1. Oplev Lexus
  2. Flere oplevelser
  3. Overlegen kvalitet
 

OVERLEGEN KVALITET

For alle Lexus’ modeller er detaljer udformet efter de højeste standarder.

LÆDERSØMME

Vores imponerende læderarbejde udføres af de allerbedste Takumi-mestre. Inden de får lov til at gå i gang med betræk til en Lexus, skal alle lærlinge igennem en 10-trins oplæring i 'Dojoen'. Ordet 'dojo' bruges ofte om navnet på en træningshal til kampsport. Hos Lexus er det vores helt særlige afdeling, hvor vi opdager og udvikler talent. Alt dette gør vi for at sikre, at hver eneste model lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

HÅNDSYET PRÆCISION

Stingene i vores interiør skal laves præcist – hver gang. Effekten er ikke til at tage fejl af. De håndsyede sømme står i smuk kontrast til den avancerede teknologi.

FEJLFRI FINISH

Eksteriøret til hver eneste Lexus er udviklet til perfektion. Vi har perfektioneret vores lakerings- og slibeteknik for at skabe overflader, der er glatte og stråler i intense farver. Resultatet af vores anstrengelser ses med det samme.

FARVER I ET HELT NYT LYS

Structural Blue er en unik farve, som er kulminationen af næsten 15 års forsknings- og udviklingsarbejde. Gennem en innovativ lakeringsteknik, er farvens reflektion øget til 100%, som skyldes de mange lag af nanostruktur. Dette har resulteret i en farve, som er mere intens og dynamisk end nogen anden.

VÅDSLIBNING

En perfekt overflade er behagelig at se på, men det kræver tid og tålmodighed at fremstille. Efter hvert lag grundlak bliver bilens eksteriør vådslebet i hånden.

Resultatet bliver kontrolleret af vores Takumi-mestre og digitale scannere, så intet bliver overset. For at opfylde vores høje standarder skal en overflade være helt glat og fejlfri.

KONTROLLERET KVALITET

Maskiner kan scanne for fejl, men ægte kvalitet skal overvåges og opretholdes af mennesker. Alle Lexus’ biler bliver poleret og kontrolleret af mennesker. Takumi-håndværk er ledestjernen i alt, hvad vi gør.

I årenes løb har Takumi-mestrene videreudviklet deres berøringsfærdigheder; en nærmest overnaturlig evne til at "læse" en overflade med hænderne og sikre en fejlfri finish.

ELIMINERING AF FEJL

Takumi-mestrene sørger for, at hver eneste bil er perfekt udført. De ses oftest iført hvide handsker, som de bruger til at føle sig frem til selv de mindste fejl. De er trænet i at mærke uregelmæssigheder, der måler mindre end en millimeter.

Deres forstærkede sanser og skarpe fokus opnået gennem mange års træning og erfaring gør, at de ingenting overser.

Ingeniørarbejde af højeste kvalitet

 Vi bruger den nyeste teknologi til at teste vores motorer, så vi kan opnå de højeste standarder. Alt, der befinder sig under motorhjelmen, overvåges samtidig af en Takumi-mester.

Menneskehænder arbejder altså side om side med avancerede maskiner for at sikre, at hver motor overholder Lexus' høje kvalitetskrav.