1. Biler
 2. UX
 • De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). 

 • MØD DEN NYE UX

  Lexus udfordrer den klassiske SUV med den nye Lexus UX 300h, der er opgraderet med bedre teknologi, forbedret styresystem og flere valgmuligheder. 


 • FEM MILLIONER PREMIUM SUV'ER

  I 2020 passerede vi milepælen på 5 millioner solgte biler på verdensplan, og i mere end 90 lande kan du i dag finde Lexus' premium SUV'er kørende på vejene. 


 • UX TATTOO ART 

  Lexus løfter sløret for verdens første tatoverede bil, der er skabt som en hyldest til japansk kultur og arv.  

Vælg motor

Vælg model

3 Muligheder

Ingen resultater

 • UX - Comfort - SUV

  UX Comfort

  Hybrid
  SUV

  Udforsk

  kr. 399.500

  aut. gear FWD | 4X2
 • UX - F SPORT Design - SUV

  UX F SPORT Design

  Hybrid
  SUV

  Udforsk

  kr. 478.500

  aut. gear FWD | 4X2
 • UX - Premium - SUV

  UX Premium

  Hybrid
  SUV

  Udforsk

  kr. 499.500

  aut. gear FWD | 4X2

PERFORMANCE 


 • LEXUS KØRESIGNATUR

  Den nye selvopladende hybrid, Lexus UX 300h, byder på en utrolig behagelig og næsten lydløs køreoplevelse, der skiller sig ud fra konventionelle SUV’er. Gennem flere måneders omfattende tests og køreture, udført af Lexus’ egne Takumimestre, er bilens køreegenskaber blevet finpudset til perfektion, så de lever op til Lexus’ høje standard. Det har resulteret i en kompakt SUV, der imponerer med en smidig og dynamisk kørsel, du ikke forventer af en traditionel SUV.


 • SELVOPLADENDE HYBRIDTEKNOLOGI

  Den nye 5. generation af Lexus' selvopladende hybridteknologi i UX 300h kombinerer en effektiv 2,0-liters benzinmotor med kraftfulde elmotorer, der samlet yder 199 DIN hk. Takket være det nyudviklede litium-ionbatteri er bilens acceleration blevet mere jævn og hurtigere end nogensinde før. Når du starter bilen eller kører ved lav hastighed, trækker den forreste elmotor (og den bagerste elmotor på modeller med firehjulstræk) UX 300h fremad, så du kan nyde en fuldkommen elektrisk kørsel.


 • FORBEDRET HYBRID-GEARKASSE

  Den nye hybridtransmission forbinder benzinmotoren til en elektrisk motor og har 25 % mindre intern friktion sammenlignet med tidligere Lexus-systemer. Dette giver optimeret brændstofforbrug, reduceret støjniveau og forbedrede køreegenskaber. Sequential Shiftmatic sikrer en hurtig motorbremsekraft i seks trin med et skiftesystem, der minder om en manuel gearkasse. Desuden er vægten af gearkassen blevet reduceret med 20 %.

Det nyudviklede litium-ionbatteri har 15 % højere ydeevne sammenlignet med et nikkel-metalhybridbatteri, hvilket skaber en imponerende acceleration og brændstoføkonomi. Batteriet er placeret under bagsædet, og bagagerummet bevares derved rummeligt og fleksibelt. 

Det opgraderede E-FOUR firehjulstræk anvender en 30kW elektrisk bagmotor, der sikrer bilens vejgreb og ydeevne under krævende forhold. Den jævne kraftfordeling mellem bilens for- og bagaksel sikrer en stabil kørsel, der bidrager til et lavere brændstofforbrug end ved konventionelle firehjulstræk. Tilføjelsen af et nyt shift-by-wire system sikrer en behagelig og hurtig betjening.

SIKKERHED


 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

  Lexus UX 300h er udstyret med den nyeste generation af Lexus Safety System +, der indeholder forbedrede sikkerheds- og førerassistentsystemer. Dette inkluderer bl.a. Driver Monitor, der overvåger tegn på førertræthed, Proactive Driving Assist with Steering Assist, der beregner kurvevinklen på vejen og justerer kraften i svinget, samt Safe Exit Assist, der forhindrer passagerer i at åbne dørene indefra, når biler eller cyklister nærmer sig bilen udefra. I tilfælde af en kollision beskyttes passagererne af 8 airbags.


 • PRE-COLLISION SYSTEM

  Det opgraderede Lexus Pre-Collision System er i stand til at registrere modkørende biler og fodgængere døgnet rundt ved hjælp af et avanceret kamera og en følsom radar. Vurderer systemet, at der er risiko for kollision, bliver du advaret, så du kan nå at undvige i tide. Reageres der ikke på advarslen, aktiverer systemet bremserne og tager styringen for at mindske skaden ved sammenstødet.


