1. Oplev Lexus
 2. LBX Content Creators

LBX I NY FORTOLKNING

Lexus er teamet op med tre af tidens førende, digitale kunstnere for at skabe unikke fortolkninger af livet i storbyen. Serien er inspireret af sætningen ‘Everyday Extraordinary’, som også er grundstenen i den nye Lexus LBX.

Den nye Lexus LBX er bygget til byen og tilpasset til dig. For at fejre lanceringen af bilen, er Lexus gået sammen med tre digitale kunstnere for skabe værker, der illustrerer harmonien mellem storbylivet og LBX. Værkerne understreger samtidig, hvordan Lexus gang på gang formår at forbinde urgammelt, japansk mesterhåndværk med fremtidens teknologi. 

Hver kunstner har skabt billeder og animationer, der er inspireret af lanceringskampagnen for LBX og med et særligt fokus på den urbane arkitektur og kendte bymiljøer. Det er det seneste, originale projekt i et langvarigt samarbejde mellem Lexus og den moderne kunst- og designverden, og understøtter Lexus' engagement og passion for innovation og kreativ tænkning.

Kunstnernes fortolkninger er også blevet offentliggjort på deres sociale medier og vil blive efterfulgt af en 'behind the scene'-video, der giver et unikt indblik i deres idéer og arbejdsproces. 

Filip Belmans, kommunikations- og kundeansvarlig hos Lexus Europe, fortæller: “Det har været fantastisk at se vores LBX-filosofi blive fortolket gennem digital kunst, der genopfinder hverdagens byliv. Vores designambition for LBX var at skabe en bil, der er mere afslappet i karakter, og som fremviser en autentisk, ubesværet stil. Hver kunstner har indkapslet denne vision, men har også tilføjet deres egen kreative vision til projektet".

Kunstnerne

De tre kunstnere er Andreas Wannerstedt fra Sverige, Ricardo Ulises Hernandez Gomez, også kendt som 'Ulises', fra Spanien og Charlotte Taylor fra Storbritannien. Netop disse tre er blevet udvalgt på baggrund af deres originale teknikker og kunstneristiske visioner. 


 • ANDREAS WANNERSTEDT

  Wannerstedt er Art Director og 3D-kunstner. Han er særligt kendt for sine hypnotiserende animationer og skulpturer. Inspirationen fandtes for ham i LBX' skarpe design og levende farver. 

 • Ulises content creator


  Ulises

  Ulises er også en dygtig 3D-kunstner, der arbejder med video og animation. Hans kunst vækker opsigt, og han bevæger sig altid på grænsen mellem det virkelige og det surrealistiske. Denne balance ses også tydeligt i det værk, han har skabt med LBX. 

 • Charlotte content creator


  Charlotte Taylor

  Charlotte Taylor har specialiseret sig i arkitektur og interiørdesign. Hun er grundlægger af 'Studio Charlotte Taylor' og 'Maison du Sable'.

I galleriet nedenfor kan du se kunstnernes innovative fortolkninger af LBX.
BYGGET TIL BYEN. TILPASSET TIL DIG.

Oplev den nye LBX