1. Garanti & serviceydelser
 2. Oileskift
 VEDLIGEHOLDELSE

OLIESKIFT

Olieskift er vigtige for sikrer, at motoren i din Lexus kan blive ved med at fungere som den skal. Lexus’ teknikere vælger den olie, der giver den optimale ydeevne og brændstoføkonomi i lige netop din Lexus.

OLIESKIFT PÅ DIN BIL

Olieskift er altid inkluderet i et standardserviceeftersyn hos Lexus, men hvor ofte du skal have skiftet olie afhænger af, hvor meget du kører. Hvis du har brug for yderligere information, kan du kontakte din Lexus-forhandler for at få ekspertrådgivning.

HVORFOR SKAL JEG SKIFTE OLIE?

Ved et olieskift fjerner man den gamle olie fra din bilmotor og erstatter den med ny, ren olie. Denne proces er vigtig for at forlænge levetiden for motorens dele ved at forhindre friktionsvarme og eventuel korrosion. Det sikrer også, at dit oliefilter bliver ved med at forhindre store og skadelige partikler i at komme ind i motoren.

HVORDAN SKIFTER JEG OLIE?

For at sikre at dit olieskift bliver udført korrekt, og for at forhindre skader på din Lexus, bør du kontakte din forhandler for at få din olie skiftet af vores uddannede eksperter.

 • Lexus-biler, som bruger syntetisk olie af typen 0w-20, er godkendt til at køre længere mellem hvert olieskift, dvs. 10.000 km/12 måneder. Du bør dog kontrollere bilens oliestand regelmæssigt og fylde på ved behov.

  Til motorer, hvor der anbefales mineralsk olie af typen 5w-20, men som også kan køre på syntetisk olie af typen 0w-20, skal have skiftet olie efter 5.000 km/6 måneder (alt efter hvad der indtræffer først), selvom der anvendes 0w-20.

  Hvis bilen opfylder standardkriterierne for "særlige driftsforhold", fx terrænkørsel, kørsel på jordvej, kørsel med anhænger, gentagne korte ture ved temperaturer under frysepunktet eller længere tids tomgangskørsel, skal motorolien skiftes efter 5.000 km, uanset hvilken type olie der anvendes.

  Den motorolie, du skal bruge, afhænger af motoren i din bil. For at sikre at du får den korrekte olie i motoren ved et olieskift, anbefaler vi, at du kontakter din lokale forhandler og får vores uddannede eksperter til at skifte din olie.

  Vores netværk af Lexus-forhandlere tager sig godt af din bil og yder nærværende service. Lexus’ dygtige teknikere har specialudstyr og -værktøj, der er konstrueret specifikt til din Lexus, og skifter oliefilteret, hver gang de skifter olie på din bil.
 • For at sikre den bedst mulige pleje af din Lexus bør du booke tid hos din lokale Lexus-forhandler.

  Vores serviceafgift dækker alle serviceeftersyn på din Lexus i hele dens levetid. Besøg din nærmeste Lexus-forhandler for at få information om de tilgængelige servicemuligheder.