1. Nye Biler
  2. RZ Announcement
ELEKTRISK UDVIKLING

LEXUS AFSLØRER RZ

I april 2022 afslørede vi lanceringen af vores første BEV-model (Battery Electric Vehicle). Lexus RZ er designet til at sætte en ny standard for førsteklasses køreoplevelser, og er udviklet med brug af den nyeste og mest avancerede teknologi indenfor elektriske biler. Lexus RZ forventes lanceret i starten af 2023.

Mød RZ

Udviklet under 'Lexus Driving Signature'-filosofien, er RZ den første SUV, der udelukkende er skabt som en Battery Electric-model. Den er designet og konstrueret med henblik på at give dig en førsteklasses køreoplevelse. Mærk følelsen af at sidde i en bil, der emmer af selvtillid, kontrol og komfort.

Betagende design

RZ har alle de kvaliteter, der er forbundet med en Lexus. De ultraslanke forlygtenheder lægger ekstra vægt på kørelysets Lexus L-motiv. Med et avanceret håndværk, bred akselafstand og en sænket kølerhjelm er Lexus-designet tydeligt afspejlet i vores RZ. Resultatet er både elegant og funktionelt.Med sin designsignatur og farver, kan du være sikker på, at RZ vil stjæle al opmærksomhed, når du kører gennem byen.

SLÅENDE INTERIØR

Et stort panoramatag øger lys og pladsfornemmelsen i kabinen. Glasset har en belægning, der reflekterer infrarød stråling og reducerer varme på solrige dage. Samtidig hjælper taget med at holde varmen inde på kolde dage. Taget inkluderer også en elektrisk dæmpningsfunktion, som øjeblikkeligt skifter fra gennemsigtigt til ugennemsigtigt på en enkel berøingskontrol. 

I kabinen finder du også et head-up display, en 14-tommer multimedieskærm og du kan konstant følge med i, hvor meget strøm, bilen har tilbage – alt sammen holdt i ren og minimalistisk stil, som øger komforten og understreger ånden af Omotenashi-gæstfrihed. 

TAZUNA COCKPIT

En videreudvikling af Tazuna Cockpittets design giver føreren endnu bedre mulighed for at fokusere på kørslen og fremmer derudover lysten til at køre mere sportsligt og kontrolleret. RZ er skabt på en dedikeret BEV-platform (Battery Electric Vehicle) og introduceres med Steer-by-wire (SBW), som er et af de mest bemærkelsesværdige nye tiltag ved RZ. SBW erstatter det runde, traditionelle rat og i stedet bruges en elektrisk forbindelse til at sende input fra rattet og hjulene. Den gør, at bilen kan drejes fra ligeud til højre/venstre med kun en 150-graders drejning af rattet, hvilket er med til at give øjeblikkelig respons og en forbedret styrekontrol.

OPLADNING & RÆKKEVIDDE

Opladning af din RZ er enkel, og der er forskellige muligheder:
 

  • Langsom: Oplad derhjemme ved hjælp af et standard 3-benet stik
  • Hurtig: Oplad derhjemme med en dedikeret 7kW wallbox
  • Hurtig: Oplad, mens du er på farten ved hjælp af op til 150 kW DC hurtigopladere

LEXUS safety system+

I Lexus RZ finder du innovative detaljer og sublim sikkerhed. RZ er udstyret med 3. generation af Lexus Safety System+. Ud over de mange sikkerhedsfunktioner, der i forvejen er inkluderet, består RZ af to nye funktioner: Proactive Driving Assist med Steering Assist, som bruger frontkameraer til at forudse modkørende sving på vejen og bestemmer vinklen med det sving, der nærmer sig, samt New Driver Monitor, som fungerer som en ny førermonitor, der tjekker for tegn på førerens træthed under kørslen.

GARANTI PÅ OP TIL 10 ÅR ELLER 160.000 KM

Alle nye biler fra Lexus kan dækkes af op til 10 års serviceaktiveret garanti gennem Lexus Relax. Det starter med 3 års fabriksgaranti, som du opretholder med årlige serviceeftersyn. Efter de 3 år skal du blot sende bilen til service hos en reparatør autoriseret af Lexus. Herved får du hver gang yderligere 12 måneders garanti helt op til, at bilen bliver 10 år eller har kørt 160.000 km alt efter, hvad der kommer først. Føl dig tryg og slap af velvidende, at du og din Lexus er i gode hænder. 

 

BLIV EN DEL AF FREMTIDEN

TILMELD DIG RZ-NYHEDSBREVET