1. Oplev Lexus
  2. ATP X Lexus 2024
ATP TOUR 2024

NY SPÆNDENDE SÆSON

Lexus ser frem mod endnu en spændende sæson som den officielle bil- og premiumpartner for ATP Tour, den globale eliteturnering inden for professionel herretennis.

I 2024 er Lexus trådt ind i sin anden sæson som officiel bil- og premiumpartner for ATP Tour, og glæder sig til at styrke partnerskabet ved at fordoble sin tilstedeværelse ved årets turneringer. Lexus sponsorerer fortsat Lexus ATP HEAD2HEAD, hvor turneringens tennisstjerner deltager i sjove udfordringer på ATP's digitale kanaler.

Årets kalender indeholder intet mindre end 14 Lexus-sponsorerede ATP-turneringer, som afholdes i bl.a. Frankrig, Holland, Tyskland, Spanien og Italien. Sæsonfinalen løber af stablen ved Nitto ATP Finals i Torino til november.

SE KALENDER OVER ATP-TUNERINGER SPONSORERET AF LEXUS 

Partnerskabet mellem ATP og Lexus er et match, der stod skrevet i stjernerne. Pascal Ruch, Vicepræsident for Lexus, siger: "ATP Tour er den perfekte scene for vores brand, og i år vil vi have endnu flere muligheder for at vise, hvad Lexus står for. Den dedikation og enestående præstation, der er nøglen til succes for spillerne, er ligeledes de afgørende egenskaber for os, vores forretning og vores produkter. Vi ser frem til at bidrage til spænding og engagement både på og uden for banen, som sæsonen skrider frem.”

ATP x Lexus i Rotterdam 2024

Se videoen nedenfor og få et indblik i ATP-tuneringen i Rotterdam, Holland.

De events, Lexus står bag i løbet af året, er skræddersyet hver turnering, og de er uden tvivl en perfekt mulighed for at vise de nyeste biler frem som fx den helt nye Lexus LBX og den elektriske RZ 450e. Lexus leverer desuden en række hybridbiler, der står til rådighed for spillerne, når de skal rundt mellem kampe og events.

Lexus fortsætter også som officiel partner for ATP HEAD2HEAD, som fortsat vil give turneringens spillere sjove, spændende og underholdende udfordringer. Serien er skabt med formåler om at give seerne et unikt indblik i deres favoritspilleres personlighed uden for banen.