1. Biler
  2. World Premiere
  3. LBX
  4. Multimedia & Safety

MULTIMEDIE OG PREMIUM INFOTAINMENT

Den nye LBX er udstyret med den seneste generation af Lexus Link, og kan styres fra den 9.8-inch store touchscreen.

Systemet leverer cloud-baseret navigation, der optimerer din rejseplanlægning med realtidsopdateringer om trafikhændelser og forsinkelser. Og med "Hey Lexus" stemmeassistenten kan både fører og forsædepassagere let give bilen kommandoer. 

Gennem trådløs eller kabelforbindelse er det muligt at koble din smartphone til bilen. Yderligere bekvemmelighed leveres af muligheden for at tilknytte en digital nøgle. Nøglen er kompatibel med både Apple- og Android smartphones, og med denne kan du både starte og låse bilen op - direkte fra telefonen. Den digitale nøgle kan også dele med andre, hvis bilen lånes ud. 

I tråd med de seneste nye biler fra Lexus tilbyder LBX problemfri over-the-air softwareopdateringer, så bilen altid har den seneste opdatering uden du skal forbi et værksted. 

Mark Levinson, Lexus' eksklusive audiopartner, har designet et valgfrit premium-system til bilen, hvor der tilbydes 13 optimalt placerede højttalere. Det inkluderer bl.a. en subwoofer integreret i bagdøren, så der undgås tab af plads i bagagerummet. 

INTELLIGENT SIKKERHED OG FØRERHJÆLP

Lexus LBX er udstyret med avancerede aktive sikkerheds- og førerassistentsystemer, der er en del af den nyeste, 3. generation af Lexus Safety System+. Systemet har opgraderede og yderligere funktioner, der giver en bedre registrering af potentielle ulykker, som bl.a. et Pre-Collision system med vejkrydsassistent, dynamisk radarfartpilot, og så er systemet også i stand til at identificere kollisionsfarer med modkørende trafikanter eller krydsende fodgængere, når du drejer i et vejkryds.

Andre forbedringer, der støtter op om sikker kørsel, er vores e-Latch-teknologi, der er en elektronisk kontaktfunktion, der giver en komfortabel og elektronisk udløsning af døren ved en enkelt berøring, en førerskærm, intelligente parkeringssensorer med automatisk bremsning og Blind Spot Monitor. 

Udvidet sikkerhed vil være tilgængelig som ekstraudstyr og inkluderer features som et Front Cross Traffic Alert-system og en panoramaskærm. Det vil også være muligt at fjernparkere bilen via sin smartphone. 

Føreren nyder bedre udsyn i dårlige vejrforhold med en ny særlig type vinduesvisker, som tidligere er vist på LC og LS-modellerne. Her fordeles sprinklervæsken fra selve vinduesviskeren, hvilket giver en mere grundig og øjeblikkelig rengøring af forruden.