1. Lexus Electrified
  2. Plug-in Hybrid
  3. Fordele
 

FORDELE

Lexus’ selvopladende Plug-in Hybrid byder på gennemførte detaljer, optimal brændstofeffektivitet og en helt igennem fantastisk køreoplevelse.

Kør afsted

Vores Plug-in Hybrid er udstyret med en ultra kraftfuld benzinmotor og et stort lithium-batteri, der driver motoren, så du kan køre på el i mere end 64 km. Eventyret venter forude.  

 

DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

Med en plug-in hybrid får du det bedste fra begge verdener. Modellen er et fremragende valg til dig, der gerne vil have en mere miljøvenlig bil. Minimum 60 km på ren el efter fuld opladning betyder for de fleste stor reduktion af brændstofforbrug – og du kan køre afsted helt uden frygt for at løbe tør for strøm på vejen. Glæd dig til en køreoplevelse i særklasse – både til de korte og lange afstande.

LAVERE OMKOSTNINGER

Ved at oplade din bil derhjemme, eller ved at bruge det omfattende netværk af stationer i hele Europa, kan du køre uden at bruge benzin, indtil batteriet er afladet. Det resulterer i nul emissioner og betydelige omkostningsbesparelser i brændstof. 

 

El-pionerer

Siden vi lancerede den første elbil i 2005, har vi udviklet den miljøvenlige og selvopladende Lexus hybrid med over to millioner solgt til dato. Ud over at reducere emissionerne fra biler, planlægger vi at opnå nul CO2-udledning og minimere vandforbrug på alle Lexus-fabrikker i år 2050. Se frem til at efterlade et mindre aftryk på både miljøet og din pengepung.