technology pioneering technology hero

TEKNOLOGI

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

Teknologi genskaber den nøjagtige køreoplevelse. Vi engagerer os i hvert eneste skridt på rejsen. Med nye specifikationer og innovation er vores mission at give dig køreglæde som aldrig før.

TRANSFORMERET KØREOPLEVELSE

Den seneste innovation inden for teknologi, har ændret hvad det vil sige at være bilist og passager. Mens den hurtige teknologiske innovation ændrer køreoplevelsen markant, og kun sker hurtigere, udforsker vi de muligheder der udspringer fra idéerne. Vores konceptbiler er et eksempel på denne visionære tankegang.

BANEBRYDENDE INNOVATION

Vores konceptbiler gør brug af, og skaber idéer for fremtidens teknologi. LF-FC, UX Concept og Kinetic Seat Concept er fremtidige koncepter, men de skubber grænser i vores laboratorier hvor vi tester nye idéer og skaber et rum til opfindsomhed til at lave store teknologiske spring.

 •     technology pioneering technology pushing the limits of invention 01

  BANEBRYDENDE INNOVATION

  GENOPFUNDNE SÆDER

  Lexus løftede sløret for det banebrydende Lexus Kinetic Seat Concept på 2016 Paris Motor Show. Ved at tage en ny vinkel på sædet, udviklede vi en innovativ vævet konstruktion, til forbedret komfort.

  Fibrene stabiliserer dine bevægelser, både for sikkerhed og støtte. Så når du sætter dig, kan du slappe af både i krop og sind.

LS INNOVATIVE FUNKTIONER

Den nye LS tager sikkerhedsteknologi et stort skridt fremad. Bygget på Lexus Safety System + for at tilføje avancerede funktioner og skabe enestående støtte til dig som fører. Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA) og Dynamic Cruise Control er forbedret yderligere. LS hjælper med at forhindre ulykker på en innovativ måde, bl.a. med Pedestrian Alert og Active Steering Assist, der intuitivt og intelligent hjælper dig med at køre.

    technology pioneering technology ls flagship features