring i den officielle beregningsmetode.

Lexus LC COUPÉ

Lexus LC Coupé er udviklet direkte ud fra vores prisvindende sportskoncept LF-LC 2+2. En bil, som er mere end blot æstetisk smuk, den leverer også en fantastisk køreoplevelse. Bemærk de detaljerede og intelligente, aerodynamiske detaljer. Den forførende coupé-taglinje. Den lange, lave motorhjelm og de store 21" hjul. Den skulpturelle Lexus-signaturgrill og de nye farver Sonic Copper og Sapphire Blue.


 • SE LC 500 OG LC 500h

  Fra første øjekast forfører LC Coupé. Den atletiske form, som både er slank og kraftfuld, vækker øjeblikkeligt interesse. Og så er der brølet fra 5,0-liters V8-motoren. Drivlinjen er håndbygget og stetoskoptunet af vores berømte 'Takumi'-håndværkere. Den giver LC 500 en topfart på 270 km/t. Der findes også en avanceret 3,5-liters flertrins-hybrid i LC 500h, som leverer fantastisk drejningsmoment, kraft og acceleration.


 • DEN NYESTE LC COUPÉ OG ULTIMATE EDITION

  Oplev den nye multimedie-touchscreen, nye farver, forbedret håndtering og sikkerhed, eller konfigurér LC Ultimate Edition med en eksklusiv bagvinge, lakering og stylingdetaljer.


 • FRA KONCEPT TIL VIRKELIGHED

  I alt har 4.000 designere, ingeniører og teknikere været involveret i projektet om at skabe LC. Takket være dem er LC gået fra at være en drøm til virkelighed. 

6 Muligheder

 • LC - Luxury - Coupe

  LC Luxury

  Coupe

  kr. 2.100.500

  aut. gear FWD | 4X2

  kr. 2.177.500

  aut. gear FWD | 4X2
 • LC - Sport - Coupe

  LC Sport

  Coupe

  kr. 2.156.500

  aut. gear FWD | 4X2

  kr. 2.233.500

  aut. gear FWD | 4X2
 • LC - BESPOKE - Coupe

  LC BESPOKE

  Coupe

  kr. 2.199.500

  aut. gear FWD | 4X2

  kr. 2.277.500

  aut. gear FWD | 4X2
 • LC - Sport + - Coupe

  LC Sport +

  Coupe

  kr. 2.265.500

  aut. gear FWD | 4X2

  kr. 2.352.500

  aut. gear FWD | 4X2
 • LC - Luxury - Convertible

  LC Luxury

  Convertible

  kr. 2.483.500

  aut. gear FWD | 4X2
 • LC - BESPOKE - Convertible

  LC BESPOKE

  Convertible

  kr. 2.578.500

  aut. gear FWD | 4X2

PERFORMANCE


 • ULTRA STÆRKT CHASSIS

  Uanset hvilken motor du vælger, vil du hurtigt blive grebet af LC's dynamiske egenskaber. Det stærke chassis giver bilen dens exceptionelle manøvredygtighed, som understreges af det lave tyngdepunkt og den tæt på perfekte vægtfordeling. LC's køredynamik drager yderligere fordel af lette affjedringskomponenter, såsom aluminium, der bruges til dør- og motorhjelmspanelerne, og stærk kulfiberforstærket plast til taget og dørrammerne, mens en forstærket drivtunnel bagpå giver bilen forbedret præcision.                                                                                                                          


 • DRIVE MODE SELECT 

  For at du kan koncentrere dig om vejen foran dig, er Drive Mode Select placeret ved siden af rattet. Du kan skifte mellem Eco / Comfort, Normal / Custom, Sport S / Sport S+. For at skabe endnu mere køreglæde har både LC 500 og LC 500h fået en fantastisk direkte og dynamisk "M"-tilstand (første gang på en Lexus hybrid), hvor du frit kan vælge - og holde et hvilket som helst gear - ved hjælp af gearvippekontakterne.                                                                                                   


 • LEXUS DYNAMIC HANDLING 

  Det forbedrede Lexus Dynamic Handling fås på modeller med Sport +. Systemet beregner og justerer sammen med den opgraderede elektriske servostyring konstant de optimale styrevinkler for alle fire hjul, hvilket giver en utrolig skarp og smidig kørsel. Den optimerede Adaptive Variable Suspension reagerer på din kørestil og vejforholdene, og styrer uafhængigt dæmpningskraften i alle fire støddæmpere samtidig med hele 650 forskellige affjedringsindstillinger.                                                                                                  

