1. Biler
  2. RZ Announcement
ELEKTRISK UDVIKLING

LEXUS RZ 450e

Den nye RZ er designet til at sætte en ny standard for førsteklasses køreoplevelser. Den er udviklet med den nyeste og mest avancerede teknologi inden for elbiler. Elbilen lanceres i starten af 2023, og hvis du vil være den første, der får muligheden for at opleve, prøvekøre og bestille bilen, kan du allerede nu reservere din plads i køen. Det er helt uforpligtende.

 Lexus RZ 450e

Lexus RZ er udviklet under 'Lexus Driving Signature' filosofien, og så er det den første Lexus SUV, der er skabt udelukkende som en elbil. Sæt dig bag rattet i den nye Lexus RZ og mærk, hvordan design, luksuriøs komfort og innovativ teknologi kan gøre en verden til forskel. Skabt til dig. Skabt til fremtiden. 

OPLEV DEN FØR ALLE ANDRE

Vil du først i køen, når RZ lanceres? Klik på nedenstående link og reservér din plads nu. Reservationen giver dig mulighed for at være én af de første til at opleve, prøvekøre og bestille bilen, når den lanceres i starten af 2023. Der er ingen forpligtelser forbundet med reservationen.

Er du nysgerrig på at vide endnu mere om RZ? Her kan du hente vores produktbrochure, se video eller tilmelde dig nyhedsbrevet om RZ. 

360 grader

OPLEV RZ VIRTUELT

Betagende design

Lexus RZ har alle de kvaliteter, du forbinder med en Lexus. Vores velkendte design ses tydeligt i de smalle, L-formede forlygter og den markante kølerhjelm. Kølergrillens designsprog tager tydeligt afsæt i Lexus’ øvrige modeller, men er her tilpasset kravene til en elbil. Resultatet er både elegant og funktionelt. Med sin designsignatur og farver kan du være sikker på, at Lexus RZ vil stjæle al opmærksomhed, uanset hvor du kører. 

HØJT TIL HIMLEN

Et stort panoramatag øger lysindfaldet og pladsfornemmelsen i kabinen. Glasset har en belægning, der reflekterer infrarød stråling, reducerer varme på solrige dage og holder varmen inde på kolde dage. En elektrisk dæmpningsfunktion giver dig mulighed for at skifte fra gennemsigtigt til ugennemsigtigt glas ved et enkelt tryk på panelet.

Bilens head-up-display er designet til at øge overblikket. På den 14-tommer multimedieskærm kan du konstant følge med i, hvor meget strøm elbilen har tilbage. Alt er holdt i en enkel og minimalistisk stil, der øger komforten og understreger Lexus’ tilgang til indretning af den optimale kabine.

KØREGLÆDE I FOKUS

Teknologi og køreglæde går hånd i hånd i Lexus RZ, som er skabt på en dedikeret BEV-platform (Battery Electric Vehicle).

Som et nyt tilvalg introduceres One Motion Grip* med Steer-by-wire systemet (SBW), der uden tvivl er ét af de mest bemærkelsesværdige, nye initiativer ved Lexus RZ. Teknologien, som kendes fra moderne fly, erstatter det traditionelle, runde rat. I stedet sikrer en elektrisk forbindelse, at der sendes input fra rattet og hjulene. Det gør, at bilen kan drejes fra ligeud til højre/venstre med kun en 150-graders drejning af rattet, hvilket er med til at give øjeblikkelig respons og en forbedret styrekontrol.

*One Motion Grip vil være tilgængeligt i første halvår af 2024.

 

SÅ SIKKER SOM EN LEXUS

I Lexus RZ finder du innovative detaljer og sublim sikkerhed. Bilen er udstyret med 3. generation af Lexus Safety System+, hvor to nye funktioner er introduceret: Proactive Driving Assist med Steering Assist, som bruger frontkameraet til at bestemme vinklen i et sving og justerer styretøjet korrekt, til når du foretager svinget. Hertil kommer en ny Driver Monitor, der hjælper med at gøre føreren opmærksom på uopmærksomhed eller træthed under kørslen.

3 simple trin til at reservere din plads i køen og være én af de første til at opleve RZ

OPRET KONTO ELLER FULDFØR SOM GÆSTEBRUGER

Linket nedenfor fører dig til reservationssiden. Her kan du vælge at udfylde formularen som gæstebruger eller oprette en konto på My Lexus.  

VÆLG FORHANDLER


Vælg Lexus København som forhandler og bekræft din reservation.

AFVENT KONTAKT 


Lexus kontakter dig for at arrangere en fremvisning og prøvetur af bilen, så snart bilen er tilgængelig. 

Du kan også foretage din reservation over telefon. Ring til os på +45 44 45 41 41, så sørger vi for at få din reservation i systemet.

FAQs

Vi har endnu ikke den vejledende pris på Lexus RZ. Hold dig opdateret via vores hjemmeside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Vi afventer endnu den endelige lanceringsdato for Lexus RZ. Det forventes at være i starten af 2023.
Du er velkommen til at ringe til os på +45 44 45 41 41, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvilke finansieringsmuligheder, du har. 
Det er naturligvis muligt at ombestemme sig efter at have foretaget en reservation. Hvis du ønsker din reservation annulleret, bedes du blot kontakte os pr. telefon (+45 44 45 41 41) eller mail (copenhagen@lexus.dk).
Nej, du betaler ikke for at lave en reservation. Det sikrer dig udelukkende en prioriteret plads i reservationskøen, hvilket kan være med til at sikre dig en hurtigere levering, såfremt du indgår en endelig købsaftale med din Lexus forhandler. 

GARANTI PÅ DIN LEXUS

Alle nye biler fra Lexus kan dækkes af en 10 års serviceaktiveret garanti gennem Lexus Relax. Du starter med 3 års fabriksgaranti, som opretholdes med årlige serviceeftersyn. Efter de 3 år skal du blot sende bilen til service hos en reparatør, der er autoriseret af Lexus. Hermed får du hver gang yderligere 12 måneders garanti, indtil bilen bliver 10 år eller har kørt 160.000 km. Så kan du føle dig tryg og slappe af velvidende om, at du og din Lexus er i gode hænder. 
BLIV EN DEL AF FREMTIDEN

TILMELD DIG RZ-NYHEDSBREVET