PRÆSTATION

F SPORT

Hver F SPORT-model er inspireret af superbilerne LFA, RC F og GS F, som understreger Lexus' allerede slående udseende med sportslig styling. Lexus F-filosofien gør sig bemærket i alle F SPORT -modellerne gennem et muskuløst ydre design, sportsfokuserede kabiner og eksklusivt finindstillede køreegenskaber - alt for at give dig ekstra spænding.

F SPORT EKSTERIØR-DESIGN

F SPORT-styling er designet til at vække opsigt, med et særpræget kølergitter, maskeindlæg og kromdetaljer. Store bremsekølingskanaler og aerodynamiske finner på den nedre frontspoiler understreger den målbevidste og aggressive holdning, samtidig med at den øger bilens downforce. Unikke letmetalhjul og diskrete F SPORT-badges komplimenterer designet, og refererer til raceroprindelse fra den berømte Fuji Speedway.

 • 
 

 
  lexus f sport section02 02

  EKSKLUSIVE HJUL OG TUNET AFFJEDRING

  Letmetalhjulet er udstyret med lavprofildæk for et sublimt svinggreb. Både det forreste og bagerste hjulophæng er blevet indstillet for at forbedre køreegenskaberne og komforten.

 • 
 

 
  lexus f sport section02 03

  EKSKLUSIV KOFANGER OG KØLERGITTER

  Med sit karakteristiske bikubemønstrede kølergitter og den unikke kofanger, er den iøjnefaldende front på F SPORT et modigt og selvsikkert design-statement. Den dybere, nedre del omfatter en integreret spoiler og suppleres med to separate, ydre mesh-gitre.

F SPORT INTERIØR-FUNKTIONER

Racer-inspirerede indvendige funktioner i vores F SPORT-modeller omfatter eksklusive sæder, aluminiumspedaler og F SPORT-rat. Sæt dig til rette i den omhyggeligt udformede kabine, og du vil se, hvordan hver eneste detalje er designet til intuitivt at forbinde dig med bilen og dens sportslige oplevelse.


 

 
  lexus f sport section03 00
 • 
 

 
  lexus f sport section03 01

  ENESTÅENDE SÆDER

  F SPORT-sædedesignet støtter dig fra hofte til skulder ved svingning, og har en detaljeret profil og forbedret pasform. De smukke sømdetaljer er håndsyet af vores Takumi-mesterhåndværkere.

 • 
 

 
  lexus f sport section03 02

  SPORTSINSPIRERET DISPLAY

  Det dynamiske design på instrumentbrættet i F SPORT giver dig alle de oplysninger, du har brug for, for at kunne følge med i, hvordan du kører. Tilsluttet til Drive Mode Select varierer instrumentbrættet efter din kørestilsindstilling.

  Bemærk: Tilgængeligt på udvalgte Lexus-modeller.

 • 
 

 
  lexus f sport section03 03

  SPORTSRAT OG -PEDALER

  Det ergonomisk korrekt udformede sportsrat er iført F SPORT-emblemet, smukt udformet i perforeret læder og supplerer gearskifteren perfekt. Under dine fødder afspejler de bearbejdede aluminiumspedaler arven fra motorsportens verden på F SPORT-modellerne, hvilket giver fremragende greb og forbedret følelse.

  Bemærk: Tilgængeligt på udvalgte modeller inden for Lexus-serien.