MERE OM PERFORMANCE

LC 500 drives af en 5,0-liters V8-benzinmotor med høje omdrejningstal, der leverer 464 DIN hk / 341 kW til baghjulene. Den håndbyggede motor, der er udviklet til motorsport som 24-timers løbet på Nürburgring og Pikes Peak Hill Climb, er matchet med verdens første 10-trins automatgearkasse, så den har en utrolig acceleration og en fantastisk V8-lyd. Smedede plejlstænger og titaniumventiler er konstrueret med henblik på holdbarhed, men med en letvægtskonstruktion, der giver manøvredygtighed ved høje omdrejninger. Med et maksimalt drejningsmoment på 530 Nm når bilen 100 km/t på 4,7 sekunder. For at få en helt uforglemmelig lyd er LC 500's forreste luftindtag udstyret med en akustisk lydgenerator.

LC 500h har verdens første flertrins-hybridsystem, som intelligent kombinerer kraften fra en 3,5-liters V6-benzinmotor og en avanceret elmotor, med ydelse forstærket af en banebrydende, firtrins gearkasse. Den reagerer meget mere direkte på førerens input og opnår et højere niveau af dynamisk ydeevne, samtidig med at den bevarer den smidighed og effektivitet, der er kendetegnende for hybridbiler fra Lexus. Den nyeste LC 500h har et opdateret lithium-ion hybridbatteri: Selvom det er lille, har det en højere effekttæthed og producerer 310 volt. Den reducerede batterivægt bidrager til forbedret dynamisk håndtering og ydeevne.

SIKKERHED


 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

  Innovative teknologier som Lexus Safety System + med bl.a. et banebrydende pre-collision system, bidrager til den sikkerhed, der er førende inden for sin klasse. Intersection Turn Assist registrerer modkørende biler og krydsende fodgængere, når man drejer i et kryds. Sikkerhedsfunktioner som Lane Keeping Assist hjælper dig med at holde dig på rette spor, mens automatisk fjernlys forbedrer nattesynet, og skiltegenkendelse genkender vejskilte, uanset hvor du kører.                                                                                                             


 • PRE-COLLISION SYSTEM

  Pre-collision systemet er i stand til at registrere modkørende biler, cykler og fodgængere om dagen og kan nu også registrere fodgængere om natten. Hvis systemet vurderer, at sandsynligheden for en kollision er høj, aktiveres bremserne automatisk for at undgå kollisioner eller for at reducere skaderne i tilfælde af en kollision. Når en bil, fodgænger eller cyklist er meget tæt på eller i din kørebane, vil nødstyringsassistenten støtte dine styrebevægelser for at forbedre bilens stabilitet og forhindre utilsigtet vognbaneskift.                                                                               


 • DYNAMIC RADAR CRUISE CONTROL

  Dynamic Radar Cruise Control sikrer, at din LC holder en passende afstand til den forankørende bil. Hvis den forankørende bil standser, vil systemet også standse din bil. Når den forankørende starter igen, vil LC ligeledes starte og fortsætte med at følge efter. Systemet reducerer således belastningen af føreren i situationer, der kræver mange start og stop. Samtidig vil bilen automatisk bremse i sving , når den registrerer, at hastigheden er for høj i forhold til det sving, du kører i.                                                                                            

MERE OM SIKKERHED

Systemet Road Sign Assist (RSA) på LC genkender vejskilte, og giver føreren oplysninger herom på det multifunktionelle display. Bilens hastighedsindstilling kan hurtigt nulstilles i overensstemmelse med den hastighedsgrænse, der genkendes af RSA. Det eneste, der kræves, er et tryk på en knap.

Lace Tracing Assist hjælper dig med at holde LC i midten af vognbanen, eller hvis du kører i et snævert sving. Hvis systemet vurderer, at der er mulighed for, at bilen forlader vognbanen, skifter det til forebyggende styring, som hjælper med at få bilen tilbage til midten af vognbanen.

DESIGN


 • FORFØRENDE COUPÉ-TAGLINJE

  Overalt på LC er designet ikke kun æstetisk, men tjener også til køreoplevelsen. Det ses i de mange aerodynamiske detaljer. Den forførende, svungne coupé-taglinje. De fantastiske nye farver som Sonic Copper og Sapphire Blue og det håndlavede interiør i Dark Rose og White. Den lange, lave motorhjelm og de store 21" hjul, som har krævet udvikling af et helt nyt kompakt forhjulsophæng. Den karakteristiske kølergrill og hækspoiler giver bilen en selvsikker fremtoning.                                                                                                 


 • LED-LYGTER

  Den ultrakompakte LED-triple-projektor-forlygte giver mulighed for et usædvanligt kort udhæng foran på LC, hvilket er afgørende for manøvrering i høj fart. De iøjnefaldende baglygter med en skulpturel metalramme er inspireret af jetflyenes efterbrændere og projicerer et uendeligt Lexus "L"-motiv. Et nærmere kig afslører, at bagagerumslåsen er integreret perfekt i bilens baglygte.                                                                 


 • GLAS- ELLER KULFIBERTAG

  De forkromede lister langs siden af glastaget skaber en følelse af lethed i LC-kabinen, og forstærker den elegante coupé-profil. For at sænke LC's tyngdepunkt endnu mere kan den fås med et smukt tag i vævet kulfiber.

