1. Biler
  2. World Premiere
  3. LBX
GØR HVER DAG EKSTRAORDINÆR

LBX VERDENSPREMIERE

Den selvopladende hybrid, Lexus LBX, fås i fire unikke stilarter. Vil du være den første, der får muligheden for at prøvekøre og bestille den nye Lexus LBX, kan du allerede nu reservere din plads i køen. Det er helt uforpligtende. Du kan også blot tilmelde dig vores nyhedsbrev for at blive informeret, når der er nyt om LBX.

VERDENSPREMIERE

DETALJERNE BAG LBX

Den nye Lexus LBX er en ekstraordinær bil med en række helt nye funktioner. Oplev den nye generation af selvopladende hybrid, et nyt luksuriøst design, sikkerhed og multimedieteknologi og meget mere.

DEN NYE LEXUS LBX

MØD DE NYE STILARTER

For at imødekomme Lexus vision om at gøre luksus personligt for alle Lexus-ejere, har vi udviklet fire unikke stilarter til LBX. Hver og én designet for at tilfredstille de individuelle behov, der er vigtige for dig. Så den ekstraordinære hverdag er din hverdag.

ELEGANT STILART

LBX ELEGANT

Du sætter pris på skønheden i det ekstraordinære og foretrækker dine egne underspillede æstetiske valg. Oplev det perfekte match med Lexus LBX Elegant.

SOFISTIKERET STILART

LBX RELAX

Dit fokus er de klassiske stile og tidløse silhuetter i kombination med den moderne teknologi og innovation. Få klassisk luksus ind i din hverdag med Lexus LBX Relax.

DYNAMISK STILART

LBX EMOTION

Nyder du, når din bil afspejler din aktive hverdag og fritid? Kig på LBX Emotion stilart, designet til dig, der lever det aktive og pulserende liv.

DYNAMISK STILART

LBX COOL

Foretrækker du at skille dig ud fra mængden - og efterlade dit aftryk i vrimlen? Værsgo' her er LBX Cool stilart; designet til dig, der gerne skiller sig ud.

DYNAMISK STILART

DEN NYE LEXUS LBX COOL

Gør indtryk bag rattet i den nye Lexus LBX Cool. Med en mere sporty, dynamisk karakter og en tofarvet lakering får du det ekstraordinære ind i din hverdag.

  • AKTIV AF NATUR
  • GØR INDTRYK PÅ VEJEN
  • GØR HVER DAG EKSTRAORDINÆR
SNART TILGÆNGELIG

OPLEV LBX

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få nyt om den ekstraordinære bil. Se de nye stilarter og alle de nye features. Vi glæder os til at vise dig den nye Lexus LBX.