 • DYNAMIC RADAR CRUISE CONTROL

  Dynamic Radar Cruise Control er en adaptiv fartpilot, der registrerer den forankørende bil og holder en sikker afstand til den ved at justere din hastighed. I samarbejde med Lane Tracing Assist registrerer systemet hurtigt trafikanter, der trækker ind foran dig. Road Sign Assist genkender trafikskilte og bidrager bl.a. til, at  bilens hastighed justeres i overensstemmelse hermed.

Adaptive High-Beam System (AHS) (ekstraudstyr) registrerer objekter, modkørende og forankørende bilister, så du får det mest optimale overblik over dine omgivelser i mørke. Ved at registrere lyset fra andre biler kan AHS automatisk tænde og slukke de individuelle LED-chips i forlygterne. Dette sikrer en præcis styring af lysets fordeling.

Lexus UX har fået topkarakter med fem stjerner i den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest for 'beskyttelse af sårbare trafikanter'. De flotte resultater er en hyldest til det anerkendte Lexus Safety System +, der er en del af standardudstyret i alle UX-modeller. 

DESIGN


 • ÆSTETIK MØDER FUNKTION 

  Designerne hos Lexus har arbejdet længe på at skabe en elektrificeret SUV, der udstråler både elegance og styrke. Derfor skinner Takumihåndværket tydeligt igennem i selv de mindste detaljer på den nye UX 300h. Bilens slanke og dynamiske udseende fremhæves af de 18” alufælge, der nu kan kombineres med farven Sonic Copper.


 • AERODYNAMISKE BAGLYGTER

  De aerodynamiske baglygter har et unikt design, der både fungerer effektivt og skaber blikfang. Bilens bagerste ’finner’ er integreret i lygten for at reducere lufttryksforandringer med ca. 16 %. Dette bidrager til, at bilens bagende forbliver stabil under vejsving og i sidevind. 


 • 17" AERODYNAMISKE FÆLGE

  De aerodynamiske fælge på UX 300h er inspireret af den berømte 'Gurney Flap' fra Formel 1-racerbiler. Denne innovative designfunktion er skabt for at regulere luftstrømmen og skabe hvirvler, der forbedrer bilens køreegenskaber. Designet sikrer derfor en stabil bremseevne, øget køleeffektivitet og reduceret turbulens. 

UX 300h er udstyret med triple-LED forlygter, der inkluderer Lexus' karakteristiske L-formede kørelys. Bilens multi-vejrlys hjælper med at opretholde et sikkert synsfelt under tågede kørselsforhold. 

TEKNOLOGI


 • ELEKTRISK BAGKLAP

  Den nye UX kommer med en håndfri el-bagklap, der gør det nemt at anvende bagagerummet. Bagklappen kan åbnes og lukkes ved at flytte foden ind foran sensoren, der er placeret under den bagerste kofanger, mens du bærer din nøgle. 


 • S-FLOW KLIMAANLÆG 

  S-flow regulerer det indvendige klima i din UX, så det tilpasses dine omgivelser, hvilket sikrer både komfort og en optimal brændstoføkonomi. Derudover hjælper Climate Concierge med nanoe™ X-teknologi med at fjerne bakterier og holde din hud fugtet. 


 • NYT LEXUS LINK MULTIMEDIA

  Det nye Lexus Link Multimedia system er blevet endnu hurtigere og giver nemt adgang til navigation, lyd og fjernstyret klimaanlæg. Navigationen har indbygget Lexus Link Pro, der er det første system af sin slags med cloud-navigation. Oplev en forbedret køreoplevelse med tjenester, der gør hver tur mere bekvemmelig.

Appen, Lexus Link+, tilbyder en verden af trådløs forbindelse, der understøtter vores unikke 'Omotenashi'-filosofi. Appens hurtige og intuitive funktioner hjælper dig med at planlægge rejser, finde en parkeringsplads, booke tid til service og endda forbedre din kørestil.

Oplev diverse funktioner via Lexus Link+: 

 

 • Kørselsanalyse: Analysér dine køreture, din kørestil og registrér arbejdskørsel 
 • Hjælp til hybridkørsel: Bliv klogere på, hvordan du får mest muligt ud af din hybridbil ved at køre i EV-tilstand
 • Find min bil: Lokaliserer og guider dig tilbage til bilen
 • Del med bil: Planlæg din næste tur, når du er væk fra bilen, og del den direkte med dit navigationssystem
 • Advarsler: Forstå betydningen af hver enkelt advarsel og eventuelle handlinger, du skal foretage
 • Status på bilen: Få besked, hvis du f.eks. har glemt at lukke bilens vinduer, slukke for lyset eller låse din bil
 • Fjernbetjent klimaanlæg: Kontrollér din bils klimaanlæg uanset hvor du befinder dig
 • Fjernbetjent adgang: Afrim forruden eller lås dørene i din LBX, uanset hvor du befinder dig
   

UX GALLERI