2019 lexus takumi living hero v2

KUNSTHÅNDVÆRK

TAKUMI LIVING

Det tager 10.000 timer at blive ekspert i noget, men 60.000 timer at blive en Takumi Master. Denne unikke dokumentar fortæller historien om fire Takumi-kunsthåndværkere og deres dedikation til et liv med endeløs gentagelse uden genveje. Den undersøger spørgsmålet om, hvordan det menneskelige håndværk vil overleve, når kunstig intelligens (AI) udvikler sig ud over menneskets egne evner.

INGEN GENVEJE

Der er kun én vej til overlegent kunsthåndværk, og den kræver ekstraordinær opmærksomhed på detaljer. Lexus gemmer endda fejl og markeringer på bilerne for at sikre, at deres medarbejdere også opretholder denne standard. Fra de testkørere, der bliver testet før vejtesten, til lokalet hvor fremtidens Takumi-kunsthåndværkere træner deres sanser, vil disse film vise, hvorfor intet er udformet som en Lexus.


  

  
    2019 lexus takumi living quote background image

  

  
    2019 lexus takumi living quote cinemagraph fallback

Udøvelsen af 'guerillatestning' eller gemmemærker, for at teste teamets færdigheder, er blot en af de måder, hvorpå kunsthåndværkere på Lexus hele tiden tester og træner deres færdigheder.

MENNESKER & TEKNOLOGI

Uovertruffen håndværk kommer kun fra robotter og mennesker, der arbejder i harmoni. Ved at programmere de unikke sanser hos højtuddannede håndværkere til at arbejde med de konsekvente og effektive bevægelser fra vores robotteknologier, er vi i stand til at skabe enestående resulterer inden for vores Lexus-håndværk.

SUPERMENNESKER

Efter timers praksis og træning udvikler Lexus Takumi Masters næsten overmenneskelige sanser. Syn, der kan se mærker, der er usynlige for det utrænede øje, hørelse der kan tune en motor med kirurgisk præcision og en følelse af berøring, der kan opdage ufuldkommenheder på en brøkdel af en millimeter.