1. Lexus Electrified
  2. Plug-in hybrid
 LEXUS ELECTRIFIED

PLUG-IN HYBRIDBILER

I en Lexus plug-in hybridbil er der to strømkilder: En benzinmotor og en elmotor, som drives af et stort lithium-ion batteri. Oplad batteriet når du kører eller ved hjælp af et kabel, som tilsluttes bilen fra en strømkilde.

Hvad er en plug-in hybridbil?

Hør vores Brand Store Manager, Mikkel, forklare, hvad en plug-in hybridbil er. 

Lexus plug-in hybrid
PLUG-IN HYBRIDBIL

SÅDAN VIRKER DET

Det er ganske simpelt. Sæt din Lexus plug-in hybridbil til opladning derhjemme eller stop ved en offentlig ladestander for hurtigere opladning.

PLUG-IN HYBRIDBIL

FORDELE VED PLUG-IN HYBRIDBIL

Med en plug-in hybridbil får du det bedste fra begge verdener. Modellen er et fremragende valg til dig, der gerne vil have en mere miljøvenlig bil.

VORES PLUG-IN HYBRIDBILER

HVAD ER EN PLUG-IN HYBRIDBIL?

I en Lexus plug-in hybridbil er der to strømkilder: En benzinmotor og en elmotor, som drives af et stort lithium-ion batteri. Når plug-in hybridbilen er fuldt opladt, kan den køre i EV-tilstand mellem 67-76 km, afhængig af model. Og når batteriet er afladet, skifter den automatisk til selvopladende hybrid-tilstand.
PLUG-IN HYBRIDBIL

EV-KØRSEL

Maksimér batteriforbruget i EV-kørsel. Så kan du rejse mere end 67 km på ren el. Hybridbilen drives af et avanceret 18,1 kWh lithium-ion batteri, så du kan nyde en næsten lydløs kørsel med nul emissioner ved op til 135 km/t.

PLUG-IN HYBRIDBIL

KRAFTFULD MOTOR

Afhængigt af hvor hårdt du trykker på speederen, vil den kraftfulde benzinmotor levere hurtig, lineær acceleration, når du har brug for det. Så kan du nå 100 km/t på lidt over 6 sekunder.

PLUG-IN HYBRIDBIL

STRØMSTYRING AF PLUG-IN HYBRID

Den avancerede strømstyring er 20% kraftigere og samtidig 10% lettere end den forrige generation. Den intelligente overvågning af dine køreforhold gør, at strømmen styres. Resultatet er øget effektivitet og lavere emissioner.

PRAKTISK OPLADNING

Plug-in hybridbiler kan oplade deres lithium-ion batteri ved hjælp af et kabel, som tilsluttes bilen fra en strømkilde. Både Lexus NX 450h+ og RX 450h+ kan oplades med en normal strømkilde i hjemmet.

PLUG-IN HYBRIDBIL

OPLAD HJEMME

Det er enkelt og bekvemt at tilslutte Lexus' plug-in hybridbiler til en normal stikkontakt derhjemme. Bilerne er udstyret med et højeffektivt 3,3 kW opladningssystem.

PLUG-IN HYBRIDBIL

LEXUS LINK

Overvåg opladningsniveauet og rækkevidden af din Lexus plug-in på din mobil. Lexus Link lokaliserer også ladestationer i hele Europa, så du kan tjekke tilgængelighed, opladningshastighed, pris og tilbud.

PIONERERE INDENFOR ELEKTRIFICERING

For at mindske mængden af drivhusgasser og nå målet om at blive en nul-emissionsvirksomhed i 2050, mener Lexus, at effektiv bilelektrificering er afgørende. Siden lanceringen af RX 400h i 2005, verdens første elektrificerede luksusbil, har Lexus taget initiativet til at udvikle og promovere den udbredte brug af selvopladende hybridbiler.

Lexus' mål er at opnå nul CO2-emissioner fra alle Lexus-fabrikker og minimere fabrikkernes vandforbrug i 2050.

KØR TRYGT FREMTIDEN I MØDE

Mange storbyer i hele EU har indført lav-emissionszoner, som er en del af EU's mission om at blive klimaneutral.

Køretøjer med høj emission bliver enten forhindret i at køre ind i disse områder eller opkrævet gebyr for at gøre det. Lav-emissionskøretøjer, som Lexus selvopladende og plug-in hybridbiler, kører gratis igennem.

REDUCERER OMKOSTNINGER

Selvopladede og plug-in hybridbiler er typisk mere effektive at eje og køre end en tilsvarende dieselmodel.

På længere sigt kan du opnå betydelige besparelser på vedligeholdelse, da hybridsystemet ikke har kobling, tandrem, startmotor, generator mv.

Desuden reduceres omkostningerne til reservedele betydeligt, da Lexus hybridbiler producerer mindre slid på bremseklodser og dæk.

Et årligt hybrid-helbredstjek er den bedste måde at sikre, at du får mest muligt ud af din Lexus hybrid. Et helbredstjek er gratis og en del af enhver Lexus-service.