1. Oplev Lexus
  2. Sikkerhed
  3. Lexus Parking Support
 

LEXUS PARKING SUPPORT

Parkering kan byde på en række udfordringer. Selv ved lav hastighed kan der ske sammenstød. Lexus’ Parking Support-funktioner er designet til at beskytte dig, din bil og andre trafikanter ved at gøre dig opmærksom, så du bedre kan nå at reagere.

Parkeringsfunktionerne i en Lexus arbejder sammen for at hjælpe dig med at parkere. Sensorer i Parking Support (PKSA) registrerer forhindringer og gør dig opmærksom på dem med lydsignaler og ved at vise placeringen på multiinformations- og midterdisplayene.

Hvis en bil nærmer sig bagfra, inddirkeres det af Rear Cross Traffic med både lydsignal og ved at vise den potentielle fare både i midterdisplayet og med en indikator i sidespejlet.

Parking Support Brake (PKSB) understøtter Parking Support (PSKA). Rear Cross Traffic Alert vil hjælper dig med at standse bilen, hvis der er fare for en kollision. Ved hjælp af sensorer registrerer Parking Support Brake forhindringer rundt om hele bilen, og systemet kan overtage styringen og øge bremseevnen ved lave hastigheder.

Parking Support Brake afsøger et stort område rundt om bilen, så du kan føle dig helt tryg, uanset hvor forhindringen er placeret. Hvis der registreres en stillestående genstand foran eller bagved bilen, advares føreren, faren vises på skærmen og bremserne aktiveres. Hvis der registreres en forhindring bagved bilen ved hjælp af Rear Cross Traffic Alert, advarer Parking Support Brake føreren og forsøger at standse bilen for at undgå en kollision.

Vores nyeste modeller har desuden avanceret Parking Support Brake, som benytter bakkameraet til at registrere forhindringer bagved bilen. Når en fodgænger nærmer sig bilen bagfra, advares du ved hjælp af lydsignaler og indikatorer på Intelligence Clearance Sonar-skærmen. Så kan du vurdere, hvor stor faren er. Hvis fodgængeren er så tæt på, at der kan ske en ulykke, overtager systemet selv kontrollen over styring og bremser.

Ansvarsfraskrivelse: Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv. Læs instruktionerne inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.