1. Biler

De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). CO2-værdier (og dermed registreringsafgift og udsalgspriser) kan afvige fra informationer fra før 1. april 2020 på grund af ændringer i beregningsmetoden.

Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for fejlberegninger, udstyrsfejl og øvrige fejlinformationer fx pris på alle modeller konfigureret i Car Configurator-applikationen. Vi tager forbehold for ikke at kunne levere en hvilken som helst model i hvilket som helst land – hvor der kan søges modeller i Car Configurator-applikationen. Kontakt Lexus for yderligere informationer/spørgsmål/forbehold.


MØD RX L

Mere plads, forbedret komfort og flere detaljer. RX L er en suveræn SUV, som indeholder vores banebrydende, selvopladende hybrid-teknologi, der sørger for imponerende brændstofeffektivitet og en lavere CO2-udledning.


MERE PLADS

Indvendigt tilbyder denne eksklusive SUV mere plads og funktionalitet takket være 2 ekstra bagsæder. Disse kan rykkes frem og tilbage, hvis der er brug for ekstra benplads. 

PERFORMANCE


KRAFTFULD ACCELERATION

Accelereres der kraftigt vil den 262 DIN hk elektriske motor øjeblikkeligt supplerer bilens benzinmotor. Dette giver en stigning af drejningsmomentet, hvilket medfører en jævn, kraftfuld og lineær acceleration, præcis når du har brug for det.


LYDLØS KABINE

Ved start og ved lavere hastigheder drives RX L af en elmotor, som bliver forsynet af bilens hybridbatteri. Når elmotoren driver bilen, er køreoplevelsen i kabinen nærmest lydløs. Samtidig bruges der ingen benzin, og der produceres ingen emissioner. 

SIKKERHED


LANE TRACING ASSIST

Lane Tracing Assist (LTA) er din vognbaneassistent, som hjælper dig med at holde din bil i midten af vognbanen. Vurderer LTA, at du afviger fra din vognbane i et sving, vil systemet hjælpe med at bringe bilen tilbage til midten. Hvis en anden bil, fodgænger eller cyklist kommer for tæt på din bil under kørsel, hjælper Emergency Steering Assist med at forhindre en ulykke. 


PRE-COLLISION SYSTEM

Pre-Collision System hjælper dig med at registrere andre bilister samt fodgængere om natten og cyklister om dagen ved hjælp af et avanceret kamera og en følsom radar. Vurderer systemet at der er risiko for kollision, bliver du advaret, så du kan nå at undvige i tide. Reageres der ikke på advarslen, aktiverer systemet bremserne og tager styringen for at mindske skaden ved sammenstødet.


GARDINAIRBAGS

I RX L er der installeret særlige gardinairbags for at øge sikkerheden for passagerne på bagerste række. 

Efter 13 års forsknings- og udviklingsarbejde giver fjernlysassistenten et forbedret synsfelt til føreren. Systemet fungerer ved at projicere lys fra tolv LED lygter på et bladformet spejl, der gennem en linse producerer en forlygtestråle. Tests af fjernlysassistenen viser, at fodgængere og vejskilte kan ses tidligere (56m før fremfor 32m) og uden risiko for at blænde andre bilister.  

Med Adaptiv Fartpilot kan du køre med en høj hastighed og samtidig holde en sikker afstand til den forankørende bil. Kommer din bil for tæt på den forankørende, sænkes din hastighed automatisk for at undgå en kollision.

Vejskiltgenkendelsen registrerer alle vejskilte og viser informationen på bilens display, så du altid har adgang til vigtige informationer om dine omgivelser.

Blind Spot Monitor gør dig opmærksom på forhindringer, der ikke kan ses i bakspejlet eller sidespejlene. Du får dermed et bedre overblik og kan køre med ro i sindet.

DESIGN


BAGSÆDERNE

På bagerste række er der plads til to ekstra personer, så fleksibiliten forøges i vores 6 eller 7-personers RX L. Den bagerste række kan styres fra midtersæderne eller bagagerummet og kan rykkes 93 mm frem og tilbage, hvis der er brug for mere benplads.


ELEGANT KABINE

Den stærke sans for detaljer er øjeblikkelig synlig. De udførlige lædersyninger og Takumi-fremstillede materialer giver kabinen en atmosfære af moderne elegance og raffinement. 

TEKNOLOGI


RX L MOTOR

Lexus' banebrydende, selvopladende hybridteknologi kombinerer en 3.5-liters V6 benzinmotor med to elektriske motorer, hvilket gør RX L yderst behagelig at køre – uanset hvor du skal hen. 


MULTIMEDIE TOUCHSKÆRM

I kabinen finder du den intuitive og store 12,3" multimedie touchskærm, som nemt forbinder din smartphones apps via Apple CarPlay og Android Auto. 

PRØVEKØR Lexus RX L

Ved ønske om at prøvekøre Lexus RX L tilbyder vi en prøvekørsel i Lexus RX. Kontakt os for at aftale et tidspunkt, hvor du få en prøvetur. 

RX L GALLERI