1. Garanti & serviceydelser
  2. Garanti
  3. Udvidet garanti
 

UDVIDET GARANTI

Med en udvidet garanti får du større tryghed. Når din standardgaranti udløber, kan du vælge en skræddersyet, udvidet garanti.

FORDELE VED EN UDVIDET GARANTI

Hos Lexus sætter vi en ære i at holde din bil i bedst mulig stand til en så fordelagtig pris som muligt. Alle reparationer udføres af certificerede teknikere, som anvender specialfremstillet værktøj og udstyr samt originaldele.

Takket være vores omfattende udvalg af garantiordninger kan du vælge den garanti, der passer bedst til dine behov. Vores dækning af alt fra udstødningssystem til batteri giver dig ekstra tryghed.

GARANTI

Vi tilbyder omfattende dækning af ældre biler fra Lexus, som er op til 3 år gamle eller har kørt op til 100.000 km. Derefter kan man vælge en udvidet garanti på yderligere 12 eller 24 måneder.
For din tryghed omfatter alle vores policer vejhjælp med assistance ved mekanisk nedbrud i hele Europa.
Bliv sikret mod uventede udgifter til reparationer og reservedele med vores omfattende dækning i forbindelse med syn.
Hvis du er langt hjemmefra og er nødt til at leje en bil eller booke et hotel, dækkes disse udgifter af Lexus’ udvidede garanti.
Med vores omfattende dækning af både reservedele og arbejdstid kan du være sikker på, at din bil altid får den bedst mulige service.
Alt vedligeholdelse på din bil udføres af dygtige, certificerede teknikere. De kender din bil ud og ind, og de anvender udelukkende originaldele.