1. Biler
 • De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun  brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). CO2-værdier (og dermed registreringsafgift og udsalgspriser) kan afvige fra informationer fra før 1. april 2020 på grund af ændringer i beregningsmetoden.

  Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for fejlberegninger, udstyrsfejl og øvrige fejlinformationer fx pris på alle modeller konfigureret i Car Configurator-applikationen. Vi tager forbehold for ikke at kunne levere en hvilken som helst model i hvilket som helst land – hvor der kan søges modeller i Car Configurator-applikationen. Kontakt Lexus for yderligere informationer/spørgsmål/forbehold.


 • MØD UX

  Lexus UX udfordrer den klassiske SUV. Bilen er skabt ud fra det japanske, arkitektoniske koncept Engawa, som betyder, at grænserne mellem det indvendige og udvendige sømløst forbindes. Og med den seneste opgradering af UX byder modellen på forbedret teknologi, køreegenskaber og flere valgmuligheder.


 • UX ART

  Se hvordan verdens første tatoverede bil ser ud.     

Vælg motor og model

5 Muligheder

 • UX - Premium - SUV

  UX Premium

  Hybrid
  SUV

  Vælg motor

  kr. 486.500

  Continuously Variable Transmission | 4X2
 • UX - Comfort - SUV

  UX Comfort

  Hybrid
  SUV

  Vælg motor

  kr. 401.500

  Continuously Variable Transmission | 4X2
 • UX - F SPORT Design - SUV

  UX F SPORT Design

  Hybrid
  SUV

  Vælg motor

  kr. 497.000

  Continuously Variable Transmission | 4X2
 • UX - F SPORT - SUV

  UX F SPORT

  Hybrid
  SUV

  Vælg motor

  kr. 630.500

  Continuously Variable Transmission | 4X4
 • UX - Luxury - SUV

  UX Luxury

  Hybrid
  SUV

  Vælg motor

  kr. 665.500

  Continuously Variable Transmission | 4X4

PERFORMANCE


 • LEXUS KØRESIGNATUR

  UX 250h er med sin selvopladende hybridmotor exceptionel komfortabel at køre i. Det er tydeligt, at bilen er gennemtestet af Lexus' Takumimestre, der prøvekører og udfordrer bilens køreegenskaber op imod de ypperste af Lexus' modeller - LC for eksempel. Det kan især mærkes i UX' agile adfærd trods det kompakte SUV-karosseri.


 • 4. GENERATION LEXUS SELVOPLADENDE HYBRID

  UX 250h har en selvopladende hybridmotor, der yder 185 DIN hk baseret på en 2,0-liter og fire-cylinders benzinmotor. UX 250h fås med både forhjulstræk og E-FOUR firehjulstræk. Systemet er optimeret for at minimere tab af kraft og friktion under kørslen.


 • HYBRID AUTOMATGEAR

  Med to elektriske motorer er denne nye generation af selvopladende hybridmoterer endnu en gang optimeret og har forbedret køreegenskaberne. Gearskiftet er sekventielt og sikrer optimal, hurtig fart og nedbremsning, og betjenes nemt og intuitivt via ratbetjening eller gearstang.

Batteriet fylder ikke meget. Det kompakte og køledenickel-metal hydride-batteri ligger under bagsædet. Bagagerummet bevares derved rummeligt og fleksibelt, og vægten under bagsædet er med til at forbedre bilens tyngdepunkt.

UX 250h kan fås med enten forhjulstræk eller E-FOUR elektrisk firehjulstræk. E-FOUR-systemet bruger en separat, elektrisk motor på bagakslen. Dens kraftfordeling mellem for- og bagakslen giver en mere stabil kørsel – selv op ad bakke eller på snedækkede veje. Med E-FOUR drives UX'en af et lavere brændstofforbrug end ved konventionelle firehjulstræk.

