1. Biler
  2. World Premiere
  3. LBX
  4. Performance & Powertrain

DYNAMISK PERFORMANCE:
EN NY LEXUS PLATFORM

LBX er den første Lexus-model, der er konstrueret på en variant af den globale GA-B-platform for arkitektur af små biler. Med målet om at gøre LBX sjov at køre, er platformen blevet tilpasset med blandt andet et lavt tyngdepunkt og et meget stift karrosseri. Det giver dig den helt specielle Lexus-oplevelse.

Chefingeniør Endoh forklarer: "For at sikre Lexus-følelsen af at være i ét med bilen, har vi arbejdet på at opnå en smidig kørsel, der maksimerer fordelene ved bilens størrelse og lette vægt."

Det elektronisk styrede bremsesystem inkluderer Vehicle Braking Posture Control. Dette afbalancerer automatisk for- og bagbremsekraftfordelingen der opretholder en lineær, tryg ydeevne. Det hjælper også med at kontrollere bilen, når du kører i sving ved at holde bilen stabil og filtrere vibrationer fra.

DEN NYE GENERATION AF LEXUS HYBRID

LBX er drevet af en ny generation, selvopladende hybriddrivlinje, med en kompakt og let 1,5-liters tre-cylindret motor. Flere hybridkomponenter har gennemgået et væsentligt redesign, for at forbedre effektiviteten, reducere energitab, spare vægt og reducere størrelsen. Der er også et nyt bipolar nikkel-metalhydrid (NiMH) batteri, som muliggør ekstra elektrisk motorstøtte ved acceleration og udvider bilens elektriske køreevne.

Drivlinjen er tunet til optimal ydelse, uanset om du kører i byen eller på snoede landeveje. Takket være opgraderingerne af hybridsystemet kan man nyde elbilsoplevelsen ved højere hastigheder og over længere afstande, hvilket maksimerer LBX’ens energieffektivitet.

LBX’ens SUV-kvalitet inkluderer muligheden for Lexus’ E-Four firehjulstræk, som introducerer en ekstra elmotor på bagakslen. Når du accelererer, kører i sving og kører på overflader med lavt greb, dirigerer systemet automatisk drivkraften til baghjulene, hvilket hjælper med at holde bilen stabil og maksimere førerens tillid.

LBX’ens luksuriøse status understreges af, hvor langt Lexus er gået for at håndtere støj og vibrationer. Alt er gjort for at minimere vibrationer fra motoren og der er lagt særlig vægt på dørene, med integrerede dæmpningsplader, der undertrykker højfrekvent støj, og forstærker lavfrekvent støj for at give en distinkt og behagelig lyd.