1. Biler
  2. SUV

SUV

Med vores innovative, selvopladende hybridteknologi og Lexus Safety System + er alle Lexus SUV'er udviklet til at reducere emission og øge sikkerheden i trafikken.

VÆLG DIN LEXUS SUV

Udforsk vores prisvindende SUV'er. Vælg den model, der passer til din livsstil og lær mere om CO2 udledning, brændstofforbrug og priser. Oplev vores udvalg af el-, hybrid- og plug-in-SUV'er. 

Hvad er en SUV?

SUV er en forkortelse for Sport Utility Vehicle og er en bil, der både er bredere og højere end de fleste andre biltyper. Dermed gør SUV'en sig også godt egnet til køreture i forskellige og mere udfordrende terræner. Dens størrelse er en fordel for føreren, som sidder højt og dermed får et godt overblik over trafikken. En SUV er en praktisk og sporty bil; perfekt til dig, der ønsker komfort og plads.  

Lexus’ første SUV blev introduceret på markedet tilbage i 1998. Dette var ikke blot Lexus’ første SUV, men også en af markedets første, der blev tilbudt som hybridmodel. Siden da har vores senere tilkomne SUV’er udviklet sig konstant for at imødekomme klimaet, teknologien og sikkerheden.

FAQS

Med Lexus' hybrid SUV'er får du fordelen af både at have en el- og benzinmotor, som bilen automatisk skifter mellem. Dermed kører bilen på enten el eller benzin afhængig af, hvad der er mest effektivt. Fordelen ved at vælge en hybrid SUV er, at du aldrig skal lade den op. Bilen oplades automatisk, når du bremser. Det automatiske skift til elmotoren gør, at du kører mere økonomisk og udslipper mindre CO2. 

Med Lexus’ elektriske SUV’er kører du 100% på el og udleder ingen CO2. Hermed kan du mindske dit klimaaftryk. En elektrisk SUV oplades ved hjælp af et ladekabel; enten ved dit hjem eller ved en offentlig ladestation. Bilen har færre dele, ingen udstødning og mere effektive kølesystemer. Det betyder mere tid på vejen og mindre tid på værkstedet. Nyd følelsen af at køre en nærmest lydløs og 100% eldrevet bil.

Med Lexus' plug-in hybrid SUV'er får du en bil, der oplader sig selv automatisk under kørsel. Præcis som en almindelig hybridbil. Dog kan en SUV plug-in hydridbil oplades manuelt med et ladekabel. Dens større og kraftigere batteri giver dig dermed muligheden for at køre længere på el. Bilen skifter automatisk mellem sine to motorer, el- og benzinmotor, hvilket gør, at du aldrig skal bekymre dig om at løbe tør for strøm.

Finansering & privatleasing af en Lexus SUV

Finansiér din Lexus SUV med et billån hos Lexus Financial Services. Vi tilpasser din finansieringspakke til dine behov og økonomi, så du får trygge og enkle løsninger.

Alternativt kan du privatlease din Lexus SUV. Med en privatleasingaftale hos Lexus får du mange fordele til en attraktiv, månedlig ydelse. Leasingperioden løber typisk over tre år og giver dig mulighed for at skifte din bil ud med jævne mellemrum.