1. Lexus Electrified

LEXUS ELECTRIFIED

I mere end 15 år har Lexus stået for en banebrydende udvikling af elbiler. Vi har skabt dynamiske køreoplevelser, som er næsten lydløse og samtidig værnet om planeten. Teknologien er både sikker og af høj kvalitet.

EL & HYBRID

Du kan vælge mellem ren el eller hybrid. Det er nemt at vælge en fremtid, der er elektrificeret.

Nyheder

Elektrisk udvikling

DEN HELT NYE RZ

lexus ELECTRIFIED

I mere end 15 år har Lexus stået for en banebrydende udvikling af elbiler. Vi har skabt dynamiske køreoplevelser, som er næsten lydløse og samtidig værnet om planeten. Teknologien er både sikker og af høj kvalitet.
*One Motion Grip er tilgængelig i starten af 2025.

VORES UDVALG

Hvad har du behov for, når du kører i din Lexus? Vi har et bredt udvalg af el- og hybridbiler, så du kan finde lige dét, der passer bedst til din livsstil og behov.

Lexus plug-in hybridbiler kombinerer el og benzin. Batteriet kan lades op ved hjælp af et ladestik og køre op til 77 km. på el. Herefter køres der på en kombination af benzin og el, ved hjælp af den selvopladende hybridmotor.

En selvopladende hybridbil har en el- og en benzinmotor. Batteriet i elmotoren lades op under kørsel (nedbremsning, rullefart mv.) og bidrager til mere energieffektiv kørsel og mulighed for at køre på ren el ved lavere hastigheder.

Hvis du ønsker at køre mere energieffektivt, så er hybrid det rigtige valg. En hybridbil kan køre på batteriet alene ved fx lave hastigheder og bykørsel, og slår over på benzin ved fx motorvejskørsel.

Lexus hybridbiler er fulde af fordele. Udover at være mere brændstofeffektive, så har hybridbiler en hurtig acceleration, som gør køreturen spændende. Og når de køre på deres elektriske motor, er kabinen næsten lydløs. Takket være den elektiske motor og batteri, kan de køre længere mellem optankningerne, parkere gratis i flere byer og ofte have en billigere vejafgift. 

Lexus hybridbiler er mere økonomiske end kontroversielle diesel- og benzinbiler. Det skyldes, at den selvopladende hybrid-drivlinje sparer på dit brædstof. Lexus selvopladende hybrid-drivlinje findes både i selvopladende og plug-in hybridbiler. Op til 70% af din køretur i byen er 100% elektisk og uden udslip af emmisioner.