2021 design awards hub hero desktop

DESIGN

LEXUS DESIGN AWARDS

Kreativitet har mulighed for at ændre verdenen. Lexus Design Awards hylder de idéer ved at støtte unge designere og kreative hjerner hvis designs vil skabe fremtiden på en ny og spændende måde.

    2019 lexus design awards hub hero v2

LEXUS DESIGN AWARDS

"ALGORITHMIC LACE" AF LISA MARKS VINDER 2019 LEXUS DESIGN AWARD

Lexus International har offentliggjort Grand Prix vinderen af Lexus Design Award 2019. Lisa Marks vandt den prestigefyldte præmie for hendes design “Algorithmic Lace”, som blev den udvalgte vinder blandt de 1548 indsendelser, der stammede fra i alt 65 lande.

    hero

LEXUS DESIGN AWARD

LEXUS PRÆSENTERER SIT 12. MILANO DESIGN WEEK ARRANGEMENT UNDER TEMAET: “LEADING WITH LIGHT”

Lexus tror på at design kan ændre verdenen. I over 10 år har Lexus Design Eventet leveret fantastiske oplevelser, som fremhæver designfilosofien, til de besøgende på Milano Design Week.

    2019 lexus lda banner

LEXUS DESIGN AWARD

LEXUS DESIGN AWARD 2019 ÅBEN FOR INDLÆG

Kreative hjerner der vil designe en bedre fremtid.

    lexus limitless co existence milan hero

LEXUS DESIGN AWARD

LEXUS "LIMITELESS CO-EXISTENCE" EVENT PÅ MILAN DESIGN WEEK - EN BETAGENDE HYLDEST TIL HARMONISK INDIVIDUALITET

Lexus' mål om at skabe en bedre verden gennem design, og om at støtte fantasi og kreativitet nåede i dag endnu en milepæl, da de offentliggjorde deres "LIMITLESS CO-EXISTENCE" event. Dette markerer luksusbilproducentens 11. event til det internationalt anerkendt Milan Design Week.

    2018 lexus lda hub hero

LEXUS DESIGN AWARD

FINALISTER TIL LEXUS DESIGN AWARD OFFENTLIGGJORT FOR 2018

Lexus International har nu offentliggjort de 12 finalister til Lexus Design Award 2018. Nu i sit sjette år inviterer konkurrencen unge designers til at byde ind med idéer baseret på årets tema "CO-", baseret på den latinske præfiks der betyder 'med' eller 'sammen i harmoniø. "CO-" udforsker mulighederne for hvordan design kan finde løsninger og overkomme forhindringer til en række globale udfordringer med harmonisk integration af natur og samfund.

    lda david adjaye

LEXUS DESIGN AWARDS

SIR DAVID ADJAYE BLIVER DEL AF DET ELITE DOMMERPANEL TIL LEXUS DESIGN AWARDS 2018

Lexus er glade for at kunne offentliggøre den visionære arkitekt Sir David Adjaye som den nyeste dommer for Lexus Design Award 2018. Adjaye, en af de vigtigste arkitekter af sin generation, komplementerer et allerede verdensklasse dommerpanel som også inkluderer den innovative arkitekt Shigeru Ban. Gennem Lexus Design Aware vil Sir David Adjaye og de andre dommere identificere og anerkende den næste bølge af kreative hjerner og designere fra alle verdenshjørner.

    Lexus Design awards entries open

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARDS - ÅBEN FOR INDSENDELSER

I forlængelse af vores engagement i at skabe en bedre verden gennem design, har Lexus åbnet for indlæg til Lexus Design Award 2018. Årets kreative tema er "CO-", et Latinsk præfiks der betyder 'med' eller 'sammen i harmoni'.

    2017 lexus lda finalists hub asset

LEXUS DESIGN AWARDS

LEXUS DESIGN AWARD 2017 FINALISTER OFFENTLIGGJORT

Lexus International har offentliggjort de 12 finalister til Lexus Design Award 2017. Startet i 2013 for at stimulere idéer til at skabe en bedre fremtid, fejrer Lexus det 5. jubilæum af denne design konkurrence der støtter unge designere og kreative hjerner verdenen over. Lexus Design Award 2017 fik 1.152 indsendelser fra 63 lande, under temaet "YET"