1. Electrified/hybrid
  2. Plug-in Hybrid

PLUG-IN HYBRID

Vores plug-in-hybridteknologi giver dig køreglæde, lang rækkevidde på el og effektivitet i både el- og hybridtilstand.

Hvad er en plug-in hybrid?

Lexus' plug-in hybridbiler har både en konventionel benzinmotor og en elmotor, der drives af et batteri, som kan genoplades gennem hybridsystemet eller ved tilslutning til en elforsyning – enten derhjemme eller på en ladestation. Det store batteri giver hybridbiler en rækkevidde på minimum 60 km i ren el-tilstand.

Når elmotorens batteri er opladt, kan bilen fungere som en ren elbil ved at vælge EV-tilstand, og når batteriet er afladt, kombineres benzin med den berømte Lexus Self-Charging Hybrid-teknologi for den bedste effektivitet.

 

Fordelene ved Plug-in Hybrid

Med en plug-in hybrid får du det bedste fra begge verdener. Modellen er et fremragende valg til dig, der endnu ikke er klar til at vælge fuld elbil. Minimum 60 km på ren el efter fuld opladning, betyder for de fleste stor reduktion af brændstofforbrug – og du kan køre afsted helt uden frygt for at løbe tør for strøm på vejen. Glæd dig til en køreoplevelse i særklasse – både til de korte og lange afstande.

Sådan oplader du en plug-in hybrid

Opladning af batteriet sker på en almindelig ladestation, enten hjemme eller undervejs på din køretur. Lexus samarbejder med Clever, der kan hjælpe dig med ladeboks. Se mere over Clever her.

Plug-in hybridens EV-batteri oplades ved at tilslutte et kabel til bilen og en strømkilde. Særligt kendetegnende for denne model er, at den opretholder høj effektivitet, selv når batteriet er afladet.

Når batteriet løber tør

I tilfælde af at din bil løber tør for strøm, vil den fungere som en effektiv selvopladningshybrid, og her driver benzinmotoren bilen og genoplader batteriet. I Lexus NX 450h+ vil batteriet langsomt blive genopfyldt, når den konventionelle motor er i brug. 

Lexus relax

Alle nye Lexus-biler kan dækkes af op til 10 års serviceaktiveret garanti gennem Lexus Relax. De første 3 år er du dækket igennem en fabriksgaranti, som skal opretholdes med årlige serviceeftersyn. Når de 3 år er gået, skal du blot sende bilen til service hos en autoriseret Lexus-reparatør. Så får du yderligere 12 måneders garanti. Dette gælder til din bil bliver 10 år eller har kørt 160.000 km – selvfølgelig alt efter, hvad der kommer først. Så læn du dig roligt tilbage og nyd turen. Du og din Lexus er i trygge hænder.