SIKKERHED


 • LEXUS SAFETY SYSTEM + / 5-* NCAP-SCORE

  Man er ikke i tvivl om, at der er kredset for detajlerne og designet i UX’en. Men bilen er ikke bare design og detaljer, den er også en af de absolut sikreste biler i sin klasse at køre og befinde sig i (96% beskyttelses-score for voksne og 85% beskyttelses-score for børn). Bilen indeholder det seneste Lexus Safety System+, som bl.a. inkluderer fodgængerradar, og den har en enestående passiv sikkerhed.


 • PRE-COLLISION SYSTEM

  Pre-Collision System hjælper dig med at registrere andre bilister samt fodgængere om natten og cyklister om dagen ved hjælp af et avanceret kamera og en følsom radar. Vurderer systemet at der er risiko for kollision, bliver du advaret, så du kan nå at undvige i tide. Reageres der ikke på advarslen, aktiverer systemet bremserne og tager styringen for at mindske skaden ved sammenstødet.


 • ADAPTIV FARTPILOT 

  Med Adaptiv Fartpilot kan du køre med en høj hastighed og samtidig holde en sikker afstand til den forankørende bil. Kommer din bil for tæt på den forankørende, sænkes din hastighed automatisk for at undgå en kollision.

Vejskiltgenkendelsen registrerer alle vejskilte og viser informationen på bilens display, så du altid har adgang til vigtige informationer om dine omgivelser.

Lane Tracing Assist (LTA) er din vognbaneassistent, som hjælper dig med at holde din bil i midten af vognbanen. Vurderer LTA, at du afviger fra din vognbane i et sving, vil systemet hjælpe med at bringe bilen tilbage til midten. Hvis en anden bil, fodgænger eller cyklist kommer for tæt på din bil under kørsel, hjælper Emergency Steering Assist med at forhindre en ulykke. 

DESIGN


 • F SPORT / F SPORT DESIGN

  F SPORT og F SPORT Design. De to ypperste varianter af UX. Den smukke Sonic Platinum metallak sammen med de sporty 18" fælge giver det sidste touch. Endnu mere tiltrækkende er den nye variant F SPORT Design, hvor kølergrill og tonet tag skiller sig ud.


 • SPORTY OG LUKSURIØS

  Lexus UX kan bestilles med særlige lædersæder, der er inspireret af den traditionelle, japanske syteknik, Sashiko. I tråd med Engawa-konceptet sørger Lexus-håndværkerne for at afspejle bilens udvendige design i sæderne, og derfor syr de langs kurverne i bilen, så det hele hænger sammen. Resultatet er både sofistikeret og funktionelt.

TEKNOLOGI


 • 13 MARK LEVINSON® HØJTALERE

  Med 13 højtalere fra MARK LEVINSON® PurePlay er lydsystemet i UX 250h skabt til at lade føreren og passagerne opleve den mest kraftfulde, præcise og rene lyd. I alt er der placeret syv Unity™ højtalere i skulderhøjde, der skaber en fantastisk synergi med en stor subwoofer (265mm) under bagruden.


 • NY LEXUS LINK MULTIMEDIE

  Den større og forbedrede touch-screen gør multimediesystemet hurtigere og nemmere at anvende. Vores cloud-navigation og nye multimediesystem sørger for, at du altid er digitalt forbundet. Over the Air (OTA)-opdateringer holder konstant alle bilens systemer opdateret, og du kan kontrollere det meste med din stemme.


 • LEXUS LINK CONNECTED

  I tråd med Lexus' Omotenashi princip findes der nu endnu flere funktioner i Lexus Link Appen. Fx er der nu funktioner, der hjælper med at finde en parkeringsplads, optimere din kørestil og booke tid til service. Du kan også bruge appen til at åbne eller låse din bil, indstille kabinetemperaturen på afstand og endda spore din rute efterfølgende. 

Med Lexus UXs Head-Up Display kan du se data som navigation, sikkerhedsfunktioner, bilinformationer og lydindstillinger direkte på din forrude, så du ikke skal fjerne dit blik fra vejen. 

PRØVEKØR LEXUS UX

UX GALLERI