1. Oplev Lexus
  2. Luksus LY680 yacht

LEXUS INTRODUCERER NY LUKSUSYACHT

Lexus tager næste skridt i udviklingen af luksusyachten, LY680, og introducerer en ny og forbedret udgave af det 68 fod lange motordrevne fartøj.

Lexus har forbedret standarden for design af yachts med den nye luksusyacht, LY680. Den byder bl.a. på et større åbent dæk over hovedbroen med loungesofa og grillområde til afslapning samt en større svømmeplatform, hvorfra man kan fornøje sig med vandsportsaktiviteter.

De fleste kender Lexus for vores biler med fokus på høj kvalitet, køreglæde og design. Men som et livsstilsbrand arbejder vi også på andre fronter for at kunne tilbyde mennesker over hele verden helt særlige og mindeværdige oplevelser.

Det er fem år siden, at Lexus afslørede en helt ny luksuriøs yacht, LY650, der åbenbarede en drømmelignende vision om en luksuriøs livsstil, hvor vi samtidig fik mulighed for at videreføre vores ekspertise inden for detaljefokuseret kvalitet og design – nu også på havet.

Nu er vi klar til at tage næste skridt i udviklingen af den ypperste maritime luksus. Det sker med introduktionen af luksusyachten, LY680, der er skabt ud fra Lexus’ vision om at tilbyde et tilflugtssted midt på havet, hvorfra kræsne kunder kan føle sig frie og afslappede.

Den nye LY680 yacht er designet og bygget i tråd med Lexus’ designfilosofi, ”Crafted”. Den handler om at have sans for hver en detalje for at overgå kundernes forventninger og skabe en helt unik oplevelse, der bidrager til at stimulere deres sanser.

På den nye luksusyacht er flybridgen – det åbne dæk over hovedbroen – blevet forlænget med 1.400 mm. Her finder man en stor loungesofa og et grillområde, hvor yachtens passagerer kan slappe af og nyde den friske havluft. Derudover er svømmeplatformen blevet udvidet med 700 mm, hvilket medfører et endnu mere rummeligt og komfortabelt område, hvor passagererne bl.a. kan fornøje sig med en række vandsportsaktiviteter som fx personlige vandscootere.

LY680 produceres af den førende producent af luksusyachts i Asien, Horizon Group, der er kendt for deres brug af avancerede teknologier og produktionsmetoder. Yachten er 68 fod lang – deraf navnet LY680 – hvilket svarer til lidt over 20 meter og måler knap 19 fod eller 5,76 meter i bredden. Med flere opholdsdæk og tre værelser er der plads til i alt 15 passagerer ombord.

Prisen på den luksuriøse yacht er 770 millioner yen svarende til omkring 35 mio. kr. Har man interesse i den luksuriøse yacht, har Toyota Marines salgskontorer i Japan netop åbnet for ordrer.

For yderligere information kontakt venligst pressechef Anders Tystrup hos Lexus Danmark på tlf. 44 85 04 19 eller anders.tystrup@lexus.dk.