1. Biler
 2. Hybrid

HYBRIDBILER

Se vores brede udvalg af hybridbiler og find den, der passer til dit behov.

VÆLG DIN LEXUS HYBRIDBIL

Hos Lexus er vi specialister i hybridbiler. Se udvalget af hybridbiler herunder og vælg den, som passer til dig.

Førende hybridteknologi

Siden lanceringen af vores første bil for over 30 år siden, har Lexus været førende inden for udviklingen af hybridbiler af højeste kvalitet. I dag er vi synonym med enestående design, kvalitet og håndværk. 

I mere end 15 år har vi arbejdet på at udvikle ny teknologi for at forbedre køreoplevelsen og tage ansvar for verden omkring os. Som verdensførende pionerer inden for hybridteknologi sætter vores udvikling standarden for en elektrificeret fremtid f.eks. gennem vores Two-Stage Reduction Gear og Multi-Stage Hybrid System.

 •  

  Hvad er en hybridbil?

  Hør vores Brand Store Manager, Mikkel, forklare, hvad en hybridbil er. 
   

 • Lexus Hybridbil

Rummelige hybrid-SUV'er


 • Innovation møder elegance i Lexus' imponerende hybrid-SUV'er. Uanset om du søger den perfekte balance mellem ydeevne og bæredygtighed eller ønsker at opleve den nyeste hybridteknologi, er vores SUV'er skabt til at imponere.

 • Vores selvopladende SUV'er giver dig friheden til at køre afssted uden bekymringer om opladning, mens vores plug-in hybridbiler giver dig mulighed for at køre længere på ren el, hvilket reducerer både dine udledninger og omkostninger.

 • Uanset om du vælger vores elegante plug-in hybridbiler RX og NX eller vores selvopladende hybridbiler UX og LBX, er hver model designet til at levere en førsteklasses køreoplevelse. Oplev både ekstaordinær ydeevne og effektivitet uden kompromis.

Lexus plug-in hybridbiler kombinerer el og benzin. Batteriet kan lades op ved hjælp af et ladestik og køre op til 77 km. på el. Herefter køres der på en kombination af benzin og el, ved hjælp af den selvopladende hybridmotor.

En selvopladende hybridbil har en el- og en benzinmotor. Batteriet i elmotoren lades op under kørsel (nedbremsning, rullefart mv.) og bidrager til mere energieffektiv kørsel og mulighed for at køre på ren el ved lavere hastigheder.

Hvis du ønsker at køre mere energieffektivt, så er hybrid det rigtige valg. En hybridbil kan køre på batteriet alene ved fx lave hastigheder og bykørsel, og slår over på benzin ved fx motorvejskørsel.

Lexus hybridbiler er fulde af fordele. Udover at være mere brændstofeffektive, så har hybridbiler en hurtig acceleration, som gør køreturen spændende. Og når de køre på deres elektriske motor, er kabinen næsten lydløs. Takket være den elektiske motor og batteri, kan de køre længere mellem optankningerne, parkere gratis i flere byer og ofte have en billigere vejafgift. 

Lexus hybridbiler er mere økonomiske end kontroversielle diesel- og benzinbiler. Det skyldes, at den selvopladende hybrid-drivlinje sparer på dit brædstof. Lexus selvopladende hybrid-drivlinje findes både i selvopladende og plug-in hybridbiler. Op til 70% af din køretur i byen er 100% elektisk og uden udslip af emmisioner.