1. Lexus Electrified
  2. Plug-in Hybrid
  3. Fordele
 PLUG-IN HYBRID

FORDELE

Lexus’ selvopladende Plug-in Hybrid byder på gennemførte detaljer, optimal brændstofeffektivitet og en helt igennem fantastisk køreoplevelse.

Kør afsted

Vores Plug-in Hybrid er udstyret med en ultra kraftfuld benzinmotor og et stort lithium-batteri, der driver motoren, så du kan køre på el i mere end 64 km. Eventyret venter forude.  

 

DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

Med en plug-in hybrid får du det bedste fra begge verdener. Modellen er et fremragende valg til dig, der gerne vil have en mere miljøvenlig bil. Minimum 60 km på ren el efter fuld opladning betyder for de fleste stor reduktion af brændstofforbrug – og du kan køre afsted helt uden frygt for at løbe tør for strøm på vejen. Glæd dig til en køreoplevelse i særklasse – både til de korte og lange afstande.

LAVERE OMKOSTNINGER

Ved at oplade din bil derhjemme, eller ved at bruge det omfattende netværk af stationer i hele Europa, kan du køre uden at bruge benzin, indtil batteriet er afladet. Det resulterer i nul emissioner og betydelige omkostningsbesparelser i brændstof. 

 

El-pionerer

Siden vi lancerede den første elbil i 2005, har vi udviklet den miljøvenlige og selvopladende Lexus hybrid med over to millioner solgt til dato. Ud over at reducere emissionerne fra biler, planlægger vi at opnå nul CO2-udledning og minimere vandforbrug på alle Lexus-fabrikker i år 2050. Se frem til at efterlade et mindre aftryk på både miljøet og din pengepung.

SELVSIKKER KØRSEL

Rækkevidde er ikke et problem med en plug-in hybridbil. Den kaftige benzinmotor sikrer, at du ikke strander i vejkanten, når du løber tør for strøm. For optimal EV-ydeevne kan du overvåge ladeniveauet og rækkevidden af NX 450h+ plug-in hybrid på din mobil ved hjælp af appen Lexus Link.

INGEN KOMPROMISSER

Lexus NX 450h+ plug-in hybrid hæver barren for et kompromisløst, elektrificeret køretøj. Med en effekt på 309 DIN hk opleves enestående støjsvaghed og CO2-udledning på kun 21 g/km. Accelerer fra 0-100 km/t på 6,3 sekunder takket være kapaciteten i Lexus' plug-in-hybridsystem, som kombinerer en 2,5-liters benzinmotor med en generator og 18,1 kWh lithium-ion-batteri. Ud over en klasseførende, elektrisk rækkevidde på op til 74 km (kombineret kørsel, op til 97 km i byen), kan NX 450h+ nå op til 135 km/t i EV-tilstand.

SELVOPLADENDE KRAFT

Lexus plug-in hybridbiler oplader sig selv, mens du kører. Ved bremsning, eller når du tager foden fra speederen, udnyttes den kinetiske energi, som ellers ville være spildt. Alle Lexus selvopladende og plug-in hybridbiler omdanner energien og opbevare den i batteriet sammen med den strøm, der genereres under kørsel ved højere hastigheder. Det betyder, at du reducerer brændstofforbruget.