                                                                                     

MERE OM DESIGN

I LC er alle vigtige instrumenter og displays placeret lige foran dig for at reducere øjenbevægelser og potentiel distraktion. Betjeningselementer, som du ofte bruger, som f.eks. Drive Mode Select, er placeret ved bilens rat. Japansk "Takumi"-håndværk er repræsenteret overalt ved f. eks. den draperede effekt af dørpanelerne med Alcantara® og placeringen af perforeringerne i lædersædebetrækket.

Elegante lædersæder skaber den optimale kombination af støtte og komfort. LC’s chefdesigner, Sato, har selv været en del af udviklingen af det nye design, der i alt har gennemgået 50 testcyklusser. LC kan også bestilles med figurformede sportssæder med eksklusive sidestøtter, der holder dig ordentligt fast i hurtige sving. Takumi-håndværkere har på fornemmeste vis polstret bilen med en kombination af kontrastfarvet Alcantara® og ægte læder; ligesom der er skabt en eksklusiv, geometrisk effekt på dørpanelerne.

TEKNOLOGI


 • EKSTRA STOR 12,3" TOUCHSCREEN 

  Den nyeste 12,3" HD-touchscreen er en af de største, der findes i dag, og tillader nem adgang til systemer for navigation, lyd og fjernstyret klimaanlæg. Lexus Link Multimedia er intuitivt at bruge, og med Lexus Link Pro med indbygget navigation er det det første system af sin slags med cloud-navigation, der regelmæssigt opdaterer kort og trafikdata. Connected Services og anden software holdes opdateret takket være "Over The Air"-teknologi (OTA), mens kunstig intelligens og skyen arbejder sammen i den sofistikerede app, Lexus Voice Assistant.                                                                                                           


 • LEXUS LINK+ CONNECTED SERVICES

  Velkommen til appen, Lexus Link+; en ny verden af tilslutningsmuligheder, der er skabt til at supplere vores unikke 'Omotenashi'-serviceoplevelse. Dens smarte og skræddersyede funktioner hjælper dig med at planlægge en rejse, finde en parkeringsplads, planlægge en service eller endda forbedre din kørsel. Med den nye LC vil du f.eks. kunne opleve tjenester som  kørselsdata, find min bil, eCare, advarselslamper og bilens status.


 • 13 HØJTTALERE FRA MARK LEVINSON®

  Mark Levinson® Premium Surround-systemet er i verdensklasse med 13 højttalere og GreenEdge™-teknologi. Alt nøje tilpasset de akustiske egenskaber i LCs kabine. Du får en oplevelse som i en digital hjemmebiograf; yderligere forbedret af Clari-Fi™, som genskaber den lyd, der er gået tabt ved digital MP3-komprimering.

                                                                                     

MERE OM TEKNOLOGI

Du behøver ikke at kigge væk fra vejen, da udvalgte kørselsdata projiceres i klare farver direkte på forruden via vores nyeste ekstra brede Head-Up Display-teknologi (174 mm x 48 mm).

Udover automatisk at justere temperaturen i kabinen, sæderne og rattet udleder den banebrydende Climate Concierge små nanoe™ X-partikler. Partiklerne hjælper med at bekæmpe vira og bakterier, reducerer lugt samt fugter dit hår og din hud.

Skærmen med panoramavisning (ekstraudstyr) gør det nemmere at håndtere bilen på begrænset plads, da den giver et udsyn på næsten 360° rundt om hele bilen. Den skaber også et virtuelt 3D-billede af din LC Convertible med vejledninger på skærmen, der hjælper dig med at manøvrere i tætte områder i byen.

FORDELE VED AT EJE EN LEXUS

Vores mål er at gøre din oplevelse af at eje en Lexus helt igennem fantastisk. Som en del af det tilbyder vi en særlig service, der imødekommer dine og din bils behov. Fordelene omfatter:

 • 3 års / 100.000 km garanti
 • 3 års vejhjælp
 • 5 års dækning af hybridbatteri
 • My Lexus & Lexus Link+ App