1. Biler
  2. Den nye UX 300e
VERDENSPREMIERE

DEN NYE UX 300e

Den nye model lanceres i 2023. Bilen giver med 450 km en over 40% længere rækkevidde og en energieffektivitet på 16,7 kWh/100km.

EN PIONER INDEN FOR ELEKTRIFICERING

Den nye UX300e er en videreudvikling af Lexus’ første serieproducerede elbil. Bilen er blevet lovprist for sit markante design som en urban og kompakt crossover, hvor størrelsen giver ekstrem agilitet samt køreegenskaber i topklasse med en ro i kabinen, som kun opnås med en elbil. Den nye UX300e giver med sine 450 km over 40% længere rækkevidde og en energieffektivitet på 16,7 kWh/100km.

PRÆSTATIONER I SÆRKLASSE

EN MERE INTENS KØREOPLEVELSE

UX300e knytter deceleration, styretøj og acceleration tæt sammen i alle kørselssituationer. Bilen har et lavt tyngdepunkt, da batteripakken er placeret under bilens bund og i samspil med bilens styresystemer bliver resultatet en skarp og sofistikeret køreoplevelse med højere kvalitet, direkte styring og bedre respons.
ET HØJERE SIKKERHEDSNIVEAU

LEXUS SAFETY SYSTEM +

For at undgå kollisioner registrerer en avanceret funktion cyklister i dagslys og fodgængere i dagslys og mørke. Som noget nyt kan systemet nu også registrere modkørende køretøjer, inden du drejer, samt krydsende fodgængere, når du drejer til højre eller venstre. Herudover er funktioner som fx Emergency Steering Assist kommet til. En kontrolfunktion, der sænker hastigheden ved kørsel i sving på forhånd alt efter svinget.
Den nye UX300e har en betydeligt længere rækkevidde, som er optimeret til ejerens livsstil. Vi vil fortsætte med at lave forbedringer frem mod vores målsætning om at opnå et CO2-neutralt samfund.

Chefudvikler, Mitsuteru Emoto

  • BEDRE OPKOBLET END NOGENSINDE FØR

    Multimediesystemet og opkoblede tjenester er blevet opdateret. Systemet har ud over en større 12,3” touchscreen med højere opløsning, også en intuitiv brugerflade, som er nem at betjene. Et onlinebaseret navigationssystem bruger kortoplysninger fra clouden til at hente trafikinformationer og informationer om ledige parkeringspladser i realtid.

    Apple CarPlay™ og Android Auto™* er blevet konfigureret til at have særlige funktioner i forhold til visninger i bilen. Apple CarPlay™ kan både forbindes via trådløst Wi-Fi eller med ledning via USB.

    Ved at sige en forhåndsdefineret aktiveringsfrase (fx "Hej Lexus!") er det muligt at aktivere stemmegenkendelsen uden at skulle trykke på en knap eller standse en musikafspilning. Endvidere kan systemet betjenes ved naturlig tale, som om man taler til bilen.
KØR UDEN AT GÅ PÅ KOMPROMIS

ALT VED HÅNDEN

Instrumentpanelet er nydesignet, så placering af knapper og funktioner er optimeret i sammenhæng med touch-screen-skærmen. I konsollen er både USB A- og USB C-porte let tilgængelige.