1. Oplev Lexus
  2. Performance
  3. F-sport

F SPORT

Hver F SPORT-model er inspireret af superbilerne LFA, RC F og GS F, som understreger Lexus' allerede slående og sporty udseende. Lexus F-filosofien gør sig bemærket i alle F SPORT-modellerne med deres muskuløse ydre design, sportsfokuserede kabiner og eksklusive fintindstillede køreegenskaber, alt for at give dig dén ekstra spænding.

F SPORT EKSTERIØR-DESIGN

EKSKLUSIVE HJUL OG TUNET AFFJEDRING

Letmetalhjulet er udstyret med lavprofildæk for et sublimt svinggreb. Både det forreste og bagerste hjulophæng er indstillet til at forbedre køreegenskaberne og komforten.

EKSKLUSIV KOFANGER OG KØLERGITTER


Med sit karakteristiske bikubemønstrede kølergitter og den unikke kofanger, er fronten på F SPORT et modigt og selvsikkert design-statement. Dette komplementeres af en integreret spoiler og suppleres med to separate, ydre mesh-gitre.

F SPORT INTERIØR-FUNKTIONER

Racer-inspirerede indvendige funktioner i vores F SPORT-modeller omfatter eksklusive sæder, aluminiumspedaler og F SPORT-rat. Sæt dig til rette i den omhyggeligt udformede kabine, og du vil se, hvordan hver eneste detalje er designet til at forbinde dig med bilen og dens sportslige oplevelse.

ENESTÅENDE SÆDER

F SPORTs sædedesign støtter dig fra hofte til skulder ved svingning og har en detaljeret profil og forbedret pasform. De smukke sømdetaljer er håndsyet af vores Takumi-mesterhåndværkere.

 

SPORTSINSPIRERET DISPLAY

Det dynamiske design på instrumentbrættet i F SPORT giver dig alle de oplysninger du har brug for, for at kunne følge med i hvordan du kører. Tilsluttet til Drive Mode Select varierer instrumentbrættet efter din kørestilsindstilling.

Bemærk: Tilgængeligt ved udvalgte Lexus-modeller.

SPORTSRAT OG PEDALER

Det ergonomisk korrekt udformede sportsrat er smukt udformet i perforeret læder og supplerer gearskifteren perfekt. Under dine fødder afspejler de bearbejdede aluminiumspedaler F SPORT modellernes arv fra motorsportsverdenen, og giver fremragende greb og forbedret følelse.

Bemærk: Tilgængeligt på udvalgte modeller inden for Lexus-serien.

 

VÆLG DIN F SPORT MODEL

Den genkendelige styling af F SPORT-klassen fås i hele Lexus-serien. Opdag vores F SPORT-modeller.

RX
RX Comfort SUV 5-dørs
Fra kr. 1.036.500
UX
UX Comfort SUV 5-dørs
Fra kr. 431.500
NX
NX Business Plus
Fra kr. 596.500

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/dk/da?model=ux%2Crx%2Cnx