1. Biler
 2. LC Convertible
DEN EKSTRAORDINÆRE KØREOPLEVELSE

LC CABRIOLET

Uanset om du kører på en solrig kystvej eller gennem bakkede landskaber, leverer Lexus LC Cabriolet en enestående oplevelse med taget nede og fantastisk V8-kraft.

Lexus LC Cabriolet

Hos Lexus har vi meget at være stolte af. Vi er nogle af de førende i verden inden for bildesign og vores biler skiller sig ud med deres raffinement, høje kvalitet og prisbelønnede pålidelighed. Vi er med til at definere et nyt niveau af køreglæde, hvor hver tur oser af tillid, kontrol og komfort. Når du kører den nyeste LC Cabriolet med V8-motor, vil du opleve et enestående forhold mellem vejen, bilen og dig som fører. I sandhed en ekstraordinær køreoplevelse.


 • MØD LC CABRIOLET

  Det betagende design med den åbne kaleche matcher til fulde modellens sportslige og elegante karakter, og når du befinder dig bag rettet, sidder du i en af de sikreste biler nogensinde.


 • SÆT DIG TIL RETTE 

  Uanset om du kører i byen eller på en blæsende kystvej, er du altid sikret en køreoplevelse ud over det sædvanlige i Lexus LC Cabriolet.


 • PRISVINDENDE

  I 2021 blev LC Cabriolet udnævt som den mest luksuriøse bil i Women’s World Car of the Year (WWCOTY) awards. 

PERFORMANCE


 • FØDT PÅ RACERBANEN

  LC Cabriolets 5,0-liters V8-benzinmotor er egentlig udviklet til motorsport som 24-timers løbet på Nürburgring.  Den leverer 464 DIN hk / 341 kW til baghjulene. Sammen med verdens første 10-trins automatiske transmission har den en utrolig acceleration og en fantastisk V8-lyd. Bilen er bygget med henblik på robusthed, men med en letvægtskonstruktion kommer den alligevel op på 100 km/t på 4,7 sekunder. Drivlinjen er håndbygget og stetoskoptunet af vores berømte 'Takumi'-håndværkere, og giver LC Cabriolet en topfart på 270 km/t. Til dem, der ønsker at køre lige til grænsen, fås en ny oliekøler, mens Expert Mode og Sports Brake Override System er standard. Før levering bliver hver LC Cabriolet banetestet af en kører fra Lexus.


 • ULTRA STÆRKT CHASSIS 

  Uanset hvilken tur du kører, vil du hurtigt blive opslugt af LC Cabriolets dynamiske egenskaber. Det robuste chassis giver bilen dens exceptionelle manøvredygtighed, som understreges af det lave tyngdepunkt og den tæt på perfekte vægtfordeling. LC Cabriolets køredynamik drager yderligere fordel af letvægtskomponenter såsom dør- og motorhjelmspaneler i aluminium. Kulfiberforstærket plast er brugt til dørrammerne, mens en forstærket drivtunnel bagpå giver bilen forbedret præcision.


 • DRIVE MODE SELECT 

  For at du kan koncentrere dig om vejen foran dig, er Drive Mode Select placeret ved siden af rattet. Du kan skifte mellem Eco / Comfort, Normal / Custom, Sport S / Sport S+. For en endnu større køreglæde er LC Cabriolet blevet udstyret med en utrolig direkte og dynamisk "M"-tilstand, hvor du frit kan vælge og holde et hvilket som helst gear ved hjælp af gearvippekontakterne. For at give en endnu mere spændende køreoplevelse er Drive Mode Select-indstillingerne blevet finjusteret, så de giver øget komfort i "Normal"-tilstand og forbedret kontrol i både "Normal"- og "Sport"-tilstand.

MERE OM PERFORMANCE

Den optimerede, adaptive og variable støddæmpning, styrer kraften i alle fire støddæmpere. Den reagerer på din kørestil og vejforholdene for at give en endnu skarpere og mere raffineret kørsel, mens den styrer hele 650 forskellige affjedringsindstillinger. Herudover kan der bag på bilen monteres en performance-dæmper (ekstraudstyr), som yderligere absorberer vridninger og små vibrationer.

LC Cabriolets fjedre er blevet forbedret, og køreindstillingerne er blevet finjusteret for øget komfort i "Normal"-tilstand og forbedret kontrol i både "Normal"- og "Sports"-tilstand.

