dada

THE LOFT BY LEXUS

DADA

DADA er et blok-legetøj, som frit kan kombineres ved hjælp af bånd, huller og pinde for at stimulere hvert barns fantasi.
Børn har en vild fantasi, så hvert barn har deres egen unikke verden. De fortæller deres historier med lidenskab. Legetøj er produkter, de kan bruge til at udtrykke deres verden. Men eksisterende legetøjsblokke har faste former og standardiserede forbindelsesstrukturer. De begrænser børns fantasi. Hvad hvis børn kan lave legetøjsskabninger ved hjælp af forskellige blokke, der svarer til deres forventning? De ville skabe værker, der afspejler deres indre selv, ved hjælp af unikke farver og former. DADA-blokke udvikler børns følsomhed. Kendte genstande kan forbindes gennem bånd, der sættes i hullerne, og som giver børn mulighed for at skabe det, de ønsker og et valg af egne kombinationsmetoder. En roll-up-taske gør det nemt for dem at tage blokken udenfor, de kan bare folde posen ud for at spille. DADA er et simpelt bloksæt. Forvandlet til forskellige former med børnenes forventning. Børn vælger forskellige blokke for at skabe forskellige objekter. Blokkene kan også hjælpe dem med at forudse fremtiden.

DESIGNER: MYUNGSIK JANG

Designer Myungsik Jang forfølger naturlige former og fleksible udsigter. Han er inspireret af ting omkring ham som natur og dyr. Han vil fortælle historier gennem sit arbejde med vitalitet. Hans arbejde er baseret på håndværk og bricolage-design.