1. Biler
  2. SUV

SUV

Vores luksuriøse SUV'er kombinerer avanceret teknologi, førsteklasses håndværk og enestående køreegenskaber for at levere en uovertruffen køreoplevelse hver gang.

VÆLG DIN SUV

Vores sortiment af SUV'er er skabt til at opfylde selv dine højeste forventninger til ydeevne, komfort og sikkerhed. Lexus SUV'er kombinerer avanceret teknologi med førsteklasses materialer og enestående design, hvilket giver dig den ultimative køreoplevelse. Fra den sporty og adrætte LBX til den rummelige og stilfulde RZ skiller vores SUV'er sig ud på vejen. Kør afsted i vores SUV'er og oplev, hvorfor vores biler er synonym med kompromisløs kvalitet og enestående performance.

Se vores udvalg herunder og find den SUV, der passer til din livsstil.  

SELVOPLADENDE HYBRID, PLUG-IN ELLER ELEKTRISK?

Uanset om du ønsker en selvopladende hybrid, plug-in hybrid eller en elektrisk SUV, så imødekommer Lexus dine behov. For dig, der ønsker at kombinere brændstofeffektivitet med ydeevne og stil, er vores selvopladende hybrid-SUV'er et perfekt valg. Tag for eksempel vores Lexus UX 300h, som forener en dynamisk køreoplevelse med økonomisk brændstofforbrug og en elegant, moderne æstetik. Eller vores nye Lexus LBX, der er perfekt til kørsel i byen, og leverer avantgarde design, smidig kørsel og en kraftfuld motor.  

Vores plug-in hybrid-SUV'er tilbyder dig muligheden for at køre på ren el i byområder og automatisk skift til hybriddrift, når det er nødvendigt, hvilket giver den perfekte balance mellem elektrisk kørsel og langtrækkende komfort. Blandet vores udvalg af plug-in hybridbiler finder du vores ikoniske NX 450h+ og RX 450h+.

For dem, der vil køre på rent el, er Lexus' RZ 450e det ideelle valg. Som Lexus' første fuldt elektriske SUV sætter RZ 450e nye standarder for ydeevne, rækkevidde og design. Med en kraftfuld elektrisk motor leverer RZ 450e lynhurtig acceleration samt en jævn og lydløs køreoplevelse.

Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at Lexus' SUV'er leverer enestående køreoplevelser, fremragende komfort og den nyeste teknologi. Book en prøvetur i din foretrukne SUV i dag eller kontakt os for at høre mere.


  • DET MEST PÅLIDELIGE BILMÆRKE

    Lexus har endnu engang demonstreret, at ingen bilmærker kan måle sig med vores biler, når det gælder pålidelighed. Det viser en forbrugerundersøgelse foretaget af det anerkendte britiske bilmedie, What Car? Lexus kan nemlig bryste sig med titlen som det mest pålidelige bilmærke på markedet ifølge 2023 U.S. Vehicle Dependability Study, der er en pålidelighedsundersøgelse foretaget af det amerikanske analysebureau, J.D. Power.

    Lexus udmærkede sig i flere af undersøgelsens kategorier med særligt fokus på familiebiler i SUV-klassen. Her indtog Lexus nemlig podiets tre øverste pladser.


  • SIKKERHED FØRST

    Alle biler fra Lexus er udstyret med det avancerede sikkerhedssystem, Lexus Safety System +. Systemet er resultatet af årtiers forskning, og udviklet til at forebygge de mest almindelige årsager til ulykker. Lexus’ biler er kendt for en enormt høj sikkerhedsstandard og avancerede sikkerhedsfunktioner. Og med den rummelige kabine og bagagerum, der følger med en SUV, samt sikkerhed i topklasse, er Lexus’ SUV’er et fremragende valg for familien, der ønsker en bil med plads til livet, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken sikkerhed, komfort eller æstetik.

FAQS

Med Lexus' hybrid SUV'er får du fordelen af både at have en el- og benzinmotor, som bilen automatisk skifter mellem. Dermed kører bilen på enten el eller benzin afhængig af, hvad der er mest effektivt. Fordelen ved at vælge en hybrid SUV er, at du aldrig skal lade den op. Bilen oplades automatisk, når du bremser. Det automatiske skift til elmotoren gør, at du kører mere økonomisk og udslipper mindre CO2. 

Med Lexus’ elektriske SUV’er kører du 100% på el og udleder ingen CO2. Hermed kan du mindske dit klimaaftryk. En elektrisk SUV oplades ved hjælp af et ladekabel; enten ved dit hjem eller ved en offentlig ladestation. Bilen har færre dele, ingen udstødning og mere effektive kølesystemer. Det betyder mere tid på vejen og mindre tid på værkstedet. Nyd følelsen af at køre en nærmest lydløs og 100% eldrevet bil.

Med Lexus' plug-in hybrid SUV'er får du en bil, der oplader sig selv automatisk under kørsel. Præcis som en almindelig hybridbil. Dog kan en SUV plug-in hydridbil oplades manuelt med et ladekabel. Dens større og kraftigere batteri giver dig dermed muligheden for at køre længere på el. Bilen skifter automatisk mellem sine to motorer, el- og benzinmotor, hvilket gør, at du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Finansering & privatleasing af en Lexus SUV

Finansiér din Lexus SUV med et billån hos Lexus Financial Services. Vi tilpasser din finansieringspakke til dine behov og økonomi, så du får trygge og enkle løsninger.

Alternativt kan du privatlease din Lexus SUV. Med en privatleasingaftale hos Lexus får du mange fordele til en attraktiv, månedlig ydelse. Leasingperioden løber typisk over tre år og giver dig mulighed for at skifte din bil ud med jævne mellemrum.