SIKKERHED


 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

  Innovative teknologier som Lexus Safety System + med bl.a. et banebrydende pre-collision system, bidrager til den sikkerhed, der er førende inden for sin klasse. Intersection Turn Assist registrerer modkørende biler og krydsende fodgængere, når man drejer i et kryds. Sikkerhedsfunktioner som Lane Keeping Assist hjælper dig med at holde dig på rette spor, mens automatisk fjernlys forbedrer nattesynet, og skiltegenkendelse genkender vejskilte, uanset hvor du kører.


 • PRE-COLLISION SYSTEM

  Pre-collision systemet er i stand til at registrere modkørende biler, cykler og fodgængere om dagen og kan nu også registrere fodgængere om natten. Hvis systemet vurderer, at sandsynligheden for en kollision er høj, aktiveres bremserne automatisk for at undgå kollisioner eller for at reducere skaderne i tilfælde af en kollision. Når en bil, fodgænger eller cyklist er meget tæt på eller i din kørebane, vil nødstyringsassistenten støtte dine styrebevægelser for at forbedre bilens stabilitet og forhindre utilsigtet vognbaneskift.


 • DYNAMIC RADAR CRUISE CONTROL  

  Dynamic Radar Cruise Control sikrer, at din LC Cabriolet holder en passende afstand til den forankørende bil. Hvis den forankørende bil standser, vil systemet også standse din bil. Når den forankørende starter igen, vil LC Cabriolet ligeledes starte og fortsætte med at følge efter. Systemet reducerer således belastningen af føreren i situationer, der kræver mange start og stop. Samtidig vil bilen automatisk bremse i sving , når den registrerer, at hastigheden er for høj i forhold til det sving, du kører i.

MERE OM SIKKERHED

Systemet Road Sign Assist (RSA) på LC Cabriolet genkender vejskilte, og giver føreren oplysninger herom på det multifunktionelle display. Bilens hastighedsindstilling kan hurtigt nulstilles i overensstemmelse med den hastighedsgrænse, der genkendes af RSA. Det eneste, der kræves, er et tryk på en knap.

Lane Tracing Assist hjælper dig med at holde LC Cabriolet i midten af vognbanen, eller hvis du kører i et snævert sving. Hvis systemet vurderer, at der er mulighed for, at bilen forlader vognbanen, skifter det til forebyggende styring, som hjælper med at få bilen tilbage til midten af vognbanen.

LC Cabriolet har 6 airbags, der sikrer passagersikkerheden med aktive styrtbøjler. Føreren og forsædepassageren er beskyttet af en totrinsløsning med hovedairbags, knæairbag og forlængede sideairbags. Alle sikkerhedsseler er udstyret med forspændere.

DESIGN


 • SIGNATURGRILL

  LC Cabriolet bærende tagramme er fint skjult og bevarer LC Coupés flydende taglinje, hvor kalechen kan foldes væk som japansk origami. Med sin dristige signaturgrill og tredobbelte LED-forlygter fremhæves bilens aggressive fremtoning af en markant talje, mens de skulpturelle linjer og præcise detaljer på hele karrosseriet er i fin harmoni med omgivelserne. Den fås i fantastiske nye farver som Sonic Copper og Sapphire Blue.


 • BLØDT TAG

  Vores ingeniører har testet kalechen til det yderste, så den både er enkel at betjene og slidstærk at bruge. Taget er blevet styrketestet i Lexus' vindtunnel ved hastigheder på op til 400 km/t, og derefter åbnet og lukket ikke færre end 18.000 gange under både ørken- og arktiske vejrforhold. Men for det blotte øje er det et kunstværk, der minder om de yndefulde penselstrøg fra en japansk kalligraf, som har været inspirationskilden. Det tager kun 15 sekunder at hæve eller sænke taget med fire lag, og det kan gøres, selv når bilen er i bevægelse - ved hastigheder op til 50 km/t.


 • LED-LYGTER

  Ultrakompakte LED-triple-projektor-forlygter giver mulighed for et usædvanligt kort udhæng foran på LC Cabriolet, hvilket er afgørende for styringen ved høje hastigheder. De iøjnefaldende baglygter med en skulpturel metalramme er inspireret af jetflyenes efterbrændere og projicerer et uendeligt Lexus 'L'-motiv. Et nærmere kig afslører, at bagagerumslåsen er integreret i bilens baglygte.

