1. Biler
  2. World Premiere
  3. LBX
  4. Design & Craft

EKSTERIØR DESIGN:
EN NY LEXUS IDENTITET

Lexus' designambition med LBX har været at skabe en bil, der er mere afslappet end formel, og som viser en autentisk, ubesværet stil, som du øjeblikkeligt vil føle dig forbundet med. Det vigtigste aspekt ved designet er den nye front, der fører Lexus ind i en ny designæra.

Både front og bagende har bevaret klassiske Lexus-features – fx kølergitter og L-formet baglygte - og også fået nydesignede elementer for og bag. Klassisk og nyt er med til at understrege Lexus tilgang – elegant, moderne og ekstraordinært.

Dele af designet er for øjet og dele for effekten. Den lave motorhjelm, en tagspoiler i gate-stil og præcise lysklyngedesigns forbedrer den aerodynamiske ydeevne og bidrager til LBX'ens effektivitet, stabilitet og de responsive køreegenskaber.

INTERIØR DESIGN: ENKELT OG ELEGANT, HÅNDVÆRK OG HØJ KVALITET

Lexus' designere har ønsket at skabe et enkelt og raffineret interiør, der giver dig følelsen og atmosfæren af en luksusmodel. Denne oplevelse er baseret på tre ting: Et åbent udsyn med et enkelt instrumentpanel, følelsen af god plads og en velfungerende og overskuelig midterkonsol.

Denne premium kvalitet og sansen for detaljer ses i et bredt udvalg af polstringer og stylinger, som har en stærk visuel appel. Fra semi-anilinlæder i topkvalitet til interiør af syntetisk læder. Belysningen bidrager til følelsen af, at du bliver taget godt imod og føler dig helt hjemme i bilen. Belysningen fremhæver forskellige dele af kabinen og tilbyder 50 farvemuligheder, sammensat i temaer, der fremkalder forskellige stemninger.

Førerens cockpit er en fortolkning af Lexus' Tazuna-koncept, som først blev introduceret med NX. Her er kontrolknapper og information placeret umiddelbart omkring føreren, så det kun kræver minimale bevægelser at betjene bilen. På den måde kan du fokusere på at køre, med mindst mulig distraktion.

For at hjælpe med at bevare et bredt, åbent udsyn har det vandrette instrumentpanel et rent og enkelt design. Et lavt hoftepunkt giver dig en følelse af at være ét med din bil, mens der er rigelig knæplads foran. For at sikre et godt udsyn for alle om bord, er bagsæderne sat lidt højere end forsæderne.

Bagagerummet er på op til 332 liter (FWD-modeller med bagsæder). Det er plads nok til at rumme to 75-liters kufferter under det sammenklappelige tonneau-dæksel.