1. Biler

UX

OPDAG NYE HORISONTER

Fra

401500.0

Starter fra
630500.0
(inkl. moms)

De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun  brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). CO2-værdier (og dermed registreringsafgift og udsalgspriser) kan afvige fra informationer fra før 1. april 2020 på grund af ændringer i beregningsmetoden.

Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for fejlberegninger, udstyrsfejl og øvrige fejlinformationer fx pris på alle modeller konfigureret i Car Configurator-applikationen. Vi tager forbehold for ikke at kunne levere en hvilken som helst model i hvilket som helst land – hvor der kan søges modeller i Car Configurator-applikationen. Kontakt Lexus for yderligere informationer/spørgsmål/forbehold.

1/ Vælg din motor
1/ Vælg din motor

2 Muligheder

2 Muligheder

  • UX 250h AWD

    250h Hybrid Benzin

    Continuously Variable Transmission | 4X4

  • UX 250h

    250h Hybrid Benzin

    Continuously Variable Transmission | 4X2

2/ Vælg din modelvariant
2/ Vælg din modelvariant

5 Muligheder

5 Muligheder

MØD UX

Lexus UX udfordrer den klassiske SUV. Bilen er skabt ud fra det japanske, arkitektoniske koncept Engawa, som betyder, at grænserne mellem det indvendige og udvendige sømløst forbindes. I Lexus UX finder du innovative detaljer og sublim sikkerhed. Bilen fremstår stærk og dynamisk og samtidig elegant. Du kan ikke andet end at føle dig hjemme. 

Design

Lexus UX kan bestilles med særlige lædersæder, der er inspireret af den traditionelle japanske syteknik, Sashiko. I tråd med Engawa-konceptet sørger Lexus-håndværkerne for at afspejle bilens udvendige design i sæderne, og derfor syr de langs kurverne i bilen, så det hele hænger sammen. Resultatet er både sofistikeret og funktionelt.

 

 

 

TEKNOLOGI

UX 250h er den mest avancerede UX nogensinde. Bilens software opdateres automatisk, og derfor har du altid den seneste udgave af software i bilen. Du kan også oprette forbindelse til din smartphone og gøre brug af funktioner, der gør kørsel og navigation mere praktisk og behagelig.

 

SIKKERHED

Man er ikke i tvivl om der er kredset for detajlerne og designet i UX’en. Men bilen er ikke bare design og detaljer, den er også en af de absolut sikreste biler i sin klasse at køre og befinde sig i (96% beskyttelses-score for voksne og 85% beskyttelses-score for børn). Bilen indeholder det seneste Lexus Safety System+, og den har en enestående passiv sikkerhed med sin Global Architecture-C platform samt 8 airbags.

HYBRIDBILEN, DER OPLADER SIG SELV

Dette er hybridbilen, der oplader sig selv, så den aldrig skal sættes til. Den kan i gennemsnit køre på el 50% af tiden. Hvert øjeblik du kører, oplader batteriet. Og når du stopper eller sænker farten, opsamler vores regenerative bremsesystem endnu mere energi.

UX AUGMENTED REALITY APP

Med UX appen kan du se full-size interiør og eksteriør fra alle vinkler i høj opløsning. Du kan også læse mere om, hvordan Lexus UX er tilpasset en urban livsstil. 

UX GALLERI

Udforsk bilen, der har en unik tilstedeværelse på vejen, og som tager crossover-oplevelsen til et nyt niveau.