ES Special Edition Hero Image

ES 300h LIMITED EDITION


OPLEV DEN UNIKKE EXECUTIVE SEDAN

Mød den nye ES 300h Limited Edition, en sedan der byder på avanceret teknologi og forhøjet luksus. Udover det velkendte Lexus Safety System +, som standard på alle ES modeller, har ES 300h også en intuitiv 12,3" skærm med Lexus Premium Navigation, Blind Spot Monitor og Rear Cross Traffic Alert. Med varme i rattet, forrude afiser og regnsensor, er ES 300h klar til alt slags vejr.

 •     Parallax Image 1 Provocative Design

  PROVOKATIVT DESIGN

  Med et provokativt design, ændrer ES alle dine forventninger til en Executive Sedan. Den coupé-formede silhuette, byder på masser af plads og stilren luksus indvendigt. De nye, genkendelige 18" eller 17" fælge skaber blikfang og de eksklusive trinslister i børstet aluminium og med Lexus indgravering, tilføjer lidt ekstra luksus

  Læs mere om Lexus design

    Parallax Image 1 Heated Steering Wheel

ES 300h LIMITED EDITION

VARME I RATTET

Det smukke, Takumi-skabte læderrat er udstyret med varme i, perfekt til de kolde morgener. Dertil er der integrerede knapper der kontrollerer lyd, telefon, stemmegenkendelse, multi-informationsdisplayer, Dynamic Radar Cruise Control og Lane Tracing Assist.

    Parallax Image 2 Wireless Smartphone Charger

ES 300h LIMITED EDITION

TRÅDLØS OPLADER

En trådløs mobiloplader er monteret i ES 300h Limited Editions midterkonsol. Kassen gør det let at oplade mobiler, der er udstyret med trådløs opladningsfunktion, uden behov for kabler.

    Parallax Image 3 Rain Sensor

ES 300h LIMITED EDITION

REGNSENSOR / FORRUDE AFISER

En sensor monteret på forruden kontrollerer hvor meget det regner og justerer viskernes hastighed derefter, så du altid har et klart udsyn. ES 300h Limited Edition er også udstyret med en afiser på forruden.

    Parallax Image 4 Blind Spot Mirror

ES 300h LIMITED EDITION

BLIND SPOT MONITOR / REAR CROSS TRAFFIC ALERT OG BRAKE CONTROL

Der er radarer monteret i bagkofangeren, som bruges til Blind Spot Monitor teknologien, der gør dig opmærksom på køretøjer som ikke kan ses i sidespejlene. Derudover bruges radarerne også til Rear Cross Traffic Alert teknologien, som gør dig opmærksom på eventuelle forhindringer når du bakker. Bliver det nødvendigt, kan systemet bruge Drive Force Control og Brake Control til at forhindre en ulykke.

    Parallax Image 5 12 3 Multimedia Display

ES 300h LIMITED EDITION

12,3” MULTIMEDIEDISPLAY

Den nye ES besidder et stort 12,3” multimediedisplay, som ikke blot er positioneret til afslappet kørsel – det kan også styres af stemmekomando eller via den nye Touch Pad.

    Parallax Image 1 Intelligent Connectivity

INTELLIGENT KONNEKTIVITET

Udstyret med det ekstra brede 12,3" multimediedisplay, byder Lexus Premium Navigation på flotte 3D grafikker og kan tilpasses ved hjælp af 'Over The Air' teknologi. Derudover kan ES 300h tilsluttes både Apple CarPlay® og Android Auto®, så du nemt kan se apps fra din telefon, som f.eks. Lexus Link, på den store skærm.

Læs mere om Lexus teknologi