1. Biler
 2. RZ Announcement

RESERVÉR DIN NYE RZ

RZ 450e lanceres i starten af 2023, og det er nu muligt at reservere bilen. Reservationen giver dig mulighed for at være én af de første til at opleve, prøvekøre og bestille bilen. Det er helt uforpligtende.

3 simple trin til at reservere din RZ

 • OPRET KONTO ELLER FULDFØR SOM GÆSTEBRUGER

  Linket nedenfor fører dig til reservationssiden. Her kan du vælge at udfylde formularen som gæstebruger eller oprette en konto på My Lexus.  

 • VÆLG FORHANDLER

  Vælg Lexus København som forhandler og bekræft din reservation.

   

 • AFVENT KONTAKT 

  Lexus kontakter dig for at arrangere en fremvisning og prøvetur af bilen, så snart bilen er tilgængelig. 

Du kan også foretage din reservation over telefon. Ring til os på +45 44 45 41 41, så sørger vi for at få din reservation i systemet.

OPLEV DEN FØR ALLE ANDRE

Vil du være én af de første til at prøvekøre den nye Lexus RZ 450e? Klik på nedenstående link og reservér din RZ nu. Reservationen giver dig mulighed for at opleve, prøvekøre og bestille bilen, når den lanceres i starten af 2023. Der er ingen forpligtelser forbundet med reservationen.

Er du nysgerrig på at vide endnu mere om RZ? Så kan du hente vores RZ produktbrochure her. 

FAQs

Vi har endnu ikke den vejledende pris på Lexus RZ. Hold dig opdateret via vores hjemmeside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Vi afventer endnu den endelige lanceringsdato for Lexus RZ. Det forventes at være i starten af 2023.

Du er velkommen til at ringe til os på +45 44 45 41 41, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvilke finansieringsmuligheder, du har. 

Det er naturligvis muligt at ombestemme sig efter at have foretaget en reservation. Hvis du ønsker din reservation annulleret, bedes du blot kontakte os pr. telefon (+45 44 45 41 41) eller mail (copenhagen@lexus.dk).

Nej, du betaler ikke for at lave en reservation. Det sikrer dig udelukkende en prioriteret plads i reservationskøen, hvilket kan være med til at sikre dig en hurtigere levering, såfremt du indgår en endelig købsaftale med din Lexus forhandler. 

TILMELD DIG RZ-NYHEDSBREVET