1. Lexus Electrified

LEXUS ELECTRIFIED

Oplev mere om vores elbiler, plug-in hybridbiler og selvopladende hybridbiler. I mere end 15 år har Lexus stået for en banebrydende udvikling af elektrificerede biler. Vi har skabt dynamiske køreoplevelser, som er næsten lydløse og samtidig værnet om planeten. Teknologien er både sikker og af høj kvalitet.

Hvorfor køre elektrisk?

EFFEKTIVT

Vores elbiler, plug-in hybridbiler og selvopladende hybridbiler gør alle en betydningsfuld forskel, når du vil spare penge og samtidig skåne miljøet. Du kan forvente at reducere udgifter til brændstof og serviceeftersyn, mens du ikke udleder emissioner, når du kører fuldt elektrisk.

BEKVEMT

Takket være vores udvalg af elektrificerede biler kan du nemt finde en bil, som passer til dig og din livsstil. Vælg en miljøvenlig og selvopladende bil, som skaber ro i sindet. Eller oplev spændingen og den karakteristiske Lexus-acceleration i en af vores hybridbiler.

Stille

Takket være den næsten lydløse elmotor kan du køre i ro og fred. Vores elektrificerede biler er skabt med komfort i centrum, mens avanceret teknologi og DIRECT4-firhjulstræk giver en jævn, men kraftfuld acceleration med optimal stabilitet og en kompromisløs ydeevne.
ELECTRIFIED

ELBILER

Enkle at oplade og spændende at køre. Lexus’ elbiler tilbyder en kombination af høj ydeevne og et aerodynamisk design.

ELECTRIFIED

PLUG-IN HYBRIDBILER

Plug-in hybridbiler oplades på samme vis som hybridbiler. Dog har de fordelen af at kunne oplade deres lithium-ion batteri ved hjælp af et kabel, som tilsluttes bilen fra en strømkilde.

ELECTRIFIED

SELVOPLADENDE HYBRIDBILER

Fra øjeblikket du sætter dig til rette i en af Lexus’ selvopladende hybridbiler, er bilen klar til at tage dig hen, hvor end du vil. Hybridbatteriet bliver automatisk ladt op, mens du kører.

VORES ELEKTRIFICEREDE BILER

Hvad har du behov for, når du kører i din Lexus? Find den bil, der passer bedst til din livsstil og behov.

Lexus plug-in hybridbiler kombinerer el og benzin. Batteriet kan lades op ved hjælp af et ladestik og køre op til 77 km. på el. Herefter køres der på en kombination af benzin og el, ved hjælp af den selvopladende hybridmotor.

En selvopladende hybridbil har en el- og en benzinmotor. Batteriet i elmotoren lades op under kørsel (nedbremsning, rullefart mv.) og bidrager til mere energieffektiv kørsel og mulighed for at køre på ren el ved lavere hastigheder.

Hvis du ønsker at køre mere energieffektivt, så er hybrid det rigtige valg. En hybridbil kan køre på batteriet alene ved fx lave hastigheder og bykørsel, og slår over på benzin ved fx motorvejskørsel.

Lexus hybridbiler er fulde af fordele. Udover at være mere brændstofeffektive, så har hybridbiler en hurtig acceleration, som gør køreturen spændende. Og når de køre på deres elektriske motor, er kabinen næsten lydløs. Takket være den elektiske motor og batteri, kan de køre længere mellem optankningerne, parkere gratis i flere byer og ofte have en billigere vejafgift. 

Lexus hybridbiler er mere økonomiske end kontroversielle diesel- og benzinbiler. Det skyldes, at den selvopladende hybrid-drivlinje sparer på dit brædstof. Lexus selvopladende hybrid-drivlinje findes både i selvopladende og plug-in hybridbiler. Op til 70% af din køretur i byen er 100% elektisk og uden udslip af emmisioner.