1. Lexus Electrified
  2. Plug-in Hybrid
 LEXUS ELECTRIFIED

PLUG-IN HYBRID

HVAD ER EN PLUG-IN HYBRID?

I en Lexus plug-in hybridbil er der to strømkilder: En benzinmotor og en elmotor, som drives af et stort lithium-ion batteri. Når plug-in hybridbilen er fuldt opladt, kan den køre i EV-tilstand mellem 67-76 km, afhængig af model. Og når batteriet er afladet, skifter den automatisk til selvopladendehybrid-tilstand.

PRAKTISK OPLADNING

Plug-in hybridbiler kan oplade deres lithium-ion batteri ved hjælp af et kabel, som tilsluttes bilen fra en strømkilde. Selvom både Lexus NX 450h+ og RX 450h+ kan oplades med en normal strømkilde i hjemmet, anbefales en Lexus Wallbox for hurtigere opladning.

PIONERERE INDENFOR ELEKTRIFICERING

For at mindske mængden af drivhusgasser og nå målet om at blive en nul-emissionsvirksomhed i 2050, mener Lexus, at effektiv bilelektrificering er afgørende. Siden lanceringen af RX 400h i 2005, verdens første elektrificerede luksusbil, har Lexus taget initiativet til at udvikle og promovere den udbredte brug af selvopladende hybridbiler.

Lexus' mål er at opnå nul CO2-emissioner fra alle Lexus-fabrikker og minimere fabrikkernes vandforbrug i 2050.

KØR TRYGT FREMTIDEN I MØDE

Mange storbyer i hele EU har indført lav-emissionszoner, som er en del af EU's mission om at blive klimaneutral.

Køretøjer med høj emission bliver enten forhindret i at køre ind i disse områder eller opkrævet gebyr for at gøre det. Lav-emissionskøretøjer, som Lexus selvopladende hybridbiler, kører gratis igennem.

REDUCERER OMKOSTNINGER

Selvopladede hybridbiler er typisk mere effektive at eje og køre end en tilsvarende dieselmodel.

På længere sigt kan du opnå betydelige besparelser på vedligeholdelse, da hybridsystemet ikke har kobling, tandrem, startmotor, generator mv.

Desuden reduceres omkostningerne til reservedele betydeligt, da Lexus hybridbiler producerer mindre slid på bremseklodser og dæk.

Et årligt hybrid-helbredstjek er den bedste måde at sikre, at du får mest muligt ud af din Lexus hybrid. Et helbredstjek er gratis og en del af enhver Lexus-service.

OPLEV UDVALGET AF PLUG-IN HYBRID