2019 lexus incredible attention to detail hero

THE LOFT BY LEXUS

UTROLIG OPMÆRKSOMHED PÅ DETALJER

Orkester, i bevægelse. Premium-lydsystemet i Lexus-biler transformerer spændingen fra et orkester til opstemtheden fra en køreoplevelse.
Forestil dig ekstraordinær lyd, med intet tilføjet og intet fjernet fra den oprindelige optræden.
Dette er resultatet af et samarbejde mellem to visionære virksomheder - Lexus og Mark Levinson. Varemærkerne deler to nøgleprincipper: En uforlignelig ambition om at give fantastiske oplevelser og en akut opmærksomhed på detaljer. Så partnerskabet, som startede i 2000 med lanceringen af tredje generation LS, var et naturligt skridt.
En måde, hvorpå Mark Levinson viser deres utrolige opmærksomhed på detaljer, er ved at bruge virkelig tavse rum, kaldet anechoic-kamre, for at give deres systemer den ultimative lydforvrængningstest. Niveauerne af forvrængning, der er acceptable for Mark Levinson, er ti gange mindre end dem, der accepteres af de fleste lydproducenter. Denne præcision af lyd er en af måderne, som Mark Levinson arbejder for at levere lyden præcis som den var beregnet til i optagelsen, lige ind i kabinen på din Lexus.
Hvert lydsystem er specielt konstrueret til det akustiske miljø i hver Lexus-model, den findes i. Mark Levinson-håndværkerne starter fra bunden, prøver nye arrangementer af komponenter og re-tilrettelægger lydsystemet til at opbygge den ultimative konfiguration for akustikken af den pågældende model. Det tager tusindvis af mandetimer og et team på 30 til 40 personer fra designere til ingeniører, alle mesterhåndværkere på deres område. Alt dette for at sikre, at hver passager hører lyd, der afspilles via højttalerne, på nøjagtig samme måde. Så, uanset om du sidder bag rattet eller bliver kørt fra bagsædet, hører du ikke bare lyd, du oplever det.
        2018 lexus logo mark levinson