2019 lexus takumi living hero v2

KUNSTHÅNDVÆRK

TAKUMI LIVING

De siger at det tager 10.000 timer at blive ekspert. Det tager 60.000 timer at blive Takumi. Denne unikke dokumentar fortæller historien om fire Takumi-kunsthåndværkere og deres dedikation til et liv med uendelig gentagelse uden genveje. Den undersøger spørgsmålet om hvordan det menneskelige håndværk vil overleve, når kunstig intelligens (AI) udvikler sig ud over menneskets egne evner.

INGEN GENVEJE

Der er kun én vej til overlegent kunsthåndværk, og den kræver ekstraordinær opmærksomhed på detaljer. Lexus gemmer endda fejl og markeringer på bilerne for at sikre, at deres medarbejdere også opretholder denne standard. Fra testkørslen før vejtesten, til lokalet hvor fremtidens Takumi-kunsthåndværkere træner deres sanser, vil denne film vise, hvorfor intet er skabt som en Lexus.

        2019 lexus takumi living quote background image
        2019 lexus takumi living quote cinemagraph fallback

"UDØVELSEN AF 'GUERILLATESTNING' ELLER GEMMEMÆRKER, FOR AT TESTE TEAMETS FÆRDIGHEDER, ER BLOT EN AF DE MÅDER, HVORPÅ KUNSTHÅNDVÆRKERE PÅ LEXUS HELE TIDEN TESTER OG TRÆNER DERE FÆRDIGHEDER." "

MENNESKER & TEKNOLOGI

Uovertruffen håndværk kommer kun fra et harmonisk samarbejde mellem maskiner og mennesker. Ved at programmere de unikke sanser hos højtuddannede håndværkere til at arbejde med de konsekvente og effektive bevægelser fra vores robotteknologier, skaber vi enestående resultater, hver gang.

SUPERMENNESKER

Efter flere timers praksis og træning udvikler Lexus Takumimestre fabelagtige sanser. Syn, der kan se mærker, der er usynlige for det utrænede øje, hørelse der kan tune en motor med kirurgisk præcision og en følesans, der kan opdage ufuldkommenheder på en brøkdel af en millimeter.