YDEEVNE

MOTORSPORT

For at forstå Lexus’ dybfølte engagement i ydeevne i motorsportsklassen skal man bare kigge på vores superbiler og racerbiler. De leverer utroligt kraftfulde køreoplevelser takket være grundig udvikling og testkørsel på racerbanen.

INSPIRERET AF SUPERBILER

Den ikoniske LFA-superbil er resultatet af en dybfølt passion og en ti år lang mission om at skabe en bil, der giver føreren den ultimative oplevelse. Den er et moderne ikon, som har sat en helt ny standard for højtydende superbiler. Den er vores personlige benchmark og inspirationen for fremtidens ydeevne.

    lexus lfa born on track
    lexus legendary status

INSPIRERET AF SUPERBILER

LEGENDESTATUS

LFA-superbilen er indbegrebet af ydeevne og udgør grundstammen i vores F-Philosophy. Den blev præsenteret på den 41. udgave af Tokyo International Motor Show i 2010 og hyldes stadig som en legendarisk superbil.

Den blev kun produceret i 500 eksemplarer og er utroligt eksklusiv og eftertragtet. På trods af det lille antal havde den en enorm indflydelse og blev hyldet af bilbranchen. LFA står fortsat som en ledestjerne og har tjent som inspiration for både LC og andre F-modeller i Lexus-familien.

KLAR TIL RACING

Det er et af de mest krævende miljøer man kan forestille sig, hvor vores superbiler virkelig kommer til deres ret. De er konstrueret til at hjælpe teams med at sætte konkurrenterne til vægs ved at optimere hastighed og andre aspekter af ydeevnen.

    lexus race ready

KLAR TIL RACING

ET VINDENDE KONCEPT

Lexus var den første bilproducent fra Asien der vandt er VLN Endurance Championship-løb på Nürburgring Nordschleife. En RC F GT3-prototype sikrede sig den samlede sejr i VLN9-løbet den 8. oktober 2016. Denne bemærkelsesværdige model byder på et væld af avancerede tekniske løsninger, som har til formål at få det maksimale ud af motorens mere end 540 hk.

Den har specialbyggede forskærme designet til at minimere luftmodstanden. Bagspoileren rejser sig stolt for at generere downforce, der øger stabiliteten og farten i de skarpeste sving. Alt dette, og meget mere, gør denne bil til et stort aktiv og en sand fornøjelse for ethvert racingteam.

BANEKLAR LUKSUS

Når vi er på racerbanen er alle vores sanser skærpede. Vi er altid opmærksomme og tager ved lære af hvert eneste øjeblik. Den viden tager vi med os i destilleret form og bruger den i vores F-modeller og F SPORT-udstyrsniveauer. Resultatet? En mere sporty styling og en elegant køreoplevelse som vækker begejstring.

 •     2017 lexus discover performance overview f models

  YDEEVNE

  F-MODELLERNE

  Vores F-modeller er inspireret af vores F-Philosophy og symboliserer vores kærlighed til ydeevne og passion. Sæt dig bag rattet - giv alle dine sanser en unik oplevelse.

 •     lexus performance hub f sport dk

  YDEEVNE

  F SPORT

  Gør din foretrukne Lexus-model lidt mere sporty. Vores F SPORT-biler får et løft i form af et skarpere design af både interiør og eksteriør og en diskret optimering af støddæmpningen, som gør bilen endnu mere spændende at køre.