lexus limitless co existence milan hero

LEXUS "LIMITELESS CO-EXISTENCE" EVENT PÅ MILAN DESIGN WEEK - EN BETAGENDE HYLDEST TIL HARMONISK INDIVIDUALITET

Lexus' mål om at skabe en bedre verden gennem design, og om at støtte fantasi og kreativitet nåede i dag endnu en milepæl, da de offentliggjorde deres "LIMITLESS CO-EXISTENCE" event. Dette markerer luksusbilproducentens 11. event til det internationalt anerkendt Milan Design Week.

LIMITLESS CO-EXISTENCE

Besøgende til eventet vil opleve fantasifulde og tankevækkende designs der udtrykker en ubegrænset fremtid for samfundet. Lexus ser design som en katalysator for kontinuerlig udvikling, til at fostre styrke, og til at afsløre for menneskeligheden at med "CO-", som i "Cooperation", "Collaboration" og "Coexistence", er mulighederne uendelige.
Hovedudstillingen er lavet af den japanske arkitekt Sota Ichikawa, fra doubleNegatives Architecture, og bringer besøgende tæt på "CO-"konceptet, ved at repræsentere det i et dynamisk kunstværk i fire dimensioner. Ichikawa, er kendt for at kombinere IT med design og genskabe de fysiske rum. Han har skabt et installationsværk der kombinerer både det digitale og analoge. Værket bygger på tanken om at hver individ er det centrale punkt i verdenen, og et hav af snore hænger fra loftet og repræsenterer verdens individer. På trods af at alle snorene er belyst af en enkelt lyskilde, er der ikke en eneste der hænger i skyggen. Hver individuel perspektiv er sit egen centrum. Gennem teknologi og innovative designtanker, er det umulige blevet muligt.
Lexus passion for design har styrket brandet de seneste år, og i Milano vil Lexus udstille sit nyeste koncept - den innovative Lexus LF-1 Limitless, der udtrykker Lexus' fremtidige designtanker.
Du kan opleve Lexus Design Event i det nyrenoveret Cavallerizze i Museo Nazionale della Scienza e della Tecnologia Leonardo da Vinci. Dette kloster og hestestaldene fra det 19. århundrede blev restaureret som del af en arkitektonisk retablering, og et byudviklingsprojekt.
Ydermere, er der planlagt en unik kulinarisk oplevelse af tre innovative unge kokke fra Milanos ALTATTO. De vil tage vække gæsternes sanser gennem smag og syn, og transporterer LIMITLESS CO-EXISTENCE ind i en ny sfære. Gæster vil også få mulighed for at se udstillingen af projekter fra de 12 finalister af Lexus Design Award 2018, en pris der hylder kreative talenter verdenen over. Prisens vinder bliver udnævnt på pressedagan d. 16. april.

2018 MILANO LEXUS DESIGN EVENT TEASER