MERE OM DESIGN

I LC Cabriolet er alle vigtige instrumenter og displays placeret lige foran dig for at reducere øjenbevægelser og potentiel distraktion. Betjeningselementer, som du ofte bruger, som f.eks. Drive Mode Select, er placeret ved bilens rat. Japansk "Takumi"-håndværk er repræsenteret overalt ved f. eks. den draperede effekt af dørpanelerne med Alcantara® og placeringen af perforeringerne i lædersædebetrækket.

Elegante lædersæder skaber den optimale kombination af støtte og komfort. LC’s chefdesigner, Sato, har selv været en del af udviklingen af det nye design, der i alt har gennemgået 50 testcyklusser. LC Cabriolet kan også bestilles med figurformede sportssæder med eksklusive sidestøtter, der holder dig ordentligt fast i hurtige sving. Takumi-håndværkere har på fornemmeste vis polstret bilen med en kombination af kontrastfarvet Alcantara® og ægte læder; ligesom der er skabt en eksklusiv, geometrisk effekt på dørpanelerne.

TEKNOLOGI


 • 12,3" TOUCHSCREEN

  Den nyeste 12,3" HD-touchscreen er en af de største, der findes i dag, og tillader nem adgang til systemer for navigation, lyd og fjernstyret klimaanlæg. Lexus Link Multimedia er intuitivt at bruge, og med Lexus Link Pro med indbygget navigation er det det første system af sin slags med cloud-navigation, der regelmæssigt opdaterer kort og trafikdata. Connected Services og anden software holdes opdateret takket være "Over The Air"-teknologi (OTA), mens kunstig intelligens og skyen arbejder sammen i den sofistikerede app, Lexus Voice Assistant. Med Apple CarPlay® og Android Auto® giver LC Cabriolet dig mulighed for nemt at se og få adgang til din smartphones apps på den 12,3" store skærm, og der er tilføjet endnu en USB type-A+C.


 • LEXUS LINK+ CONNECTED SERVICES

  Velkommen til appen, Lexus Link+; en ny verden af tilslutningsmuligheder, der er skabt til at supplere vores unikke 'Omotenashi'-serviceoplevelse. Dens smarte og skræddersyede funktioner hjælper dig med at planlægge en rejse, finde en parkeringsplads, planlægge en service eller endda forbedre din kørsel. Med den nye LC Cabriolet vil du f.eks. kunne opleve tjenester som kørselsdata, find min bil, eCare, advarselslamper og bilens status.


 • 13 HØJTTALERE FRA MARK LEVINSON®

  Mark Levinson® Premium Surround-systemet er i verdensklasse med 13 højttalere og GreenEdge™-teknologi. Alt nøje tilpasset de akustiske egenskaber i LC Cabriolet kabine. Det justerer endda automatisk lyd- og højttalerindstillingerne, når du åbner taget. Du får en oplevelse som i en digital hjemmebiograf; yderligere forbedret af Clari-Fi™, som genskaber den lyd, der er gået tabt ved digital MP3-komprimering.

MERE OM TEKNOLOGI

Du behøver ikke at kigge væk fra vejen, da udvalgte kørselsdata projiceres i klare farver direkte på forruden via vores nyeste ekstra brede Head-Up Display-teknologi (174 mm x 48 mm).

Aircondition, sæde- og nakkevarmer samt ratvarme er tilpasset LC Cabriolet, så de [U1] kan styres af Climate Concierge. Climate Concierge udleder også små nanoe™ X-partikler, der på den ene side hjælper med at bekæmpe vira og bakterier, og på den anden side reducerer lugte og samtidig fugter dit hår og din hud.

Skærmen med panoramavisning (ekstraudstyr) gør det nemmere at håndtere bilen på begrænset plads, da den giver et udsyn på næsten 360° rundt om hele bilen. Den skaber også et virtuelt 3D-billede af din LC Cabriolet med vejledninger på skærmen, der hjælper dig med at manøvrere i tætte områder i byen.

PRØVEKØR LEXUS LC CABRIOLET

Vores eksklusive Lexus LC Cabriolet kræver en særlig aftale for prøvetur. Venligst kontakt os, hvis du ønsker at blive skrevet op til en prøvetur. 

FORDELE VED AT EJE EN LEXUS

Vores mål er at gøre din oplevelse af at eje en Lexus helt igennem fantastisk. Som en del af det tilbyder vi en særlig service, der imødekommer dine og din bils behov. 
Fordelene omfatter:

 • 3 års / 100.000 km garanti
 • 3 års vejhjælp
 • 5 års dækning af hybridbatteri
 • My Lexus & Lexus Link+ App