NX Kyushu Edition Hero Image

NX

NX KYUSHU EDITION

SKABT TIL AT SKILLE SIG UD

Den nye NX Kyushu Edition er stærkere, mere strømlinet og mere unik end nogensinde før. Slap af i de Takumi-skabte Tahara sæder med deres røde søm og tjek omgivelserne i de skulpturelle spejle, der fuldfører NXs design.

    Parallax Image 1 Striking Design

NX KYUSHU EDITION

DRISTIGT DESIGN

På vores fabrik i det sydlige Japan, bliver NX Kyushu Edition bygget af Lexus Takumi håndværkere, hvis færdigheder kan ses med det samme. Indvendigt kan du nyde de nye Tahara sæder og sølvdetaljer. Og det stopper ikke ved det flotte interiør, sofistikerede detaljer ses i hele bilen og teknologi som fx den elektriske bagklap, sædevarmere, og Parking Assist Monitor. Udvendigt ses bilens flotte profil med 18" alufælge og hjulbuer.

Oplev Takumi

    Parallax Image 2 Crossover Performance

NX KYUSHU EDITION

SUV YDEEVNE

Drevet af vores Lexus Self-Charging Hybrid teknologi er NX 300h et eksempel på det perfekte samspil mellem en 2,5 liter benzin motor og en el motor, der skaber fantastisk ydeevne og brændstofsøkonomi.

Udforsk Self-Charging Hybrid

    Parallax Image 3 Intuitive Technology

NX KYUSHU EDITION

INTUITIVT TEKNOLOGI

NX Kyushu Edition bruger den intuitive Lexus-teknologi til at gøre livet bag rattet lettere. Naviger nemt på det 10,3" tommer store display med touch skærm. Og planlæg rejser, book tid til service eller få indsigt i din kørestil med Lexus Link appen.